Dalkirannd kullanıcısının son içeriği

1. D

Çözüldü Note 9s Android 11 Kendi kedine reset ve kesik kesik ses

teşekkürler işime yaradı
  2. D

Yardım Bootloader açma hatası ?

alwaysondisplay sürekli açık bırakılabiliyor mu seçenek var mı
  3. D

Yardım redmi note 12 pro 5g maksimum ekran parlaklığı nasıl aktif edilir

onu dememiş vatandaş enfazla 500 nit olduğunu nasıl ölçmüş, elinde ekran parlaklık değerini ölçen bir cihaz olmalı herhalde 1698473012 donanım testine girdinizmi light sensör değerleri kaç, sensöre fener tutunca benim telefonun backlight değeri 8 binin üzerine çıkıyor ve oldukça parlak oluyor...
  4. D

global romla kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, kendi uygulamalarında önerileri kapatırsanız reklam da çıkmıyor, şimdilik gözüme batan alwaysondisplay bölümü saçma olmuş, neredeyse sürekli kapalı, alwaysoff yani, küçük ama can sıkıcı
  5. D

ben de türkcell e bir türlü sms alamayınca farklı bir bimcell hat denedim sms geldi, farklı bir hat deneyin
  6. D

Yardım İmei sonrası kamera sorunu

kardeş bu telefonda imei le kameranın hiç alakası yok, yazılım bile atılmıyor, mi flash la orjinal rom at istersen imei gitmez, donanımsal bir arızadır
  7. D

Rehber POCO Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

denedim oldu düzeldi, teşekkürler geçen hafta ilk demelerimden beri bir takım bağlantı sorunları çıkıyor sürekli, ilkönce kendi orjinal kablosu bilgisayarda düzgün çalışmadı, syrox marka ince bir kablo denedim onunla gördü, şimdi de bu tomutları yazayım dedim fastboota aldım adb devices yazınca...
  8. D

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Orjinal Kutusu hangisi?

ebay.de den bakabilirsiniz, orjinal kutusuyla açık artırmadan satıyorlar...
  9. D

denemedim henüz, şu kilidi açayım dedim öyle duruyor şimdi
  10. D

note 12 pro 5g denedim olmadı yukarıda yazan arkadaşınki gibi yüklemeyi yaptı ama klit acılmadı, işin kötüsü telefonu acarken bir tuşa basmam gerekiyor artık, eski sisteme başvurayım dedim türkcell e bir türlü sms alamadım başka bir bimcel numarası yazım sms geldi 140 saat süre verdi
  11. D

MIUI 12.5 Redmi Note 9S - Hindistan Kararlı Rom V12.5.1.0.RJWINXM İndirme Bağlantıları

13.0.1.0.sjwinxm güncellemesi geldi yapsammı bilemedim, diğer romlarda 13 güncellemesi sonrası şikayetler var, hihdistan 13 güncelleyen var mı, durum nasıl acaba
  12. D

MIUI 13 MİUİ 13'de ROOT nasıl yapılır.?

teşekkürler o kadar sinir harbinden sonra çok kolay oldu
  13. D

Soru NFC olmayan Redmi Note 9'a NFC takmak

zaten hindistan romda nfc seçeneği yok
  14. D

MIUI 12.5 Redmi Note 9S (Curtana) Global Stabil Rom V12.5.4.0.RJWMIXM İndirme Bağlantıları

merhaba fastboot linkini nerden bulabilirim acaba
  15. D

Yardım Note 9 Pro (Joyeuse) TWRP Dosyaları Gözükmüyor

sd kart takın, sd kartdaki dosyalar normal görülüyor, magisk 21.4 atın root oluyor ayrıca diag port açacaksanızda twrp den edl reboot demeniz gerekiyor
Üst Alt