Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sefa sayesinde birçok kişiyi xiaomi ile tanıştırdım. Artık aldirdigim telefonların sayısını bile bilmiyorum. Xiaomi'nin adını bile söyleyemeyen arkadaşlarım şimdi benden çok şaomi;) ci oldu. Herşey için teşekkürler sefa...
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 7. Siparisimi verdim sefaya. Tüm tanıdıklar xiaomi ci oldu sayemde ve sayesinde. Teşekkürler kendisine...
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de su an ekran suresi boyle gözüküyor ancak bu ekran suresi her saniye artıyor. Bu ekranin 4-5 saat olmasi ne anlama geliyor ki. Veya benim gözüken ekran suresi ne ifade ediyor...
Xiaomi & Subaru
Bende mi5s plus aldım 1-2 saat icinde hemen kargoladi ve kargo islemlerinin de takibini de kendisi yapti. Yazılımsal destek de verecegini bildigimden gönül rahatligiyla aldim. Teşekkürler...
Xiaomi & Subaru
Öyle ahım şahım bi degisiklik yok ki hatta mi5s plus'a daha yeni gelen ozellik benim redmi note 3 pro'ya aylar once geldi. Kandirmaca gözle görülmeyen duzeltmeler iste. Hatta batarya'yi daha da kullanissiz hale getirmişler...
Xiaomi & Subaru