Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onu dememiş vatandaş enfazla 500 nit olduğunu nasıl ölçmüş, elinde ekran parlaklık değerini ölçen bir cihaz olmalı herhalde
1698473012
donanım testine girdinizmi light sensör değerleri kaç, sensöre fener tutunca benim telefonun backlight değeri 8 binin üzerine çıkıyor ve oldukça parlak oluyor...
global romla kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, kendi uygulamalarında önerileri kapatırsanız reklam da çıkmıyor, şimdilik gözüme batan alwaysondisplay bölümü saçma olmuş, neredeyse sürekli kapalı, alwaysoff yani, küçük ama can sıkıcı
kardeş bu telefonda imei le kameranın hiç alakası yok, yazılım bile atılmıyor, mi flash la orjinal rom at istersen imei gitmez, donanımsal bir arızadır
denedim oldu düzeldi, teşekkürler
geçen hafta ilk demelerimden beri bir takım bağlantı sorunları çıkıyor sürekli, ilkönce kendi orjinal kablosu bilgisayarda düzgün çalışmadı, syrox marka ince bir kablo denedim onunla gördü, şimdi de bu tomutları yazayım dedim fastboota aldım adb devices yazınca...
note 12 pro 5g denedim olmadı yukarıda yazan arkadaşınki gibi yüklemeyi yaptı ama klit acılmadı, işin kötüsü telefonu acarken bir tuşa basmam gerekiyor artık, eski sisteme başvurayım dedim türkcell e bir türlü sms alamadım başka bir bimcel numarası yazım sms geldi 140 saat süre verdi
13.0.1.0.sjwinxm güncellemesi geldi yapsammı bilemedim, diğer romlarda 13 güncellemesi sonrası şikayetler var, hihdistan 13 güncelleyen var mı, durum nasıl acaba
sd kart takın, sd kartdaki dosyalar normal görülüyor, magisk 21.4 atın root oluyor ayrıca diag port açacaksanızda twrp den edl reboot demeniz gerekiyor