cyberlinq kullanıcısının son içeriği

1. cyberlinq

Soru En stabil Miui sürümü hangisi?

XDA'da resmi olmayan Android 7.0.1 sürümünü 2 gündür kullanıyorum. Bu ROM hakkında diyeceklerim; Şarj konusunda Miui 8'le hemen hemen aynı. Açılış, kapanış bayağı hızlı. Uygulama bug'ları mevcut. Özellikle Wi-Fi'dan mobil veriye geçerken çok sıkıntı oluyor ve telefonu yeniden başlatmadan...
  2. cyberlinq

Miui 7 de iken 1.5 hatta 2 gün gidiyordu şarj. 8 de 1 gün bile gitmez oldu. Az evvel bir sitede resmi olmayan bir Mi 5 ROM'u buldum. Android 7.1 sürümüne sahip. İndirdim kurdum şuan ayarlıyorum bakalım. 12 saatlik testin ardından yorumlayacağım :). Eğer olumsuz sonuçlanırsa direk Miui 7'ye...
  3. cyberlinq

Merhaba! Mi 5 64 GB Black modeline sahip olan cihazım da en güncel Miui kurulu fakat %50 şarjın 6 saat bile gitmediği için Miui 8'den şikayetçiyim. Xiaomi, performans için elinden geleni yapıyor fakat bu cihazın pilini sömürmekten başka bir şey yapmıyor. Lollipop da tam ayarı tutturmuştu ama...
  4. cyberlinq

Soru Ne zaman çıkacak bu Miui 8?

Onu kuranlar stabil ibaresini görmüş.
  5. cyberlinq

Buda demek oluyor ki ilk 128 sonra 64 sonra 32 SADECE BETA alacak. Ulen xiaomi, ulen xiaomi!
  6. cyberlinq

HiddeNKinG, stabil romu kast ediyorum :). Bu aralar dedikleri tarihin kesinliğini arıyorum.
  7. cyberlinq

Merhaba. 2 gündür çıktı çıkacak, ha çıktı, aha geldi gibisinden şeyler duymaktan gına geldi. Mi 5 için ne zaman resmi Miui 8 çıkacak?
  8. cyberlinq

Haber Stabil MIUI8 Artık İndirilebilir

Mi 5 için ne zaman çıkacak?
  9. cyberlinq

Mi 5 Prime hiç açılmıyor

Pekala 2 yıldır kullandığım iPhone'un bataryası neden hiç sorun yaratmadı?
  10. cyberlinq

Mi 5 Prime hiç açılmıyor

Benim bildiğim 30 günde bir tamamen bitirip, tamamen dolana kadar beklemek. %10-20 de takıp, 80'lerde çıkarmak en sağlıklı yöntem diye biliyorum.
  11. cyberlinq

Şarj 1 gün dayanmıyor

Merhaba. 3 gün önce aldığım Mi 5 Prime 64 GB Black'in şarjı 1 gün bile dayanmıyor. Aldığım kişi ise bana sıfır olduğunu, test amaçlı kullanıldığını söyledi. 3000 mAh bataryaya ve Miui Rom'a sahip bir cihaz nasıl oluyor da şarjı bu kadar çabuk bitiyor? Miui'nin en son sürümünü yükledim, root...
  12. cyberlinq

Mi 5 Prime hiç açılmıyor

Arkadaşlar yarım saat evvel telefonun %5 şarjı vardı. Tamamen bitmesi için şarkı açtım bitmesini bekledim. Telefon kapandıktan sonra şarja taktım, 10 dakika sonra açmaya çalıştım fakat hiç bir belirti yok. Fastboot modunda açmayı denedim olmadı. Recovery modunda açmaya çalıştım olmadı. Şuan...
Üst Alt