Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. 9c aldım fakat opera da gezinirken ya da Netflix de film izlerken reklamlarla karşılaşıyorum.
Reklam muhabbetlerini uygulamalardan kapattım
Mba yi devre dışı bıraktım ama yine sorun aynı.
Var mı bir çaresi?
Selamlar. Şarj sorunu var şarj almıyor giriş yeri mi pislendi anlamadım. Dün gece şarja taktım sabah bakrim daha 90 da telefonu kapatıp taktım ama tam dolum yapmadı.
Bir de kaç gündür interneti çok yiyor. Saat 12 olmadan 500 mb yiyor. Video falan da izlemiyorum 3g de
1570369904
Son sürüm kararlı...
Selamlar. Şarj sorunu var şarj almıyor giriş yeri mi pislendi anlamadım. Dün gece şarja taktım sabah bakrim daha 90 da telefonu kapatıp taktım ama tam dolum yapmadı.
Bir de kaç gündür interneti çok yiyor. Saat 12 olmadan 500 mb yiyor. Video falan da izlemiyorum 3g de
Zaten şarj kısmının oradan ince birşey soktuktan sonra kasa kendiliğinden açılıyor , sadece bir soket kısmı çıkartıp yeni kasaya takmamiz lazım hocam ?
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak , redmi5 plus kasasını kendim değiştirebilir miyim?
Yere düştü tam köşesi hafif açıldı kılıfı cikartirken az önce biraz açıldı oturttum yerine öyle oturdu.
Kasasını değiştirebilir miyim? Ya da telefoncuya gitsem ne kadara patlar bana ?