cuvany tekno yt kullanıcısının son içeriği

1. cuvany tekno yt

Yardım Airdots pro Aynı anda ses vermiyor

5 ay önce aldığım Redmi airdots pro kulaklığım bugün sabaha kadarda aynı anda problemsiz çalışıyordu. Ama b ir anda benmk yanlışlıkla yaptım kendi kendine mi oldu anlamadım ya sağ dan veriyor sesi ya soldan. İnternetteki bütün çözümleri denedim fakat hiçbirinde olmadi 6 7 saattir uğraşıyorum ama...
  2. cuvany tekno yt

Yardım Redmi note 8 hiçbir şekilde cevap vermiyor

pc den cmd ile rom atıcaktım flash all yaptım cmd ekranı açılıpğ kapandı ve tel kapandı.açmaya çalışıyrum hiçbir şekilde cevap wermiyor. ama pc ye takınca ses geliyor pc den. minimal adb and ftbootdan fastboot devices yada adb devices yaptıgımda cihaz görünmüyor ama ses geliyor pc den. acil...
  3. cuvany tekno yt

Soru Mi turbo şarj

Telefonum redmi note 8. Kuzenimin telefonunda mi turbo şarj özelliği War. Telefonu redmi note 9 pro. Şarj animasyonu aşağıdaki resim gibi bende o şekilde yapmak istiyorum yani şarjı ondalık olarak göstersin önerilerinizi bekliyorum.
  4. cuvany tekno yt

Yardım magisk modül sonrası cihaz açılmıyor

pingger diye bir modül yükled,m reboot yaptımve yarım saattir cihaz miui ekranında ne yapsam açamadım rom at demeyin lütfen işlemi yapmdaan hemen önce yaptım uğraşmak istemiyorum.Siz değerli hocalarımdan yardım beklyorum
  5. cuvany tekno yt

Forum Sorunu

İyi günler hepinize yaklaşık 1 aydır MIUI Türkiye forumu çok fazla yavaş çalışıyor baktım bütün cihazlarda çok ağır internetim den kaynaklandığını düşünmüyorum yardımlarınızı bekliyorum Dipnot: Mesela siteye giriş yapmadığımda Site gayet iyi hızlı çalışıyor fakat girişimi yaptığım an bir konuya...
  6. cuvany tekno yt

Rehber Sistem Uygulamalarını Kaldırma |rootsuz|

Öndelikle Merhaba Telefonumuzdaki bir çok uygulama yı kullanmıyoruz . Ve MIUI , sistem uygulamalarını silmemizi engelliyor. Bizde Bu Gereksiz Uygulamaları Nasıl Sileceğinize Dair Bir Rehber Hazırladık 1= Telefonumuzda Usb Hata Ayıklama Açık Olmalı 2=PC mizde gerekli driverlar ve Minimal ADB...
  7. cuvany tekno yt

Yardım Twrp Back-Up sorunu

Teamwin recoveryden hiçbir şekilde hiçbir şeyi yedekleyemiyorum. Her zaman yedekleme klasörü oluşturulmadi diye hata veriyor. Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum dipnot: boot+system+data+vendor yapıyorum
  8. cuvany tekno yt

Soru MİUİ 11 VS. MİUİ 12

Bildiğiniz üzre geçenlerde telefonumda twrp sorunu yaşamıştım daha sonra cmd ile miui 11 rom attım miui 12 güncellmesi geldi sisteme bende açıkçası şarj yönünden miui 11 i seçerimfakat miui 12 ye alıtığım için yabancılık çekiyorum size sorum güncellemeyi yapıyımmı yapmıyımmı
  9. cuvany tekno yt

Twrp ve orangefox tan nasıl rom yüklenir

Hocam sizlerin söylediği herşeyi eksiksiz yapmama rağmen flashladiktan sonra cihaz twrpde kalıyor ve geri dönüş ye yapamadığım için mecbur pc den yapmama lazım e pc im de çöp 32 bit yani mi flashi kullanamıyorum mi flash pro ile yapınca da pc çöküyor mecbur telefoncuya gidiyorum Lütfen biri bana...
  10. cuvany tekno yt

Yardım Twrp ye atıyor

sizin söylediğiniz yöntemle orangefox tan rom yükledim yine yeniden başlayınca twrp ye atıyor. bende mi flash pro ile rom atrken yüne pc m çöktü cmd ile rom atıcaktım 30 dkdir bu ekranda gidiyor yazıyor fakat korkuyorum donmş olmasından lütfen bilgilendirin beni 1613403292 biraz acil lütfen
  11. cuvany tekno yt

Yardım Evde telefonun arka kapağını açmak mümkün mü

Redmi note 8 kullanıyorum. ve açıkçası biraz fazla rom değiştiriyorum arada twrp sorunu yaşıyorum romu flashladiktan sonra yeniden başlatılarak twrp ye atıyor bende pc den rom atmak zorunda kalıyorum fakat clean all seçeneğini unutmak tan korkuyorum yani bl kapanır sa cihaz edl modda açılması...
  12. cuvany tekno yt

Yardım 32 bit pc ile fastboot rom atılabilir mi?

Elimdeki pc win7 32 bit mi flash pro ile fastboot rom atıyordum ama yarıda cihaz çöktü ve telefonum ve pc aynı anda gitti acaba bu pc rom attığım için mi çöktü yoksa başka bir nedenle mi Yani bu pc ile rom atabilirmiyiz
  13. cuvany tekno yt

Soru Redmi note 8 için MIUI 12.3 veya 12.4 rom tavsiye

Telefonum için global rom arıyorum MIUI 12.3 yada 12.4 rom bulamadım fakat var diye biliyorum.Eger bulabilirseniz link atabilirmisiniz
  14. cuvany tekno yt

Yardım Redmi note 8 bootloader açamıyorum

Mi unlock tan kilidi aç diyorum cihaz doğrulanmadi diyor ne yapabilirim
  15. cuvany tekno yt

Yardım twrp sorunu

Redmi Note 8 telefonuma twrp kurdum.mıuımix rom yükledim ama reboot yapınca hep twrp ye atıyor. ne yapmam lazım acil yardım bekliyorum elimde mıuı 12.0.1 rom var onuda flash layınca aynı şey oluyor 1612643193 pcm yok
Üst Alt