Cutler kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi Watch Lite İos Bildirim Sorunu

Merhaba, arkadaşlar birkaç gün önce bir yarışmadan mi watch lite kazandım. Iphone 7 kullanmaktayım. Bu üründen önce mi band 5 kullanıyordum. Üründen aşırı memnundum, hiç bir problemi yoktu. Bu ürün için de aynı olacağını düşüyordum. Fakat bu üründe farklı bir uygulama kullanılıyormuş. Mi fit...
  2. C

Soru Mi Band 5'ten Mi Watch Lite a veri aktarımı Yapamıyorum.

Merhaba mi band 5 ten mi watch lite a geçtim. Watch lite için kurmam gereken telefon uygulaması farklıymış. Adı Xiaomi Wear Lite. Bu uygulamayı kurdum. Mi band 5 i kullanırken mi fit uygulamasını kullanmaktaydım. Telefonum İos ve mi fit e apple id ile giriş yapmıştım. Şu an yeni uygulamada mi...
  3. C

Yardım Mi Band 5'ten Mi Watch Lite a veri aktarımı sorunu

Merhaba mi band 5 ten mi watch lite a geçtim. Watch lite için kurmam gereken telefon uygulaması farklıymış. Adı Xiaomi Wear Lite. Bu uygulamayı kurdum. Mi band 5 i kullanırken mi fit uygulamasını kullanmaktaydım. Telefonum İos ve mi fit e apple id ile giriş yapmıştım. Şu an yeni uygulamada mi...
  4. C

Çözüldü Mi Band 5 Hilal işareti

Mi band 5 sabah uyandığımda saatin sol üstünde hilal işareti vardı. Ve bir süre sonra kendiliğinden kayboldu. Sebebini bilen var mı?
Üst Alt