Çveneburi kullanıcısının son içeriği

1. Çveneburi

Mod Kitsune Magisk Root Algılayan Uygulamalar İçin

Bu konu kernelsu desteği olmayan cihazlar içindir.
  2. Çveneburi

Yardım 17 pro nasıl rootlanır

Root için magisk kullanmayın, resukisu kullanın init_boot.img yamalayın. Bu modülleri kullanın
  3. Çveneburi

Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

Cihazın çin sürümden döndürülmüş olduğundan ve bu işlem için de bootloader kilidinin açık olması gerektiğinden dolayı bu uyarıyı veriyor. Çözüm botloader yanıltıcı modül yani rootlu kullanmak
  4. Çveneburi

Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

Magisk yerine destekliyorsa kernelsu/apatch/sukisu kullanın desteklemiyorsa kitsunemask kullanın sorun çözülecektir
  5. Çveneburi

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Normalde kernelsu kullanıyordum sorunsuzdu bunda da sorunsuz olduğu için kullanıyorum bütün bankalar var neredeyse hiçbir problem yok muhtemelen integrity fix yapamıyorlar
  6. Çveneburi

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Magisk kullanıyorsanız Kitsune mask uygulamasına geçin bankacılık vs sorun kalmayacaktır. Konuya bakabilirsiniz: https://forum.miuiturkiye.net/konu/kitsune-magisk-root-algilayan-uygulamalar-icin.160306/
  7. Çveneburi

Sohbet Sohbet köşesi

''Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz, Sarılıp ta geçmişe avunmak olmaz. Ne sen kalırsın ne de ben bu dünya da, Umudun kaybedip pes etmek olmaz...'' Günaydın, akıp geçen zamanın arkasından bakıp giden hepimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. :)
  8. Çveneburi

Uygulama Birikimim - İhtiyaçtan Doğan Uygulama

Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş :)
  9. Çveneburi

Magisk direk yakalanıyor. Sukisu&Resukisu kullanıyordum uzun süredir sorunsuz çalışıyordu. Kullandığım romun bazı özellikleri magisk ile çalıştığı için bunu denedim şuan sorunsuz devam ediyorum.
  10. Çveneburi

Cihazdan cihaza farklılık gösteriyor demek ki bende sorunsuz çalışıyor. Kısmet :)
  11. Çveneburi

https://forum.miuiturkiye.net/konu/kitsune-magisk.160306/ Konuya bakın
  12. Çveneburi

KİTSUNE MASK MAGİSK 30.6 SÜRÜM İLE ÇALIŞIR Magisk kullanıp banka girişlerinde problem yaşayanlar içindir. Magisk kurulu haldeyken uygulamayı kurup kullanıyoruz. Uygulama linki: https://drive.google.com/file/d/1KkfHLYAGGBv_lXfdiQKNwIk8UuvHcp1X/view?usp=sharing * Kitsune uygulamasını...
  13. Çveneburi

Rehber Chrome Hızlandırma Ayarları

CHROME tarayıcı hızlandırma ayarları için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Arama sayfasına ''chrome://flags'' yazın gelen ekrandaki arama kutusuna büyük harfle yazdıklarımı aratıp enable edin ve üç ayarı da enable ettikten sonra sağ alttaki yeniden başlata tıklayın artık chrome daha hızlı hale...
  14. Çveneburi

Mod Magisk tekrar flaşlama

Tamam deyip devam edeceksiniz eğer yine aynı sorun devam ediyorsa twrp den gelişmiş bölümünden magiski yeniden kurun
  15. Çveneburi

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Bu modüllerle 3 yeşil elde ettim tricky store dan özel keybox bölümünden bu keyboxu seçip dener misiniz. Keyboxu zipten çıkarıp telefona atın
Üst Alt