d0gubey kullanıcısının son içeriği

1. d0gubey

Çözüldü Güncelle gelmiyor

Ne yapmam lazım şuan bunu düzeltmek için peki
  2. d0gubey

Çözüldü Güncelle gelmiyor

Mi note 3 kullanıyorum beta sürüm neden güncelleme gelmiyor uzun zamandır
  3. d0gubey

Yardım Kamera

Mi note 3 telim var kamera neden böyle önceden değildi
  4. d0gubey

Soru Mi note 3 en uygun rom ?

Merhaba arkadaşlar bende mi note 3 beta sürüm miui 10 yüklü telefonum var rom atmak istiyorum kendim en temiz ve sağlıklısı hangisi hiç anlamıyorum bu işlerden yüz kilidi olan ve gcam kurabilecegim rom nedir formda girdiğim bir sitede minimal adb diye bir uygulama 10gb diyor indirmelimiyim yoksa...
  5. d0gubey

Soru Uygun telefon

Garantisiz nereden bulacağım ki
  6. d0gubey

Soru Uygun telefon

Merhaba arkadaşlar ben kendim mı note 3 kullanıcısıyım annemde Xiaomi marka bir telefon alacağım butcem 1000-1300 arası ekranın büyük olması ve kameranın biraz iyi olması lazım ne önerirsiniz illa Xiaomi olacak diye bişey yok
  7. d0gubey

İnceleme MIUI 10 - 9.3.14 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Beyler bende mi note 3 var ama yüz kilidi yok neden
  8. d0gubey

Yardım Sallayinca ses

Telefonum mı note 3 teli salladigimda kamera tarafından ses geliyor bişey oynuyor gibi ama kameralarda sıkıntı yok hiç düşürmedim teli aldığımdsn beri ne olabilir
  9. d0gubey

Soru Dönüştürücü

Kulaklık dostum
  10. d0gubey

Soru Dönüştürücü

Beyler orijinal mi note 3 dönüştürücü nereden alırım 2 tane netten aldım 15 20 TL civarında 2 haftadan fazla gitmiyor yada aldığınız bu mağaza firma varsa hani tavsiye edebileceğiniz yardımcı olur musunuz
  11. d0gubey

Yardım Instagram kamera

Beyler Instagrama atılan video takıla takıla pixel pixel oluyor eski sürümü kullanıyordum sıkıldım ama artık çözümü yokmuş bunun beyler yada sorun yaratmayan daha yeni bir sürumu
  12. d0gubey

Yardım Portre note 3

Eyvallah benim 10 senelik kupamm
  13. d0gubey

Yardım Portre note 3

Napmam lazım düzeltmek için
  14. d0gubey

Yardım Portre note 3

Beyler portre modu neden böyle soluk çekiyor
  15. d0gubey

Mod Xiaomi Mi Note 3 Tüm Romlar İçin Google Camera (BETA DAHİL)

Mi note 3 için gerekli mi
Üst Alt