Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze merhaba kısa bir süre önce ekran değiştirdim telefonumun ancak telefonda şu anda yakınlık sensörü ve jiroskop sensörü çalışmıyor. Persist ve yazılımları denememe ragmen. ekranı ilk once baska yerde yaptırdım memnun kalmayıp sonra baska bi yerde yaptırdım. muhtemelen alınmış ya da zarar...
Herkeze merhaba mi9t pro cihaza orange fox üzerinden mi rom eu revos gibi romları yüklüyorum yükleniyor ancak süreki açılış logolarında kalıyorlar açılmıyorlar nasıl halledeceğim eskiden yükleniyordu?usb hata ayıklama açık botloader açık
Herkeze saglıklı günler dilerim. Ben 4 parmak profesyonel pubg oynuyorum fakat mi9t proda şöyle bir sorun var. 4 Parmak oynayanlar bilirler baş parmaklar yürüme ve aim almayı yönetir işaret parmaklarının da birisiyle dürbün açar birisiyle ateş eder edrsiniz. dürbün açıp ateş etmek istediğimde...
Merhaba herkeze Mi 9t pro cihazımın bir süre önce ekranı kırıldı ve yaptırmaya karar verdim. cihaz ilk kırıldıgında arkaya karışık renkler geliyordu ve bastırınca gitti. şu anda ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. Telefonu şarja takınca kameradaki mavi led sürekli yanıyor. ayıca bir kere power...
Herkeze iyi geceler. Mi9 t pro cihaza miroom 9.6.20 sürümünü yükledim ve PUBG indirdim. Eu rom'dayken pubg nin eski sürümü vardı. Miroom kurduktan sonra play storeden yeni sürümü indi tabi. Şöyle bir sıkıntı var şu anda. Sağ tarafta yönü ayarladığımız kısımda başparmakla sürükleme kaydırma...
Herkeze merhaba internetten redmi airdots sipariş ettim. Elime gelen ürün fake çıktı ama ses kalitesi iyi olduğundan iade etmedim satıcı alabileceğini söylese de. Sorum şu: ses kalitesi güzel ama 1 saniyelik bir gecikmeyle gelmeye başlıyor ses. Müzik dinlerken sorun değil fakat PUBG falan ses...
Herkeze merhaba eu revos ve miroom hakkinda sormak istedigim birkac soru var. Benim mi9t pro cihazdan tek bekledigim sey pubg performansi. Cihazda farkli 6-7 tane rom denedim. Anlam verrmedigim sekilde miui10 tabanli romlar 11 tabanlilara gore daha fazla performans veriyor. 10 tabanli romlarda...
Herkeze iyi geceler resimde revos romlarin indirme sayfasi gorunuyor. Ben en yukaridaki en yeni surumu indirdim fakat beta cikti. Bunlarin hangisi stabil kararli yanlarinda bisey yazmiyor yardimci olursaniz sevinirim
Herkese iyi forumlar. Eu ve diger romlar hakkinda birkac sorum olacak. Ben performans icin global deb euya gectim eu.stablenin 9.8.15 ve 11.0.3 denedim. Turkce acinca twrp ekranina atiyor. Bu sorun degil benim icin onemli olan oyunda en az kasan rom. Eu miroom revos ve birsuru rom var hepsinde...
Herkeze merhaba Mi9t pro cihaza eu 9.8.15 stabil romunu indirdim. 1.si Türkçe çalıştırınca telefonu kapatıp açınca geri twrp ekranına atıyor. 2.si ara sıra kendi kendine kapanıyor bazen de uygulamalar da çalıştırma hatası alıyorum. Eu romun elimdeki cihaz için en doğru ve türkçe çalışan sürümü...
Kurdum stable 9.8.15 versiyonu Tek sikintisi turkce yapinca twrp ekranina Geri atiyor ingilizce kullanicam mecbur eularin hepsi boyle mi sorun degil pek ama
1572958896
Pubg hassasiyet sorunu eu atinca duzeldi
Değerli büyüklerim global stock rom dan eu roma geçişte twrpden wipe yaparken nereleri siliyoruz neler kalıyor? Aydınlatın lütfen
1572906123
Değerli büyüğüm internetim çok yavaş olduğu için yarına kaldı ben araştırdım iyice konuyu olayı anladım. Ben kafamdaki bir kaç soruyu buraya bırakayım...
Teşekkürler ben bl kilidi açmayı biliyorum Lütfen gören bir kişi bana herseyiyle mi9t pro için twrp yi nasıl yükleyeceğimi ayrıntılarıyla anlatsın ve linkini versin bir kişide uygun romun linkini verip twrp ile nasıl kuracagımı anlatsın delirecem