curtana73 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Github projesi (apk) derleyebileck kimse var mı?

Merhabalar, Aşağıda linkini verdiğim Github projecini derleyebilen (android çıktıtı için) veya tam olarak nasıl yapılabileceğini türçe anlatabilecek bir arkadaşımı varsa çok seviniirm: https://github.com/chenxiaolong/DualBootPatcher adresinden indirilebiliryor, ayrıca yeni cihazlar da eklemek...
  2. C

Soru POCO F1'de dual boot patcher veya multirom kullananlar varsa yazabilir mi acaba

Merhaba arkadaşlar. Pocophone F1 telefonumda multirom ile 7 tane miui rom kurabildim ama dual boot pathcer daha verimli o konuda, ayrıca her romu twrp'ye gerek kalmadan yedekleyebiliyoruz. Her 3 android versiyonunda (8.1,9,10) da denedim ama dual boot pathcher istenildiği gibi çalışmadı. "Bu...
  3. C

Çözüldü İşyeri bilgisayarı telefonları fastboot modunda görmüyor

Merhaba arakadaşlar, İşyerimdeki Windows 10 Redmi Note 8 Pro ve Pocofone F1 telefonlarını görmüyor, sürücü önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  4. C

Yardım Mi 8 driver sorunu

Merhaba arkadaşlar tekrar, bugün Mi 8 6/128 aldım ama pc ye bağladığımda ne MTP ne adb ne de fastboot olarak görüyor, çözmek için yaptığım işlemler aşağıdadır: 1-) Sürücüleri yükledim, Kod 10 ("Bu aygıt başlatılamıyor") hatası aldım. 2-) Kaldırıp farklı (sitedeki sürücülerle denedim yine aynı...
  5. C

Soru bootloader kilidi açtırmayan telefon listesi

Merhaba arkadaşlar, Bildiğim kadarıyla HUAWEI boot kilidi açılmasına izin vermiyor. Sizin bildikleriniz varsa yazın da o telefonlardan uzak duralım. Teşekkür ederim şimdiden yazacak arkadaşlara.
  6. C

Soru NFC çalışmayan MIUI rom

Merhaba arkadaşlar, MIUI_BEGONIA_MOD_V0.2_ios7jbpro.zip romu güzel ama NFC çalışmıyor, buna stabil MIUI'den NFC donanım bilgilerini ekleyerek çalışır hale getirebilirmiyiz? Riski bir iş mi? Riski var ise değmeyecek bu işlemi yapmaya, şimdiden teşekkürler.
  7. C

Çözüldü Acil yardım: CFW 10 üzerine custom rom 11 yükledim

Merhaba arkadaşlar acil yardım lütfen, Custom rom yüklemek için CFW 10 yükledim, son anda custom romun Android 11 olduğunu fark ettim her şeyi tekrar silip twrp ye deönecektim ama ne twrp ne fastboot (açılmıyor, kapanmıyor, boot loop gibi ama Redmi yazısı bile yoktu) ne yapayım?
  8. C

Soru CFW rom (A10) sonrasında twrp yedeğinden deodex Endonezya (A10) roma dönebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar, Şu an telefonda Endonezya MIUI android 10 rom yüklü, yedekte vendor, sistem, data, boot, recovery, vbmeta, persist ve modem ayarları var. Custom Rom (android 10) deneyip direk geri yükleme ile dönüş yapsam sorun olur mu? Deneyimi olan arkadaşlarımdan hocalarımdan cevap...
  9. C

Yardım acil yardım: twrp flashlama sonra bootloop

twrp begonia için hangisini yüklesem de Redmi Note 8 Pro bootloopta kalıyor, fastboota giriyor ama twrp flaşlayamadım acil yardım lütfennn.
  10. C

Soru Redmi Note 8 Pro bu kadar yavaş mı şarj alır?

Arkadaşlar, bütçem Redmi Note 8 Pro yurt dışı almaya yetti şimdilik, ama nerdeyse 3 dk'da %1 artıyor bu normal mi. Android 10 MIUI Global 12.0.8 Kararlı rom var üstünde. İlk kez kullandığım için bilenler aydınlatırsa sevinirim.
  11. C

Yardım Hangi telefonu tercih etmeliyim: Redmi Note 8 pro (6 gb/128) ya da POCO X3 NFC (6 gb/128)

Merhaba tekrardan arkadaşlar, başlıkta belirttiğim telefonlardan birini akşama alacağım inşaallah, tavsiyede bulunurmusunuz? Bir de sebep belirtirseniz on numara olacak, teşekkür ederim şimdiden.
  12. C

Yardım Redmi Note 8 boot kilidi başvuru iptali

Merhaba arkadaşlar, cihazımı değiştirdim ama boot kilidi açma başvurusundan sonra (dün akşam) bugün fark ettim ki telefonda karşı tarafa ses gitmiyor. Bunun üzerine cihazı değiştirebilmem için Mi hesabından çıktım, oem kilit açmayı devre dışı bıraktım ve cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm. Bu...
  13. C

Soru 6 soru ve önerileriniz...

Birkaç sorum daha olacak: 1-) Android 10 kademeli (11 -> 12) fastboot rom flaşlama ile mi yükselteyim, doğrudan 10 ->12 olur mu? 2-) Bootloader kilidini kapatırken nelere dikkat etmeliyim? (satış için, zarar vermeden) 3-) Hangi telefonu alayım ki dualboot patcher ile sorun yaşamayayım...
  14. C

Soru Root dizininde yer açmak

Merhaba, Enngineering rom yüklemenin ardından 1.05 GB root 0 B görünmekte nasıl yer açabilirim? Ayrıca read-only görünmektedir. Teşekkürler.
  15. C

Çözüldü engineering rom yüklerken hata

Merhabalar, Engineering rom yükleyerek Android 10'daki kısıtlamaları atlatıp dual boot patcher kuracaktım ve sadece romlar arasında geçiş yapmak için kullanacaktım bu romu ama tam da 705. saniyede (userdata flashlanırken) "timeout error" (zaman aşımı hatası) verdi, sebep ne olabilir, tecrübeli...
Üst Alt