Dance4Life kullanıcısının son içeriği

1. D

Çözüldü 14T Pro 120W şarj sorunu

Evet yanlız orjinal mistore dan aldığım adaptörde ortadan birleşme çizgisi var. sahtelerde bile adamlar herşeyi yapmışlar valla :D
  2. D

Herkesin ilgisinden dolayı teşekkür ederim bugün mistore mağazasına gidip orjinal adaptör ve kablo aldım ve şarj süresi 20-25 dakka arasına düştü. Elimdeki adaptör sahte olduğu netleşti. fark olarak orjinal adaptör sahteye göre daha ağır ve yazıları düzgün , kablosu daha sert ve şarjdayken cihaz...
  3. D

Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim umarım başkalarının başına gelmez 👏
  4. D

bende öyle düşünüyorum lakin işin garibi şarja takınca 120W max yazıp ondalık olarak sayması garip yani cihazdada bir sorunmu var diye düşünüyorum
  5. D

Bendeki sorun en yüksek hızda bile 1 saati buluyor normalde 30 dakka olsa onada razıyım :$.Ekstra olarak adaptör aşırı ısınıyor yangın falan çıkartmasından korkuyorum.
  6. D

tamamdır hocam çok sağolun gidip bakacağım dediğiniz mağazalara.
  7. D

ekran kapalı ayarlardan şarj hızı en yüksek seçili. 1742202183 Telefoncudan almıştım cihazı yanında verdiler. bende çakma olduğunu düşünüyorum işin garibi şarj olurken telefon hiç ısınmıyor ama adaptör sanki patlayacak gibi ısınıyor.
  8. D

Merhabalar YD dirençli 14T pro aldım lakin cihaz ayarlarını yaptım ona rağmen 50-60 dakika arasında tam şarj oluyor. 120W MAX yazısıda ekranda çıkıyor . Adaptör aşırı ısınıyor ama telefonda ısınma yok şarj olurken uygulamalardan baktığımda 6000mA 4.0V enerji alıyor. adaptörden şüpheliyim. sizce...
Üst Alt