Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin ilgisinden dolayı teşekkür ederim bugün mistore mağazasına gidip orjinal adaptör ve kablo aldım ve şarj süresi 20-25 dakka arasına düştü. Elimdeki adaptör sahte olduğu netleşti. fark olarak orjinal adaptör sahteye göre daha ağır ve yazıları düzgün , kablosu daha sert ve şarjdayken cihaz...
Bendeki sorun en yüksek hızda bile 1 saati buluyor normalde 30 dakka olsa onada razıyım :$.Ekstra olarak adaptör aşırı ısınıyor yangın falan çıkartmasından korkuyorum.
ekran kapalı ayarlardan şarj hızı en yüksek seçili.
1742202183
Telefoncudan almıştım cihazı yanında verdiler. bende çakma olduğunu düşünüyorum işin garibi şarj olurken telefon hiç ısınmıyor ama adaptör sanki patlayacak gibi ısınıyor.
Merhabalar YD dirençli 14T pro aldım lakin cihaz ayarlarını yaptım ona rağmen 50-60 dakika arasında tam şarj oluyor. 120W MAX yazısıda ekranda çıkıyor . Adaptör aşırı ısınıyor ama telefonda ısınma yok şarj olurken uygulamalardan baktığımda 6000mA 4.0V enerji alıyor. adaptörden şüpheliyim. sizce...