Dağdelen kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Redmi Note 8 Pro Yedek Parça = NFC Antenna

Ottoman teşekkür ederim, malesef sadece Xiaomi Mi 8 modellerine var, sayfayı altüst ettim yok, acaba benmi bulamıyorum diye kendime sormadan edemiyorum? Bildiğiniz başka yedek parça sunanlar varsa lütfen yazınız. Teşekkürler.
  2. D

Yokmu bu konuda bir yardımcı olabilen? Bu telefon hakkında şu kadar yazıldı yorum yapıldı, parçaya gelince herkes sus pus?
  3. D

0zaydin Telefon çalışır hale getirildi, fazla detaya girmeye gerek yok, sadece şunu yazayım sorun daha yeni çözüldü, ondan önce bir yetkili hesap gerekiyordu, başarıya ulaşamayınca, telefonun içinde 2 noktayı devreye sokarak telefonu başka bir moda getirmek amacıyla açılmış. Eyüp Batuhan...
  4. D

Selamün Aleyküm Arkadaşlar, telefonumu root yaparken unbrick oldu, sonra bir kaçtane tamirhaneye baktırdım tekrar çalışır hale gelmesi için, üst kapağı açılırken malesef derin dalmışlar içersine WiFi/NFC Anten bağlantı kablosu zedelenmiş, telefon çalışıyor ama çok batarya harcıyor tabii WiFi ve...
  5. D

Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Kardeş, yazdıklarım daha ziyade benim telefonumu uzaktan yaptırdığım kişiyle alakalı, ayrıca sana başından sonuna kadar katılıyorum ve bu yazdıklarım zaten senin ve sizin gibi işini düzgün yapanlar için geçerli değil, lütfen bir alınganlık olmasın. Emeğin azmin başarın için tebrik ediyorum...
  6. D

İnşallah, başarabilen herkese helal olsun! Hiçbir başarı karşılıksız kalmaz.!
  7. D

Hiçbir riski yok! Brick olmuş telefonların tekrar çalıştırılabilmesi için 2.ci tek altenatif JTAG veya MEDIA-BOX diye bir box var, tüm telefonların sistemlerine sıfırdan nufuz edebiliyor, tabiki bunu sizlerde biliyorsunuz, bunun dışında ingilizce olan XDA sayfasında bile malesef işe yarayan bir...
  8. D

Selamün aleyküm arkadaşlar, bende telefonumu rootlarken malesef nasıl bir hata yapmış isem hardbrick oldu, bunu Mayıs ayında 12 ve 13.cü sayfalarda yazmıştım, bana direk veya dolaylı olarak yardımcı olabilecek tüm yolları denedim olmadı, Temmuz ayında türkiyeye gönderdim, burada ve diğer...
  9. D

Selamün Aleyküm, ilk önce teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, direk mesaj yazamıyorum, sistem yurtdışı telefon numarasını kabul etmiyor, başka bir yolu varsa lütfen yazın! Brick olduğundan eminmiyim? dün telefonumu unlock yaptım, arkasına TWRP Begonia flashladım, herhangi birşey olmadı ve...
  10. D

Merhaba arkadaşlar, ben yurt dışında yaşıyorum, dolayısıyla göndermek bir hayli zaman alır, mümkünse ücret karşılığı uzaktan bağlanıp bu meseleyi çözenler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Üst Alt