cyberhamdi kullanıcısının son içeriği

1. cyberhamdi

Rom mi 14 global rom kamera bulanık çekiyor

arkadaşlar merhaba mi 14 telefonuma global rom yükledim maalesef kamera bulanık çekiyor bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı eu rom da bazı bölümler ingilize eu rom da hangisini tavsiye edersiniz düzgün çalışan herkese teşekkürler
  2. cyberhamdi

Yardım Mi 14 Rom Atma

Merhaba arkadaşlar mi 14 için hangi rom kullanmayı öneriyorsunuz şuanda yeni aldığım için beta rom ile geldi
  3. cyberhamdi

Soru Xiaomi 14 bildirim sorunu

global cihaz aldığımızı nasıl anlıyoruz ?
  4. cyberhamdi

Soru Mİ 10 PRO Kullanan Arkadaşlar bakabilirmi :)

Bu arada arkadaşlar mesela intagram da bir video izlerken sesli konuşmalari dinlemek için azbl bişey ses yukselttigim de müzikli bir yer geldiğinde yada bir diğer video ya geçtigimde çok yüksek ses çıkıyor yani insta kullanırken elim hep ses tuşunda sizde nasıl bu durum
  5. cyberhamdi

miuı 12 de aramada kopmalar yada 5g de falan sorun oluyormuş o tarz bi sorun var mı sizdede?
  6. cyberhamdi

Arkadaşlar tüm mi 10 pro kullanan arkadaşlara bi kaç sorum var birincisi hangi rom ve mıuı sürümü kullanıyorsunuz ben şuanda eu 11.018 stabil kullanıyorum mıuı 11 mıuı 12 kullanan yada farklı rom kullanıpta tavsiye edeceğiniz varmıdır ? mıuı 12 de sorunlar çıktığı için bu rom u tercih ettim...
  7. cyberhamdi

MIUI 12 Mi 10 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.2.1.0.RJAEUXM İndirme Bağlantıları

global rom biraz sorunlu şuanda eu rom mıuı 11 en güzel çalışan yenisi çıkana kadar bunu kullanmanızı tavsiye ederim bir çok sorundan bahsediliyor mıuı 12 de
  8. cyberhamdi

MIUI 12 Mi 10 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.2.1.0.RJAEUXM İndirme Bağlantıları

hindistan mi 10 pro için çıkarmaz tarzı söylentiler var ama mi 10 ultra çıkınca ara model diye acaba hiç çıkarmayadabilir diyorlar
  9. cyberhamdi

Soru Mi 10 Pro 6250 TL olur mu?

1591881303 Kayıt yapıldığından eminmisin bende kaç aydır araştiriyorum kayıt yapabileni bulamadım diye alamıyorum hangi versiyon bu arada aldığınız?
  10. cyberhamdi

Soru Yurtdışından xiaomi alarken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Arkadaşlar merhaba yurtdışından mi 10 pro almayı düşünüyorum bir çok versiyon özellikten bahsediliyor çift hat tek hat vb özellikler var ve asya versiyonlarda şebeke düşme sorunundan bahsediliyor imei kaydı sonrası ayrıntılı bir şekilde hangi versiyon ne özellikte alırsam imei kaydı için...
  11. cyberhamdi

Yardım Mi 10 IMEI sorunu.

peki mi 10 pro global alsak dışardan normal kayıt yaptırsak fiyat anlamında avantajlımıdır? pro modeli halen gelmedi
  12. cyberhamdi

Soru mi 10 pro global versiyon tek hat imei kayıt

umt box kimdi hocam buralarda mı acaba:)
  13. cyberhamdi

hocam en son 256 lık 6400 civarıydı kayıt işlemini netleştirmediğim için fiyat konuşmadık tam net şekilde birisi kayıt yapılır dese ona göre fiyat konuşcam
  14. cyberhamdi

arkadşlar merhaba bir arkadaşım yurddışından mi 10 pro getirebileceğini söyledi ama bu global tek hat versiyonmuş bu telefonu imei kayıt işlemi yapılabiliyor mu bilgi verebilirmisiniz çok teşekkürler
  15. cyberhamdi

Haber Xiaomi Mi 10 Türkiye’de satışa çıktı; işte fiyatı!

mi 10 pro da 10.000 falan mı o zaman :)
Üst Alt