Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese merhabalar,
Eu 11.0.2 stabil romunu kullanıyorum ve telefonum rootlu olduğu için bir kaç uygulamayı kullanamıyorum.Görseldeki gibi ne yapabilirim teşekkürler
Adımları kendi telefonum için uyguladım herhangi bir problem yaşamadım ancak arkadaşa twrp 1227 kurmadi bu yüzden güncelleyemedik twrp 1 217 kuruldu farklı bir kaç versiyon daha kurdum ancak 1227 yi görmüyor güncellemeyi imaj dosyası ile de adb ilede denedim başarılı olamadım(1227 icin)
Mi 8 Se cihazımı android 10 a geçirmek i.in bir türlü twrp 1227 çalıştıramadım Mıuı 10.2.0.0 android 9 twrp 1217 çalışıyor ancak 1227 çalışmıyor konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyoruz.
Ben mıuı 11 için arıyorum ayrıca bu magisk üzerinden fixleme nasıl oluyor acaba magisk yüklü ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum.
1589140631
Magisk uygulamasının içerisine girip modullerden fix dosyasını seçip kurmuş oluyoruz herhalde bir video izledim öyle yapıyordu dogrumudur acaba
https://sourceforge.net/projects/reiwa-mi8se/files/Boot%20Animation/
Hocam emeğinize sağlık bu işlerden anlamasam bile adımları takip edip telefonumu güncelledim bir kaç foruma daha bakarak teşekkür ederim