Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, arkadaşlar birkaç gün önce bir yarışmadan mi watch lite kazandım. Iphone 7 kullanmaktayım. Bu üründen önce mi band 5 kullanıyordum. Üründen aşırı memnundum, hiç bir problemi yoktu. Bu ürün için de aynı olacağını düşüyordum. Fakat bu üründe farklı bir uygulama kullanılıyormuş. Mi fit...
Merhaba mi band 5 ten mi watch lite a geçtim. Watch lite için kurmam gereken telefon uygulaması farklıymış. Adı Xiaomi Wear Lite. Bu uygulamayı kurdum. Mi band 5 i kullanırken mi fit uygulamasını kullanmaktaydım. Telefonum İos ve mi fit e apple id ile giriş yapmıştım. Şu an yeni uygulamada mi...
Merhaba mi band 5 ten mi watch lite a geçtim. Watch lite için kurmam gereken telefon uygulaması farklıymış. Adı Xiaomi Wear Lite. Bu uygulamayı kurdum. Mi band 5 i kullanırken mi fit uygulamasını kullanmaktaydım. Telefonum İos ve mi fit e apple id ile giriş yapmıştım. Şu an yeni uygulamada mi...