Cyber001 kullanıcısının son içeriği

1. C

Çözüldü Mi 8 Se roottan dolayı uygulama kullanamama

Öncelikle herkese merhabalar, Eu 11.0.2 stabil romunu kullanıyorum ve telefonum rootlu olduğu için bir kaç uygulamayı kullanamıyorum.Görseldeki gibi ne yapabilirim teşekkürler
  2. C

Çözüldü Google Camera Apk

Mi 8 lite rootsuz twrpsiz sadece APK Google camera mevcutmudur acaba arkadaşlar
  3. C

Yardım Mi 8 Se Android 10 Mıuı 11 Google Camera

Mi 8 Se Android 10 Mıuı 11 en uygun google camerayı hangisi acaba
  4. C

Çözüldü Mi8 Se Güncellenmesi Hk.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. telefonumda mevcutta Android 9 eu stabil 10.3.1.0 ve twrp 3.3.0-0423 sürümü mevcut.Telefonumu android 10 ve mıuı 11'e güncellemek istiyorum.Anladığı kadarı ile twrp 1227 versiyonu yüklemem lazım ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum(sabit konuları inceledim ancak tam...
  5. C

Yardım Magisk Root manager

19.3 indirip apksini kurmama rağmen sürüm 18 den eski diye uygulamayı açmıyor ne yapmam gerekir.Acaba 16.4 flashladigim için bu hatayı vermiş olabilir mi
  6. C

Mod Mi 8 se gcam fix modülü

Magisk üzerinden nasıl kurmaliyiz acaba hiç bir fikrim yok kusura bakmayın yeni yükleyeceğim zaten şimdiden teşekkürler
  7. C

Bilgilendirme için teşekkürler birde uygulama yüklerken bir avantajı var herhalde yada APK yüklerken
  8. C

Anladım acaba sizde linki mevcut mu ilk şok kurulumu gerçekleştirip zip dosyasini flashliyorum.Peki bu uygulamanin tam olarak islevi nedir.
  9. C

Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda magisk root manager yüklü gelmişti manuel güncellemeye çalıştığım zaman sıkıntı oldu daha sonra telefonu güncelledim eu V10.3.1.0 Kararlı Rom kullanıyorum ve Twrp 3.3.0-0423 sürümü yüklü telefonun ilk gelen magisk mangeri kaldırdım ve Rehber - Mi 8 SE Magisk...
  10. C

Yardım Mi 8 se mi ekraninda takili kaldi

Anladım hocam yardımlarınız için teşekkürler ederim ilk telefonu aldığımda post baya yardımcı olmuştu ancak sürekli guncellediginizi yeni fark ettim
  11. C

Teşekkürler cevap icin 10.2.1 derken tekrar 10.2.1 i yükledim ilk takıldığında sonra açıldı telefon şuan 10.2.2 yüklü twrp silinmişti tekrardan yükledim ancak magisk 16.4 ü yükleyemedim fastboot format data komutunu almadı klasör bulamadı herhalde su an magisk uyumsuz versiyon hatası veriyor...
  12. C

Rehber Mi 8 SE Magisk ile Root

fastboot format data yazınca dosya bulunamadı dedi ve veri sıfırlamadı ancak fastboot reboot komutu aldı ve yeniden başlattı ancak magisk kurulmamış unsupported magisk version hatası veriyor ne yapmam gerekir teşekkürler simdiden
  13. C

Arkadaslar telefonda twrp 3.2.1-0629 yuklu magisk 18.1 i flashladim telefon acilmiyor mi ekraninda kaliyor twrp aciliyor ne yapmam gerekir
  14. C

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Eve geçeyim deneyeceğim birde twrp ekranini actiktan sonra nasıl kapatacağım cevapların için teşekkür ederim
Üst Alt