Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Bugün telefonuma reset atmak istedim. Yanlışlıkla twrp üzerinden tüm her şeyi wipe ettim. Hiçbir şekilde ne miflash üzerinden rom yükleyebiliyorum ne de sabit konularda belirtilen unbrick yöntemini yapabiliyorum. Var mı başka çözümü olan? Birde brom moduna giremiyorum nedense.
Herkese merhaba. Bugün telefonuma format attım. Bir kaç saat kullandım root, twrp falan yükledim. Sonra bir kaç magisk modül kurdum. Son olarak bir modül kurduktan sonra telefonu yeniden başlattığımda miui ekranında kaldı. Oradan öteye girmiyor. Twrp, fastboot her yere girebiliyorum. TWRP...
un041026, yine aynı hatayı alıyorum hocam excalabur, sizin dediğiniz şekilde yapıyorum zaten hocam ama yine aynı. Otomatik güncelleme de geldi oradan guncelleyeyim dedim orada da aynı hatayı verdi
excalabur merhaba hocam güncel olarak redmi note 10s için hangi romu önerirsiniz? Endonezya kullanıyorum şu an sanki bir tık şarjı hızlı bitiyor gibi. Normalde hepsini denerdim de yurttayim internet çok kötü burda.
Gönderi ve yorum çok eski olmasına rağmen teşekkür etmek istiyorum. O kadar yol denedim başaramadım, sizin dediğini yaptım ve sonunda başarılı oldu. Aynı sorunu yaşayanlar bu çözümü deneyebilir. Tekrardan teşekkürler.
Merhabalar. Build.prop dosyasını camera2api etkinleştirmek için bir kaç satır kod ekledim. Kaydetmeye çalıştığımda kaydetmedi. Bende geri çıkınca dosya birden yok oldu. system_root klasöründe build.prop dosyası buldum ama onun da içi boş. Ne yapmalıyım? Elinde redmi note 10s için build.prop...
Hocam merhaba. Benim telefon döngüde kaldı. Redmi yazısı geliyor tekrar kapanıyor ve tekrar açılıyor. Tam olarak kapatamıyorum da. Sizin rehberinde waiting for brom noktasına kadar geldim ama hiç bir şey olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba?