D6603 kullanıcısının son içeriği

1. D6603

Yardım Mi 8 SE MiFlash Command failed hatası

Merhaba, elimde bir mi8 se var. Tüm fastboot ve adb driverlarını imza devre dışı bırakıp yükledim. TWRP açılıyor fakat TWRP ekranında takılı kalıyor. Fastboot üzerinden twrp flashlarken write protected hatası alıyorum. Yazdırmadan direkt twrp boot ederken yine twrp ekranda takılı kalıyor...
  2. D6603

Rehber Mi 8 SE Chrome Ekran Sararma Çözüm

Merhaba, birkaç aydır bu sorunu yaşıyordum, Chrome kullanırken telefonun ekranı okuma moduna geçiyor sararıyordu. Çözümü önce bu linke giriyoruz chrome://flags ardından dynamic color gamut ayarını disable yapıyoruz. Genel bir sorun olduğunu gördüm, aynı sorundan muzdarip cihazlarda da çalışacaktır.
  3. D6603

Araçlar Karanlıkta Yüz Tanıma ile Kilit Açma

Merhabalar, forumda bunun gibi bir makro daha vardı, biraz daha geliştirdim. Mantığı şöyle; ekran açıldığında ortam ışığı 20 lux altında ise parlaklık %100 e çekiliyor, yüz tanıma yapılıp kilit açıldıktan sonra eğer ortamın ışığı 5 lux üstünde ise ikinci makro çalışmıyor ve normal kilit açılmış...
  4. D6603

Soru N11 airdots karmaşası

Evet bana gelmesi gereken airdots youth, garanti konusunda sıkıntı yok fakat satıcı başlığı tuşlu versiyon, açıklamayı dokunmatik versiyon olarak vermiş tuhaf bir durum
  5. D6603

Soru N11 airdots karmaşası

Merhaba, bu sabah n11deki bir satıcıdan airdots youth edition aldım 100tl karşılığında (ilginç) , fakat ürün başlığı ve fotoğraflarında tuşlu model olan belirtilmiş, şimdi bana hangi ürünün gelmesi gerekir? Ve satıcı ben ürünü aldıktan sonra satışa kapatmış.
  6. D6603

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Miroom miui11 stabil hakkında bilgi var mı?
  7. D6603

Yardım K20 Pro Camı

İç ekranda sıkıntı yoksa ucuza üstü değiştirebilirsin
  8. D6603

Sohbet Oyun Önerileri

Mmorpg olarak black desert mobile var Clicker tarzı reactor diye bir oyun var
  9. D6603

Sohbet Xiaomi Mi A3 Nasıldır?

Fikrini değiştirebilecek 2 unsur var, ekranı ve parmak izi okuma hızı. Ekranı bir mağazaya gidip denemenizi tavsiye ederim 720p amoled bir ekran ile 1080p bir ekran arasında büyük fark var bunu göze alarak düşünün telefonu. Parmak izi okuma hızı muadillerine göre yavaş.
  10. D6603

Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Chrome a alternatif, açık kaynak kodlu chromium tabanlı Brave tarayıcı düşünülebilir.
  11. D6603

Soru Game turbo

Pocophone game turbo apk indirin diğerini devre dışı bırakın
  12. D6603

Mod Gpu overclock

mhz arttırmadığınıza göre governor mu değiştiniz? kısa bir yazı yazsanız iyi olurdu
  13. D6603

Yardım Bu nasıl bir Internet hizi ? Bir sıkıntı mı var

Dün kızılayda ben de düşük değerler alıyordum, 3g yapınca download 20mbps e ulaştı
  14. D6603

Yardım Mi 8 Se Sensör Sorunu

Bu sürümde bu sorun var evet, günlük kullanım için stabil bir sürüme geçmenizi tavsiye ederim.
  15. D6603

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Yani demek istediğim bu mümkün mü? Bildiğim kadarıyla custom romlar arası güncelleme geçişi olmuyor
Üst Alt