danielatlas kullanıcısının son içeriği

1. danielatlas

Soru MI, EU, IN farkları

Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz üzere MIUI güncellemeleri; QFKEUXM QFKMIXM QFKINXM olarak dağıtılıyor, bu dağıtımlarda EU, MI, IN olarak bazı adlandırmalar oluyor bu adlandırmalar EU; Avrupa MI; Global ve IN; Hindistan sürümü olarak geçiyor. Peki bu adlandırmalar neden var, neden bölgelere...
  2. danielatlas

Yardım AliExpress VERGİ

deliriyorum şu vergi konusuna :D
  3. danielatlas

Satış Mi8 SE 6/128

nerde 1400 tl alıcam ben :D
  4. danielatlas

Alış Ankart arızalı mi 6 satın alıyorum.

Arkadaşlar telefonumun ön camı kırık. Piyasadaki telefoncuların takacağı ekrana güvenmiyorum elinizde mi 6 var ise satın alabilirim. Ankara içi elden teslim Ankara dışı kargoyu ben karşılıyorum tahsilatlı kargo ile teslim alacağım.
  5. danielatlas

Yardım Mi 6 Ön arka cam değişimi

Gsm iletişim ile görüştüm 400₺ 6 ay garanti diyor ama istanbulda
  6. danielatlas

Doğru hocam biliyorum ama aynı kaliteyi nasıl bulabilirim
  7. danielatlas

Mi6 orjinal ön arka cam lazım uygun olmalı ve ankara içinde olmalı bildiğiniz bir yer var mı
  8. danielatlas

Yardım Xiaomi Red mi 6 recovery modda takılı kaldı

bende beklemedden açıyor ama siteenn açmıyorum tekrar mi unlock tool ile giriş yapıyorum açılıyor
  9. danielatlas

bootloader kilidi açık ise http://api.en.miui.com/url/MiFlashTool bu uygulamayı indirin fastboot moduna alın telefonu bağlayın attığım linkteki bütün dosyaları bi klarasöre atın mi flash tool ile dosyayı seçin telefonunza kurulum yapın 1558467818 tekrar açmanız gerekli benim telefonda bir kere...
  10. danielatlas

http://bigota.d.miui.com/9.5.16/sagit_global_images_9.5.16_20190516.0000.00_9.0_global_47cda1ff0f.tgz bu linkten indirip tekrar kurulum deneyin
  11. danielatlas

developer rom deneyin birde
  12. danielatlas

doğru kurulum yaptığınızdan emin misiniz kurulum adımlarını ve kurulumda kullandığınız rom linkini atma şansınız var mı
  13. danielatlas

mi flash tool ile mi yapmaya çalıştınız yoksa twrp mi
  14. danielatlas

Haber Mi 6 Global Beta 9.4.22 Pie [9.0]

Kabul etmedi
Üst Alt