Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar . Birkaç gün önce A11 Miui12.5 Endo romdan stabilite konusunda sıkıntı yaşadığım için miui10 yükleyip öyle kullanmak istedim . Lakin yüklendikten sonra sadece cihazı yeniden başlatınca ekranda cihazımı bul depolama alanı hasarli. Cihazınız güvenli değil uyarısı almaya...
Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam cihazımda Endonezya Android 9 Miui11 yüklü iken Global rom olan Android 9 Miui10 denemek için fastboottan rom atarken yükleme sonuna doğru programda device error deyip hata verdi. Cihazda ekran hiç bir şekilde açılmıyor. Sadece tuşlara basınca titreme yapıyor...
Xiaominin arama ve mesajlarını kullanabileceğim şarjının iyi gittiği stabil çalışan miui 12 deki gibi kasma yapmayan en güzel stock stabil rom hangisi acaba arkadaşlar? Fastboot dan direk geçiş yapcağım o şekilde önerebilir misiniz arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar. Cihazımın şuan ki sürümü Android 10 Miui12 Global.
Cihazımın BL kilidinin açılması için 168 saat var. Endonezya romuna geçmeyi düşünüyorum. :?
Bu Rom en verimli olarak android 9 da mı 10 da mı daha iyi çalışıyor. Mifirm sitesinde Android 9 versiyonunun daha çok indirme...
Merhaba arkadaşlar. Pil tasarruf modunu sürekli açık bırakmak istiyorum ayarlar kısmında da şarj oluyorken kullanmak bazı özelliklerin düzgün çalışmayacağını söylüyor. Bunlar ne mesela örnek verebilecek var mı ?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim sürekli mobil verim açık sosyal medya uygulamaları müzik ara sıra oyun oynuyorum. O zaman normal galiba. Wifi ile hiç kullanmadım daha
10 saat ekran süresini daha hiç göremedim miui 9 da da miui 10 da da en fazla 7 saat. Cihaz redmi 5 plus