dakika91 kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom Mi A3 Miui 11 Yükleme

Aşağıda linkini koyduğum dosyayı indirim,talimatlar içinde apaçık bir şekilde yazılı. Gerekli yedeklerinizi aldıktan sonra yüklemenizi yapabilirsiniz. Yüklemeden önce telefondaki her şey silineceği için yedeklerinizi almayı unutmayın. Telefonun Unlock durumda olması gerekiyor. Fastbood modu ile...
  2. D

Soru Miu 11 güncellemesinden sonraki batarya sorunu

Ekran için pil kullanımı %55 yazıyor. Sanırım telefonu şarjdan çıkardığın gibi düşük ışıkta sürekli film izledin. Yoksa bu kadar olması imkansız. Ben mi 9T ile parlaklık seviyesi %25 de iken %30 batarya ile 7 saat rahat izleniyor zaten.. Böyle ss'ler atıp yanıltmak yerine günlük kullanım için...
  3. D

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Netflix sosyal medya ve Chrome ağırlıklı kullanıldı. Genelde wifi ile. Miroom 9.11.14 efsane yapmış bence olmus
  4. D

Sohbet Snapdragon 845 mi snapdragon 855 mi

Ya snapdragon 730 al, ya da 855, 845'e hiç bulaşma. 730 bazı testlerde 845'ten iyi çıkıyor testlerde
  5. D

Yardım Mi 9t bildirim şarj ekran süresi vs..sorunu yaşayan arkadaşlar için

Sırf ön yargılı davranmamak için az önce Eu rom 10.3.15 kurdum,bu mu stabil rom,evdeyim her zaman 4.5G çeken balkonda 3G ile bağlanıyor.Ayarlardan sadece LTE yaptım.4.5G bağlandı hem de 4 diş ile. Hani 4.5G tam çekmese 1 diş filan olsa dicem tam çekmiyo arada gidip geliyor ama öyle de değil...
  6. D

Bizim insanımızda sabırsız yani,Xiaomi'nin kaç yüz tane mühendis ekibi Global Stable sürümünü geliştirmiş, kalite kontroldan geçmiş,bu işletim sistemini Google'a onaylattıktan sonra telefona yükleyip piyasaya sürmüş. Bizler bunu beğenmiyoruz. Yani elbet eksiklikler olabilir ama giderilir bunlar...
  7. D

Güzel kardesim keşke ikisini de indirsen, ikisini de rardan çıkarsan ve boyutuna baksan :) 1567506238 Kusura bakma da kardeşim, bence çok gereksiz bir cevap yazmışsın, başlığı okusan zaten sorun yaşayan arkadaslar için yazmışım, aynen cihazı yeni almış ama rom atmıştır twrp kurmuştur yanlış...
  8. D

Kardeşlerim, açılmış bir kaç konuyu baştan sona okudum da, yeni konu açtım o yüzden, herkes kulaktan dolma bilgilerle iş yapıyor.Ya da bilmiyolar,ya da telefon açıldığı için sorun yok zannediyorlar. Telefonunda sorun filan yaşayan dediklerimi aynen yaparsa sorunları büyük oranda çözülecektir...
  9. D

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Sırf boyuttan dolayı bu telefonu seçmek çok mantıksız bence. Boyutu biraz büyük kabul edip, daha iyi bir işlemci,kamera,daha iyi batarya, full centiksiz ekran, pop up kamera, kullanım açısından Jak girişi, daha stabil bir sisteme sahip telefon sahibi olmamak elde değil.Üstelik bazı satıcılarda...
  10. D

Alış K20 serisi veya mi 9t aranıyor

Mi 9 SE al kardeşim. Diğerleri 6.4 inç civarı.Sonuçta telefon bu. Nerdeyse tablet boyutunda cihazları cebimizde taşıyıp kendimize eziyet ediyoruz ya
Üst Alt