dalyan58 kullanıcısının son içeriği

1. dalyan58

Yardım Kopyalama sorunu

Arkadaşlar cihazı guncelledim kopyalama yaparken böyle bir ekran geliyor mavi tikli yeti işaretledim ama yapıştır diyorum yapıştır miyor bunun bir çözümü var mı acaba MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. dalyan58

Uygulama Facebook karanlık mod sorunu

Merhaba arkadaşlar sizdede resimdeki gibi üst bildirim alanı siyahmı görünüyor resimdeki gibi MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. dalyan58

Soru Call off duty

Arkadaşlar 7. Sezonun gelmesiyle oyunu güncelledim, oyundan sürekli atıyor sizdede böyle bir sorun varmı. Telefon mi9 MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. dalyan58

MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Teşekkür ederim Sent from my MI 9 using Tapatalk
  5. dalyan58

MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Yeni güncellemeyi kuran var mı Sent from my MI 9 using Tapatalk
  6. dalyan58

Rom [Android Q] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 Kararlı Rom

Türkçe denedinizmi hocam Sent from my MI 9 using Tapatalk
  7. dalyan58

Mi 9 içinmiş valla bilemedim hangisi Sent from my MI 9 using Tapatalk
  8. dalyan58

Yeni güncelleme geldi. Daha yeni kurmuştum https://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.QFAEUXM/miui_CEPHEUSEEAGlobal_V11.0.5.0.QFAEUXM_b75c33b811_10.0.zip Sent from my MI 9 using Tapatalk
  9. dalyan58

Soru Güncelleme

10.0.3.0 A yeni güncelleme yaptım ben ne çabuk gelmiş Sent from my MI 9 using Tapatalk
  10. dalyan58

Bu rom türkçe de hata veriyor. Restart atar twprye bilginiz olsun Sent from my MI 9 using Tapatalk
  11. dalyan58

Ben sıkıntı görmedim. İngilizce kullacaksınız biliyorsunuz değilmi? Sent from my MI 9 using Tapatalk
  12. dalyan58

PİL TASARRUFU / GİZLİLİK AYARLARI. 1- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik / Konum/ Tarama/ Wifi ve Bluetooth tarama seçeneği devre dışı olmalı. -Bu adım ile “Android sistemi”, “Xiaomi framework” ve “Hücre bekleme” batarya kullanımı ciddi şekilde azalıyor.- 2- Ayarlar / Ek ayarlar / Gizlilik ...
  13. dalyan58

Hocam 11.0.3 e geçtim. Full wifide kullandım oyun oynamadım. Ama yaptığım bazı ayarlar var onları birazdan ekleyim konuya Sent from my MI 9 using Tapatalk
  14. dalyan58

Magisk demi diyorsunuz. Yoksa normal uygulamalarmı Sent from my MI 9 using Tapatalk
  15. dalyan58

11.0.2 yi denedim dün 8.5 saat aldım sot Sent from my MI 9 using Tapatalk
Üst Alt