curtana73 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Error 255 Sorunu

Şifreli olduğunu şöyle anlarsın: telefonu bilgisayara bağla, bilgisayarda dosya isimleri şuna benzer şekilde görünür şifreli ise: dGfgbCBVycfHvgLa gibi anlamsız klasör ve dosyalar görünür.
  2. C

Yardım Error 255 Sorunu

Yeniden başlat ve şifrelemenin kalktığından emin ol (üstte yazmıştım ayarlardaki yerini), zaten tüm data biçimlenmiş olacağı için tekrar twrp yükle, şifreleme kalktıysa bir tam yedek al(nolur nolmaz diye) sonra istersen temizleme kısmından şu anki romu temizleyip istediğin romu yükle ama format...
  3. C

Yardım Error 255 Sorunu

aynen format data şifrelemeyi yok eder, dfe de yeniden şifrelemeyi engeller.
  4. C

Yardım Error 255 Sorunu

magisk yüklendikten sonra twrp'den aç, dfe.zip dosyasını flaşla, yeniden başlatmadan önce twrp ana menüde Temizle butonuna bas, içinde Veriyi Biçimlendir (Format Data) butonuna bas, o kısımda boş alana YES yaz ve onayla, sonra yeniden başlat. Bu işlemleri yapmadan önce telefon açıkken ayarlar...
  5. C

Yardım Error 255 Sorunu

devre dışı bırak
  6. C

Yardım Error 255 Sorunu

fark etmez, dosya boyutları aynı zaten, dosyalar içerik olarak tamamen aynı.
  7. C

Yardım Error 255 Sorunu

root nasıl ypıldığını bilmiyorsan üstteki 2. verdiğim linkte yazıyor, birkaç yöntem var. magisk ile yaptığın zaman twrpye tekrar giriş yaparak silme menüsünde veri biçimlendir (format data) yaptıktan sonra tekrar twrp'ye geçip dfe.zip'i flaşlaman lazım, sonra telefonu yeniden başlat. 1752688986...
  8. C

Yardım Error 255 Sorunu

magiski ayrıca yükleip cihazı rootlaman gerekiyor, rootsuz android 10 ve üzerinde işe yaramaz.
  9. C

Yardım Error 255 Sorunu

evet, aynı, yok demiştin de nasıl göremedin onu anlamadım
  10. C

Yardım Error 255 Sorunu

iki tane var DFE bir de DisableForceEncrypt.zip var 1752688355 https://sourceforge.net/projects/pocoos/files/IMPORTANT%20files%28magisk%2CDFE%2Cetc..%29/DisableForceEncryption.zip/download...
  11. C

Yardım Error 255 Sorunu

link vereyim sana, magiskin var değil mi? link aşağıda: https://sourceforge.net/projects/pocoos/files/IMPORTANT%20files(magisk,DFE,etc..)/ 1752686741 ayrıca aşağıdaki linkte Poco F1 ile ilgili bircok bilgi & dosya veya rom bulunmakta, belki işine yarar...
  12. C

Yardım Error 255 Sorunu

Şimdi ilk iş, MIUI sürümünün üstüne 7 kez tıkla ve USB hata ayıklama açılsın, yoksa telefona fastboot komutları veremezsin. İkinci iş de twrp yüklemek olacak. Twrp yükleyince ilk iş yine yedek almak olsun, bir şey ters giderse diye ama istersen yedek alma işini dfe.zip yükledikten sonra yap daha...
  13. C

Yardım Error 255 Sorunu

fastboot romunu orjinal xiaomi sitesinden indir (global versiyon iyidir). Android 10 mu kullanıyorsun? Android ve crdroid ron android versionları aynı olmalıdır. 1752683327 1-) fastboot romunu indir. 2-) indirdiğin romu klasöre ayıkla (çıkart) 3-) platform-tools.zip dosyasını indir ve klasöre...
  14. C

Yardım Error 255 Sorunu

İlk iş, cihaza ait orjinal bir fastboot rom indir, bu MIUI global versiyon olabilir mesela. fastboot rom nası yüklenir bilmiyorsan sitede konu ile ilgili yardım bulabilirsin veya ben de anlatabilirim, acak fastboot rom yüklemek ne kadar garantili bir iş ise de sd karttaki herşeyi siler...
  15. C

Çözüldü lütfen uzman arkadaşlardan Multirom ile ilgili yardım: MIUI SKS romu (ikincil romlardan) açılmıyor

Twrp içinden cache ve data sıfırlama yaptım (çalışmayan romda), açıldı, sorun çözüldü. fastboot ile bölüm yenileme işe yaramış demek ki.
Üst Alt