Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şarz ömrü en iyi rom hangisi acaba? lineage os filan var. Sürüm 12.5.6 iken pili sömürüyor şuan sürümüm 12.5.7. zaten 3gün önce geldi. ve güvenlik güncellemesi. Yani orjinali batırdılar il başta çok iyiydi. varmı özel rom öneren. buda dün akşam %100 den çektiğim tel. çok çabuk bitiyor. gece 81de...
yazılım kurma derken flaslama değilmi? onu mecburen ben yaparım adam urfada. uzaktan kayıt olacak.
1572769680
İnşallah dediğiiniz gibi kendi kendine geçer daha 3. şarzım....
4-5 gün oldu alalı daha imei kayıtlı değil. dün loaderi açmak için başvurdum 142 saat sonra dene dedi. Boot loader açılacak sonra imei aktarılacak. Şuan türkiye kaydı olmayan yabancı imei ile kullanıyorum. Acaba ondan olabilir mi? ama yabancı forumlarda da bu sıkıntı değişik tellerde var.
Arkadaşlar iyi pazarlar. Bende imei kayıtlı bir note 8 pro alarak xiaomi ailesine katılmış bulunuyorum. Gönül ister ki hep iyi şeyleri konuşalım lakin sıkıntı mutlaka oluyor. İlk Galaxy s'ten (i9000) den beri android kullanıcısıyım (2009). sayısız telefon ve marka ile haşır neşir oldum Ve...