Cyclone kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Instagram sorunu

İnstagram android sistemlerde kasıtlı olarak stabil verilmiyor. Ben bu kanaatteyim.
  2. C

Çözüldü Redmi note 8 pro Persist.img lazım(Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil hatası!)

emo1616, bende de an itibari ile sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim. :) @onuncuköy sizede teşekkür ederim. :)
  3. C

Yardım Fastboot Persist yazma işlemi

Çok teşekkür ederim bunu arıyordum bulamamıştım. Elinize sağlık
  4. C

Çok sağolun gercekten :) birşey nasıl uzatılır onu gosteriyorsunuz. Ordaki arkadaş yeterince yardım etti zaten gerisini onu ugrastirmak istemedim.
  5. C

Hocam bu konuda Persist ile çözüldüğünü öğrendim zaten. Adb ile komut nasıl veriliyor onu anlamadım. Normal CMD ile ne şekilde ilerleme yapılıyor. Yanlış bişey yapıp cihaza zarar vermek istemiyorum . Fastboota alıp komutları nerden gireceğiz . Farklı bir yaziljmdan mi. Bunun cevabını arıyorum
  6. C

Merhaba arkadaşlar . Birkaç gün önce A11 Miui12.5 Endo romdan stabilite konusunda sıkıntı yaşadığım için miui10 yükleyip öyle kullanmak istedim . Lakin yüklendikten sonra sadece cihazı yeniden başlatınca ekranda cihazımı bul depolama alanı hasarli. Cihazınız güvenli değil uyarısı almaya...
  7. C

Çözüldü Redmi note 8 pro Persist.img lazım(Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil hatası!)

Daha sonra basına gelen olursa güzelce öğrensin diye demiştim hocam. Yine yapmak isterseniz hayır demem :) Tamamdır tesekkurler şimdiden
  8. C

İnşallah hocam. Sorun çözülür belki diye otayla gelen miui11e guncelledim duzelmedi. Şuan Endonezya A9 Miui11.0.2 deyim. Konuyu okudum ama İlk önce Eng rom atilmasi gerek yazılmış. ENG rom ne oluyor onu anlamadim. Sonra SP flash ile Tr Global güncel rom mu atmam gerekiyor. Endo rom atsak olmaz...
  9. C

Konuyu tekrar canlandırıyorum. Miui 12.5den miui10 a düşünce aynı hatayı bende almaya başladım. Sorunu tam olarak nasıl gideririm. Atmış olduğunuz dosyalarin linkleri kırık . Yardimci olabilir misiniz. Kamerada odaklama sorunu yaşıyorum. Güzel çekimler yapamıyorum
  10. C

Yardım RN8Pro Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil HATASI!

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir Endonezya Miui12.5 kullanırken ben arkadaş gibi sıkılip ve sarjin hızlı bitmesinden dolayı endo miui 10 a dün itibariyle düşürdükten sonra böyle hata almaya başladım . Daha önce böyle birşey yoktu . Kullanırken herhangi bir aksaklık gorunmuyor. Cozum bulan var mı?
  11. C

Yardım Fastboot Hatasından sonra Ekran gelmiyor

Ekran garantiye girmezde zaten. Ekran yapıldıktan sonra cihaza yazılım atıp kontrol ediyorlar. Ekran dışında kendi garantisini kapsam dışında bırakmasınlar diye düzelteyim diye düşündüm. Bu şekilde göndersem ekran yapıldıktan sonra yazılım olayını ücretsiz düzeltirler mi yoksa ekstra fiyat mı...
  12. C

Hocam peki nasıl çözücez şimdi yetkili hesapla felan siz mi yapacaksınız. Ekranı kırıldı 2 gün önce bende garantiden çıkmasın diye globale geçirip bl kilidini kapatacaktım. Bu halde garantiye göndersem sonuç ne olur ?
  13. C

Spflashtool ile deniyorum lakin flashtool programında herhangi bir tepkime göremiyorum. cihazın bağlı olduğuna veya yüklemenin olup olmadığına dair
Üst Alt