Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün itibariyle Miui 10a geçtim. Arama ekranı kötü olmuş renkler baya kötü,kilit sesleri de değişmiş yine. Heads up bildirimleri artık çalışmıyor sanırım, aradım taradım bir türlü bulamadım eğer çözümü varsa yardım ederseniz sevinirim.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhabalar. Ben şuan 9.6.2.0 kullanıyorum. 9.6.3.0a geçmedim. Forumda da son sürüm hâlâ 9.6.3.0 olarak görünüyor. 10 resmi olarak geldi mi acaba? Bugün de 8 tane telefona Miui 10 dağıtıldı lakin Redmi Note 4x görünürde yok. Benim için 9.6.2.0 gayet stabil, çoğu yerde 9.6.3.0 sürümü baya...
Vodafone kullanıcısıyım. Yanımda uygulamasına girdiğimde hattımın 4.5g uyumlu olduğu fakat cihazımın uyumlu olmadığı yazıyor. Telefonu yasal yolla yurt dışından getirip pasaportla kaydını yaptım. Mobil ağ ayarlarında ise Lte desteği var ama mobil veri açınca 4G yazıyor sadece. Çözümü nedir?
2 hafta oldu aldığım. Okuldan ve işten kullanma fırsatım olmadığı için 2gün gidiyor. Oyun ve diğer işlemlerde yaklaşık 9.5 saat ekran süresi veriyor.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar. Cihazım Redmi Note 4x 32GB SD. Telefon ilk geldiğinde güncellemeleri oto aldığı için Global Stable diye düşünüyordum. Fakat şimdi fark ettim ki Miui sürümü 9 8.3.22 Beta. Miui 9.5.4.0 a geri dönme şansım var mı acaba? Bir de NCFMIEK ve NCFCNFA arasındaki fark nedir? Yardımcı...
General Mobile Discovery 1 için GlobalStable_V7.1.3.0 miui rom kullanıyorum ama kamerasında problem var. Video çekemiyorum. Elinde kamera fix olan varsa atabilir mi?
Hocam, nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. 7.1 3.0 sürümünü kullanıyorum ancak ekran zaman aşımı ayarını bulamadım. İçinde mevcut değil mi?