cvary01 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 13 Bootloop oldu

Olabilir bende emin olamadım tuşlar spesifik olarak çalışıyor istediğim yere geçse de 3 tuşundan yeniden başlatacak şekilde takılı kalmış veya arıza vermiş olması ilginç. Bir telefon tamircisine gidip göstereceğim artık. :) Teşekkürler.
  2. C

Biraz araştırmalarıma devam ettiğimde aklıma System UI Plug-in şeklinde bir uygulama için güncelleme yaptığım geldi. Bunun yüklemesi sonrasında sorun yaşayan kesimin fazla olduğunu gördüm. Bu uygulamayı TWRP olmadan sistem üzerinden kaldırmam veya veri kaybı olmadan nasıl çözebilirim. Tuş...
  3. C

Merhaba arkadaşlar, dün den itibaren telefonum rastgele bir zamanda kapanarak bootloop yapmaya başlıyor. Az önce tekrar oldu henüz açma işlemini yapamadım. Fastboot ve recovery gibi bölümlere dahi giriş yapsam da kapanarak tekrar açılmaya başlıyor. Benzer bir sorun yaşayan arkadaş var mı...
  4. C

Soru Note 9 Pro Yazılım Sorunu

Merhaba MuiTürkiye aiesi, Elimde bir tane note 9 pro var. Cihaz yurt dışı bir ürün ve telefon bir kere dahi yazılımsal olarak bootloader vb işlem görmedi. Kullanıp gidiyordum ki telefon bir kere kapandı şarjı bitip. Sonrasında uzun aradan sonra şarja taktığımda telefonun açılmadığını fark...
Üst Alt