cyberhamdi kullanıcısının son içeriği

1. cyberhamdi

Soru Mİ 10 PRO Kullanan Arkadaşlar bakabilirmi :)

Arkadaşlar tüm mi 10 pro kullanan arkadaşlara bi kaç sorum var birincisi hangi rom ve mıuı sürümü kullanıyorsunuz ben şuanda eu 11.018 stabil kullanıyorum mıuı 11 mıuı 12 kullanan yada farklı rom kullanıpta tavsiye edeceğiniz varmıdır ? mıuı 12 de sorunlar çıktığı için bu rom u tercih ettim...
  2. cyberhamdi

Soru Yurtdışından xiaomi alarken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Arkadaşlar merhaba yurtdışından mi 10 pro almayı düşünüyorum bir çok versiyon özellikten bahsediliyor çift hat tek hat vb özellikler var ve asya versiyonlarda şebeke düşme sorunundan bahsediliyor imei kaydı sonrası ayrıntılı bir şekilde hangi versiyon ne özellikte alırsam imei kaydı için...
  3. cyberhamdi

Soru mi 10 pro global versiyon tek hat imei kayıt

arkadşlar merhaba bir arkadaşım yurddışından mi 10 pro getirebileceğini söyledi ama bu global tek hat versiyonmuş bu telefonu imei kayıt işlemi yapılabiliyor mu bilgi verebilirmisiniz çok teşekkürler
  4. cyberhamdi

Soru çinden şarj aleti kulaklık ve saat önerisi

çinden alıcam derken oraya giden aradaş getirecek çin sitelerinden sipariş vermiycem zaten çinden sipariş vermenin anlamı kalmadı gerçekten fiyat konusunda:D
  5. cyberhamdi

hocam çok güzel duruyor ama hızlı şarj eden türden mi birde direk arkadaş mağazadan alacak orda nasıl birşey alsa emin değilim :)
  6. cyberhamdi

arkadaşlar merhaba bir arkadaşım yakın zamanda çin e gidecek mi9 için hızlı şarj kablosuz şarj kulaklık ve mi watch istemeyi düşünüyorum sizce hangi modellerden istemeliyim link yada öneride bulunabilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler
  7. cyberhamdi

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

biz oralara nerde gideceğiz kardeşim :D iyi günlerde kullan :)
  8. cyberhamdi

Yardım Mİ 9 VİDEO KAYIT SES SORUNU

Arkdaşlar merhaba daha öncede bunu sormuştum ama konuyu yanlış yere açmıştım burdan tekrar sormak istiyorum mi9 8 128 10 2 12 global modeli video kayıt yaptıktan sonra ses çok kalitesiz ve çok az geliyor bunu sadece kendi kamerasından kayıt yaptığında yapıyor ama snapchat video programında kayıt...
  9. cyberhamdi

kablosuz şarj aletini
  10. cyberhamdi

nerden aldınız hocam
  11. cyberhamdi

Yardım Mi 9 video kayıt yaptıktan sonra ses bozuk çikiyor

Bu arada snapchatten video çektim gayet güzel çekiyor yazılımsal bir sorun sanirim
  12. cyberhamdi

Yani mikrofon arızaliysa aramalarda da aynı sorunu çıkarırdı birde ses kaydedicisini deniycem onla karşılaştırıp tekrar bilgi vericem 1562177591 Rom larla pek uğraşmadim bilmiyorum herhangi bir zararı varmıdır rom yapmanın yada bootloader i açmanin
  13. cyberhamdi

Ben saz çalıyorum onları video çekiyorum orda farkettim önce telefonumda da kayıtlar var aradaki farkı anlatamam sana s7 edge telefonum
  14. cyberhamdi

Video kaydın da dmi? Yeni güncelleme gelecekmiş ama işe yarar mı bilmiyorum
Üst Alt