Cwenna kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Redmi Note 10S Yardım

Herkese merhaba. Bugün telefonuma reset atmak istedim. Yanlışlıkla twrp üzerinden tüm her şeyi wipe ettim. Hiçbir şekilde ne miflash üzerinden rom yükleyebiliyorum ne de sabit konularda belirtilen unbrick yöntemini yapabiliyorum. Var mı başka çözümü olan? Birde brom moduna giremiyorum nedense.
  2. C

Yardım MIUI Ekranında Kaldı

Herkese merhaba. Bugün telefonuma format attım. Bir kaç saat kullandım root, twrp falan yükledim. Sonra bir kaç magisk modül kurdum. Son olarak bir modül kurduktan sonra telefonu yeniden başlattığımda miui ekranında kaldı. Oradan öteye girmiyor. Twrp, fastboot her yere girebiliyorum. TWRP...
  3. C

Yardım Build.prop Silindi

Merhabalar. Build.prop dosyasını camera2api etkinleştirmek için bir kaç satır kod ekledim. Kaydetmeye çalıştığımda kaydetmedi. Bende geri çıkınca dosya birden yok oldu. system_root klasöründe build.prop dosyası buldum ama onun da içi boş. Ne yapmalıyım? Elinde redmi note 10s için build.prop...
  4. C

Yardım Redmi Note 10S Bootloop Sorunu

Merhabalar. Telefonum sürekli açılıp kapanıyor. Redmi yazısı çıktığı an geri kapanıyor. Ne twrp'yi açabiliyorum ne de fastboot'u. Telefonu kapatamıyorum bile. Yardım edecek hocalarım var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
Üst Alt