Cyber001 kullanıcısının son içeriği

1. C

Çözüldü Mi 8 Se roottan dolayı uygulama kullanamama

Çok teşekkür ederim işe yaradı konuyu kapatabiliriz.
  2. C

Çözüldü Mi 8 Se roottan dolayı uygulama kullanamama

Öncelikle herkese merhabalar, Eu 11.0.2 stabil romunu kullanıyorum ve telefonum rootlu olduğu için bir kaç uygulamayı kullanamıyorum.Görseldeki gibi ne yapabilirim teşekkürler
  3. C

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Teşekkürler deneyip dönüş yapacağım
  4. C

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Adımları kendi telefonum için uyguladım herhangi bir problem yaşamadım ancak arkadaşa twrp 1227 kurmadi bu yüzden güncelleyemedik twrp 1 217 kuruldu farklı bir kaç versiyon daha kurdum ancak 1227 yi görmüyor güncellemeyi imaj dosyası ile de adb ilede denedim başarılı olamadım(1227 icin)
  5. C

Mi 8 Se cihazımı android 10 a geçirmek i.in bir türlü twrp 1227 çalıştıramadım Mıuı 10.2.0.0 android 9 twrp 1217 çalışıyor ancak 1227 çalışmıyor konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyoruz.
  6. C

Çözüldü Google Camera Apk

Mi 8 lite rootsuz twrpsiz sadece APK Google camera mevcutmudur acaba arkadaşlar
  7. C

Yardım Mi 8 Se Android 10 Mıuı 11 Google Camera

Mi 8 Se Android 10 Mıuı 11 en uygun google camerayı hangisi acaba
  8. C

Yardım MIUI 12 GCAM Kurma

Ben mıuı 11 için arıyorum ayrıca bu magisk üzerinden fixleme nasıl oluyor acaba magisk yüklü ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum. 1589140631 Magisk uygulamasının içerisine girip modullerden fix dosyasını seçip kurmuş oluyoruz herhalde bir video izledim öyle yapıyordu dogrumudur acaba
  9. C

Mi 8 Se
  10. C

https://sourceforge.net/projects/reiwa-mi8se/files/Boot%20Animation/ Hocam emeğinize sağlık bu işlerden anlamasam bile adımları takip edip telefonumu güncelledim bir kaç foruma daha bakarak teşekkür ederim
  11. C

Rehber Android 10'a Geçiş

Emeğinize sağlık bu işlerden anlamasam bile adımları takip edip telefonumu güncelledim tesekkürler
  12. C

Aynı problem bende de var fix felan anlamam ancak en iyi apk hangisi bilen var mı acaba
  13. C

Çözüldü Mi8 Se Güncellenmesi Hk.

twrp-3.2.3-1227 linki olan var mı bir türlü bulamadım
  14. C

Çözüldü Mi8 Se Güncellenmesi Hk.

Peki onda da aynı adımlar mi geçerli yani twrp 1227 magisk 20 bu kurulumları linkte bahsettiği gibi mi yapmalıyım herhangi bir fark olacak mı
Üst Alt