Cyclone kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Fastboot Persist yazma işlemi

Merhaba arkadaşlar . Birkaç gün önce A11 Miui12.5 Endo romdan stabilite konusunda sıkıntı yaşadığım için miui10 yükleyip öyle kullanmak istedim . Lakin yüklendikten sonra sadece cihazı yeniden başlatınca ekranda cihazımı bul depolama alanı hasarli. Cihazınız güvenli değil uyarısı almaya...
  2. C

Yardım Fastboot Hatasından sonra Ekran gelmiyor

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam cihazımda Endonezya Android 9 Miui11 yüklü iken Global rom olan Android 9 Miui10 denemek için fastboottan rom atarken yükleme sonuna doğru programda device error deyip hata verdi. Cihazda ekran hiç bir şekilde açılmıyor. Sadece tuşlara basınca titreme yapıyor...
  3. C

Soru Mİ 9T PRO fastboot rom

Xiaominin arama ve mesajlarını kullanabileceğim şarjının iyi gittiği stabil çalışan miui 12 deki gibi kasma yapmayan en güzel stock stabil rom hangisi acaba arkadaşlar? Fastboot dan direk geçiş yapcağım o şekilde önerebilir misiniz arkadaşlar?
  4. C

Yardım Endonezya MIUI 11 Verimlilik

Merhaba arkadaşlar. Cihazımın şuan ki sürümü Android 10 Miui12 Global. Cihazımın BL kilidinin açılması için 168 saat var. Endonezya romuna geçmeyi düşünüyorum. :? Bu Rom en verimli olarak android 9 da mı 10 da mı daha iyi çalışıyor. Mifirm sitesinde Android 9 versiyonunun daha çok indirme...
  5. C

Soru Pil tasarruf modu

Merhaba arkadaşlar. Pil tasarruf modunu sürekli açık bırakmak istiyorum ayarlar kısmında da şarj oluyorken kullanmak bazı özelliklerin düzgün çalışmayacağını söylüyor. Bunlar ne mesela örnek verebilecek var mı ? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

İpucu Miui 10 redmi5+ guncelleyenler

En alttaki delete sound ne işe yarıyor Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

Benim sürekli mobil verim açık sosyal medya uygulamaları müzik ara sıra oyun oynuyorum. O zaman normal galiba. Wifi ile hiç kullanmadım daha Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Hiç temiz kurulum yapmadım hep otadan güncelledim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

İşte bende demek istediğim cihazı aldığım yerle ne alaksı var Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Ne alakası var şimdi Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Kardeşim mağazayı nerden bileceksin yaşadığım şehirde bir mağazadan aldım :) Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

Resmi büyütür gibi iki parmakla yakınkaştırın tam ekran olacaktır :) Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Telefoncudan sıfır açılmamış kutu. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

10 saat ekran süresini daha hiç göremedim miui 9 da da miui 10 da da en fazla 7 saat. Cihaz redmi 5 plus Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

Çözüldü Saçma Instagram Sorunu

İnstagram da video bazen donuyıor ama sesi geliyor sizde de böyle oluyor mu bazen ? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt