Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazın çin sürümden döndürülmüş olduğundan ve bu işlem için de bootloader kilidinin açık olması gerektiğinden dolayı bu uyarıyı veriyor. Çözüm botloader yanıltıcı modül yani rootlu kullanmak
Normalde kernelsu kullanıyordum sorunsuzdu bunda da sorunsuz olduğu için kullanıyorum bütün bankalar var neredeyse hiçbir problem yok muhtemelen integrity fix yapamıyorlar
''Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz,
Sarılıp ta geçmişe avunmak olmaz.
Ne sen kalırsın ne de ben bu dünya da,
Umudun kaybedip pes etmek olmaz...''
Günaydın, akıp geçen zamanın arkasından bakıp giden hepimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. :)
Magisk direk yakalanıyor. Sukisu&Resukisu kullanıyordum uzun süredir sorunsuz çalışıyordu. Kullandığım romun bazı özellikleri magisk ile çalıştığı için bunu denedim şuan sorunsuz devam ediyorum.
CHROME tarayıcı hızlandırma ayarları için bu yöntemi kullanabilirsiniz.
Arama sayfasına ''chrome://flags'' yazın gelen ekrandaki arama kutusuna büyük harfle yazdıklarımı aratıp enable edin ve üç ayarı da enable ettikten sonra sağ alttaki yeniden başlata tıklayın artık chrome daha hızlı hale...