Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba mi 14 telefonuma global rom yükledim maalesef kamera bulanık çekiyor bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı eu rom da bazı bölümler ingilize eu rom da hangisini tavsiye edersiniz düzgün çalışan herkese teşekkürler
Bu arada arkadaşlar mesela intagram da bir video izlerken sesli konuşmalari dinlemek için azbl bişey ses yukselttigim de müzikli bir yer geldiğinde yada bir diğer video ya geçtigimde çok yüksek ses çıkıyor yani insta kullanırken elim hep ses tuşunda sizde nasıl bu durum
Arkadaşlar tüm mi 10 pro kullanan arkadaşlara bi kaç sorum var birincisi hangi rom ve mıuı sürümü kullanıyorsunuz ben şuanda eu 11.018 stabil kullanıyorum mıuı 11 mıuı 12 kullanan yada farklı rom kullanıpta tavsiye edeceğiniz varmıdır ? mıuı 12 de sorunlar çıktığı için bu rom u tercih ettim...
global rom biraz sorunlu şuanda eu rom mıuı 11 en güzel çalışan yenisi çıkana kadar bunu kullanmanızı tavsiye ederim bir çok sorundan bahsediliyor mıuı 12 de
Arkadaşlar merhaba yurtdışından mi 10 pro almayı düşünüyorum bir çok versiyon özellikten bahsediliyor çift hat tek hat vb özellikler var ve asya versiyonlarda şebeke düşme sorunundan bahsediliyor imei kaydı sonrası ayrıntılı bir şekilde hangi versiyon ne özellikte alırsam imei kaydı için...
hocam en son 256 lık 6400 civarıydı kayıt işlemini netleştirmediğim için fiyat konuşmadık tam net şekilde birisi kayıt yapılır dese ona göre fiyat konuşcam
arkadşlar merhaba bir arkadaşım yurddışından mi 10 pro getirebileceğini söyledi ama bu global tek hat versiyonmuş bu telefonu imei kayıt işlemi yapılabiliyor mu bilgi verebilirmisiniz çok teşekkürler