Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bende mi note 3 beta sürüm miui 10 yüklü telefonum var rom atmak istiyorum kendim en temiz ve sağlıklısı hangisi hiç anlamıyorum bu işlerden yüz kilidi olan ve gcam kurabilecegim rom nedir formda girdiğim bir sitede minimal adb diye bir uygulama 10gb diyor indirmelimiyim yoksa...
Merhaba arkadaşlar ben kendim mı note 3 kullanıcısıyım annemde Xiaomi marka bir telefon alacağım butcem 1000-1300 arası ekranın büyük olması ve kameranın biraz iyi olması lazım ne önerirsiniz illa Xiaomi olacak diye bişey yok
Telefonum mı note 3 teli salladigimda kamera tarafından ses geliyor bişey oynuyor gibi ama kameralarda sıkıntı yok hiç düşürmedim teli aldığımdsn beri ne olabilir
Beyler orijinal mi note 3 dönüştürücü nereden alırım 2 tane netten aldım 15 20 TL civarında 2 haftadan fazla gitmiyor yada aldığınız bu mağaza firma varsa hani tavsiye edebileceğiniz yardımcı olur musunuz
Beyler Instagrama atılan video takıla takıla pixel pixel oluyor eski sürümü kullanıyordum sıkıldım ama artık çözümü yokmuş bunun beyler yada sorun yaratmayan daha yeni bir sürumu