Cyberbeta kullanıcısının son içeriği

1. C

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Açıkçası daha fazla dayanamayıp iOS ekosistemine dönüş yaptım. 4 sene sonra xiaomi markasını bırakmak üzücü bir gelişme oldu benim için. iPhone 12 ve diğer ekosisteme ait telefonların en azından basit bazı işlem olan şeyleri düzgün yapabilmesi yeterli benim için. Bir insan bir sensör problemini...
  2. C

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Açıkça belirtmek gerekiyor ki, yine ismi stabil olan, fakat kendisi stabil omayan bir sürüm olmuş. 4 senedir kullandığım ve herkese önerdiğim xiaomi markası ne yazık ki global pazarda çıkardığı tonlarca model yüzünden, zamanında nokia'nın ve samsung'un düştüğü bug ve mütekabiliyet yeteneğinden...
  3. C

Ben ota üzerinden aldım arkadaşlar global beta tester olmuştum.
  4. C

Peki bahse konu sorulara bir cevabınız var mıdır sayın yönetici, biz pek bir şey bulamadık güncelleme geldi ve yüklenemiyor diye biliyorum şu anda ?
  5. C

Soru MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite

Keşke o arkadaş gelip anlatsa kendisini, bende sanki bir ara gördüm o olayı ama nedense bir daha rastlamadım kendisine. Sanırım bekleyip göreceğiz.
  6. C

Soru MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite

Güncelleme yanlış bilgilendirme olmasın ama, ya çok küçük bir azınlık için verildi, diğer yükleyenler ise eu rom kurdu farkında değil, çünkü net üstünde dolaşan linklerin hepsini denedim, maalesef eu rom harici twrp üstünden yükleyemedim, hatta nette ufak bir update paketi var onu dahi denedim...
  7. C

MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.4.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Hocam değişiklikler nelerdir ? Cihazda farklı olarak gördüğünüz veya güncel olarak rahatsızlık duyulan şeyler giderilmiş mi ?
  8. C

Mod Modified Mi Fit 3.5.5.1 Türkçe Dahil Tüm Diller Destekli

Arkadaşlar nfc olan modele türkçe yükleyemiyorujm cihazım ios çözümü var mıdır acaba ?
Üst Alt