Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar evde güçlü bir ses sistemi kullanıyorum AUX ile Redmi Note 8 üstünden şarkı dinlerken amfimde ufak bir kısa devre oldu.
Amfi kendini korumaya aldı yanmadığına dua ettim ama muhtemelen AUX tarafında bir voltaj kaçağı oldu son seslerde kullandığım için.
Daha sonra tekrar açıp...
Yaklaşık 7 ay öncesinde X operatör bayiisinden redmi note 8 cihaz aldık ve cihazı yakında servise yollama fikri vardı aklımda. Az önce kutusunu açayım dedim nereden garantilidir bu telefon nereye yollamalıyız diye merak edip. Kutunun içinden çıkan garanti kağıdında Dora İletişim ve Ticaret A.Ş...
[Çözüme ulaşıldı konu kilitlenebilir]
Belirttiğim üzere telefonuma custom rom atmak istediğimde BL Unlock edip TWRP yükleyip herhangi bir custom rom yüklersem imeinin uçma ihtimali var mıdır acaba? Ya da ne yaparsam imei uçar, silinmemesi için ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim? çünkü cihaz...
Telefonun başlatıcısını güncelledim ayarlarına girdim ve bir ayarın çok az bir süre görünüp kaybolduğunu farkettim. (Arrange items in recents) Nedir bu ayar?