Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese merhabalar,
Eu 11.0.2 stabil romunu kullanıyorum ve telefonum rootlu olduğu için bir kaç uygulamayı kullanamıyorum.Görseldeki gibi ne yapabilirim teşekkürler
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. telefonumda mevcutta Android 9 eu stabil 10.3.1.0 ve twrp 3.3.0-0423 sürümü mevcut.Telefonumu android 10 ve mıuı 11'e güncellemek istiyorum.Anladığı kadarı ile twrp 1227 versiyonu yüklemem lazım ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum(sabit konuları inceledim ancak tam...
19.3 indirip apksini kurmama rağmen sürüm 18 den eski diye uygulamayı açmıyor ne yapmam gerekir.Acaba 16.4 flashladigim için bu hatayı vermiş olabilir mi
Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda magisk root manager yüklü gelmişti manuel güncellemeye çalıştığım zaman sıkıntı oldu daha sonra telefonu güncelledim eu V10.3.1.0 Kararlı Rom kullanıyorum ve Twrp 3.3.0-0423 sürümü yüklü telefonun ilk gelen magisk mangeri kaldırdım ve Rehber - Mi 8 SE Magisk...
Teşekkürler cevap icin 10.2.1 derken tekrar 10.2.1 i yükledim ilk takıldığında sonra açıldı telefon şuan 10.2.2 yüklü twrp silinmişti tekrardan yükledim ancak magisk 16.4 ü yükleyemedim fastboot format data komutunu almadı klasör bulamadı herhalde su an magisk uyumsuz versiyon hatası veriyor...
fastboot format data yazınca dosya bulunamadı dedi ve veri sıfırlamadı ancak fastboot reboot komutu aldı ve yeniden başlattı ancak magisk kurulmamış unsupported magisk version hatası veriyor ne yapmam gerekir teşekkürler simdiden