Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar cihazi mıuı 10 dan 12 ye guncelledikten sonra böyle oldu telefon açildiginda depolama alani hasarli hatasini aliyorum ve telefun gyroskopu çalişmiyor yan dönmuyor yani otomatik dondurme de çalişmiyor nasil duzeltirim
Merhabalar. EMUI 12.5'i merak etmiştim kurayım dedim Çin ROM'u imiş. Tekrar Türkçe olan stabil ROM kurayım TWRP'den diyorum, ROM'u indiriyorum TWRP'den flaşlıyorum ama telefon fastfood moda düşüyor telefon açılmıyor. Kapatıp açsam da ses açma tuşuyla açsam da telefon açılmıyor. Bir de yarı Çince...
Bu romun sıkıntıları var bildurim panelini indirince bazen görüntüsü sapıtıyor ve anlamsiz kasmalar da olabiliyor bunlar nadiren oluyor çok rahatsix edici degil ama soylemek istedim
Selam bende mi8 se 64/6 model var eu 12. 0 2. Rom yüklü ama sürekli olarak okuma modu kendiliğinden açılıp kapanıho özellikle klavye ve chromede oluyor bıktım yani ben kapatsamda açsamda kendiliğinden açılıp kanaıyor 5 sanide bir 10 saniyede bir bıktım yani sorunsuz gcam destekli rom varmı...