Cylon kullanıcısının son içeriği

1. C

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Ben sefa sayesinde birçok kişiyi xiaomi ile tanıştırdım. Artık aldirdigim telefonların sayısını bile bilmiyorum. Xiaomi'nin adını bile söyleyemeyen arkadaşlarım şimdi benden çok şaomi;) ci oldu. Herşey için teşekkürler sefa... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Ben 7. Siparisimi verdim sefaya. Tüm tanıdıklar xiaomi ci oldu sayemde ve sayesinde. Teşekkürler kendisine... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Redmi Note 3 miui 9.7.9.7 global beta güncellemesi

Global kararli degil galiba... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. C

Redmi Note 3 miui 9.7.9.7 global beta güncellemesi

Global sürüm mu senin ki Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

Satış Xiaomi Mi 6-5s-5 Plus-5x, Note 3, Mix 2, Redmi Note 4-4x Nano Cam ve Kılıf/Aksesuarları

Powerbank mevcut mu elinizde Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Redmi note3 pro ya gelen var mi Xiaomi & Subaru
  7. C

Bende de note3 pro var daha gelmedi... Xiaomi & Subaru
  8. C

Pil sorunu.

Benim de su an ekran suresi boyle gözüküyor ancak bu ekran suresi her saniye artıyor. Bu ekranin 4-5 saat olmasi ne anlama geliyor ki. Veya benim gözüken ekran suresi ne ifade ediyor... Xiaomi & Subaru
  9. C

Mi 5s plus gelmeyenlere neden gelmedi bilemem ama gelen bir sürü kisi var Xiaomi & Subaru
  10. C

Mi 5s plus a guncellme geleli cok oldu Xiaomi & Subaru
  11. C

Google takvim yukleyin play store'dan gitsin. Xiaomi & Subaru
  12. C

Bende mi5s plus aldım 1-2 saat icinde hemen kargoladi ve kargo islemlerinin de takibini de kendisi yapti. Yazılımsal destek de verecegini bildigimden gönül rahatligiyla aldim. Teşekkürler... Xiaomi & Subaru
  13. C

Öyle ahım şahım bi degisiklik yok ki hatta mi5s plus'a daha yeni gelen ozellik benim redmi note 3 pro'ya aylar once geldi. Kandirmaca gözle görülmeyen duzeltmeler iste. Hatta batarya'yi daha da kullanissiz hale getirmişler... Xiaomi & Subaru
  14. C

Yardım Xiaomi redmi note 4 Güncelleme sorunu

1 defa fastbot ile global rom yukledikten sonra almaya devam mi edecek diyorsunuz. Xiaomi & Subaru
  15. C

Yardım Xiaomi redmi note 4 Güncelleme sorunu

Bende çok anlamıyorum da sw33tking den yardim isteyebilirsin. Xiaomi & Subaru
Üst Alt