Dahiturk kullanıcısının son içeriği

1. Dahiturk

Yardım Çektiğim fotoğraflar yan duruyor?

S.a arkadaşlar. 9c telefon var çektiğim fotoğraflar neden yan duruyor? WhatsApp a durum atacağım foto yan duruyor?
  2. Dahiturk

Yardım Netflix film izlerken ana ekrana dönülmesi

Arkadaşlar selamlar. Netflix de film izlerken ara sıra film kapanıyor ve Netflix ana ekrana dönüyor. Bu sorun nedir acaba
  3. Dahiturk

Yardım 9c reklam sorunu

Arkadaşlar merhaba. 9c aldım fakat opera da gezinirken ya da Netflix de film izlerken reklamlarla karşılaşıyorum. Reklam muhabbetlerini uygulamalardan kapattım Mba yi devre dışı bıraktım ama yine sorun aynı. Var mı bir çaresi?
  4. Dahiturk

Yardım Şarjın dolmamasi çabuk bitmesi ve internet çok yemesi

Nasıl arkaplanda çalışmasını engellerim peki?
  5. Dahiturk

Yardım Şarjın dolmamasi çabuk bitmesi ve internet çok yemesi

Selamlar. Şarj sorunu var şarj almıyor giriş yeri mi pislendi anlamadım. Dün gece şarja taktım sabah bakrim daha 90 da telefonu kapatıp taktım ama tam dolum yapmadı. Bir de kaç gündür interneti çok yiyor. Saat 12 olmadan 500 mb yiyor. Video falan da izlemiyorum 3g de 1570369904 Son sürüm kararlı...
  6. Dahiturk

Yardım Şarj sorunu ve interneti fazla yemesi

Selamlar. Şarj sorunu var şarj almıyor giriş yeri mi pislendi anlamadım. Dün gece şarja taktım sabah bakrim daha 90 da telefonu kapatıp taktım ama tam dolum yapmadı. Bir de kaç gündür interneti çok yiyor. Saat 12 olmadan 500 mb yiyor. Video falan da izlemiyorum 3g de
  7. Dahiturk

Yardım Yoksay yapılan guncelleme nasıl yüklerim?

Sağol hocam şimdi güncelleme geldi ama güncellemiyor
  8. Dahiturk

Öyle birşey yok ki 1566987389 Orada öyle birşey yok. Güncelleyemedim
  9. Dahiturk

Merhaba arkadaşlar Sistem uygulamaları güncelleme bölümünde güvenlik güncellemesini yoksay a tıkladım Şimdi nasıl güncellerim acaba ?
  10. Dahiturk

Soru Redmi5 plus kasa değişimi?

Zaten şarj kısmının oradan ince birşey soktuktan sonra kasa kendiliğinden açılıyor , sadece bir soket kısmı çıkartıp yeni kasaya takmamiz lazım hocam ?
  11. Dahiturk

Soru Redmi5 plus kasa değişimi?

Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak , redmi5 plus kasasını kendim değiştirebilir miyim? Yere düştü tam köşesi hafif açıldı kılıfı cikartirken az önce biraz açıldı oturttum yerine öyle oturdu. Kasasını değiştirebilir miyim? Ya da telefoncuya gitsem ne kadara patlar bana ?
  12. Dahiturk

Soru Fotoğrafı döndürme ?

Onu deniyeceğim hocam sağol Bu on numara oldu hocam
  13. Dahiturk

Soru Fotoğrafı döndürme ?

Merhaba arkadaşlar, çektiğim fotoğrafı nasıl döndürebilirim? Düzenle seçeneğin de yok böyle birşey ? Galeri uygulamasında ne yaptıysam olmadı
  14. Dahiturk

Yardım SD kartta birşey tasiyamiyorum ve silemiyorum

Galiba yeni SD kart alacağım
Üst Alt