Çveneburi kullanıcısının son içeriği

1. Çveneburi

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı günler hayırlı cumalar tüm aileye
  2. Çveneburi

Soru 17 pro Max ekran karincalanma

Geçenki cpu ayarlarından sonra olmasın bu durum
  3. Çveneburi

İpucu 17 pro max CPU ve gpu hızı dusurme

Bu hangi uygulama hocam
  4. Çveneburi

Sohbet Yapılacak magisk modülü önerileri

Ayarlar + erişebilirlik + genel kısmında + aktif görsel algı + bakışları algıla seçeneği var. Her modelde var mı bilemiyorum
  5. Çveneburi

Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

Elite rom denediniz mi?
  6. Çveneburi

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

Çocukların katledilmediği bir dünya umuduyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
  7. Çveneburi

Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

Xiaomi 17 pro max rootlu kullanıyorum bütün bankalara sorunsuz giriyorum, vakıf,deniz,garanti vb. Magisk ile root tespit ediliyor, kernelsu ve türevleri tercih edilmeli.
  8. Çveneburi

Mod Kitsune Magisk Root Algılayan Uygulamalar İçin

Bu konu kernelsu desteği olmayan cihazlar içindir.
  9. Çveneburi

Yardım 17 pro nasıl rootlanır

Root için magisk kullanmayın, resukisu kullanın init_boot.img yamalayın. Bu modülleri kullanın
  10. Çveneburi

Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

Cihazın çin sürümden döndürülmüş olduğundan ve bu işlem için de bootloader kilidinin açık olması gerektiğinden dolayı bu uyarıyı veriyor. Çözüm botloader yanıltıcı modül yani rootlu kullanmak
  11. Çveneburi

Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

Magisk yerine destekliyorsa kernelsu/apatch/sukisu kullanın desteklemiyorsa kitsunemask kullanın sorun çözülecektir
  12. Çveneburi

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Normalde kernelsu kullanıyordum sorunsuzdu bunda da sorunsuz olduğu için kullanıyorum bütün bankalar var neredeyse hiçbir problem yok muhtemelen integrity fix yapamıyorlar
  13. Çveneburi

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Magisk kullanıyorsanız Kitsune mask uygulamasına geçin bankacılık vs sorun kalmayacaktır. Konuya bakabilirsiniz: https://forum.miuiturkiye.net/konu/kitsune-magisk-root-algilayan-uygulamalar-icin.160306/
  14. Çveneburi

Sohbet Sohbet köşesi

''Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz, Sarılıp ta geçmişe avunmak olmaz. Ne sen kalırsın ne de ben bu dünya da, Umudun kaybedip pes etmek olmaz...'' Günaydın, akıp geçen zamanın arkasından bakıp giden hepimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. :)
  15. Çveneburi

Uygulama Birikimim - İhtiyaçtan Doğan Uygulama

Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş :)
Üst Alt