curtana73 kullanıcısının son içeriği

1. C

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bizim madalamız nerdeeee :)))
  2. C

Yardım Root Yetkisi Nedir? Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Bootloader kilidi: Cihazların güvenliğini sağlamak, yazılım (örn: özel rom) yüklemelerini engellemek amacacı ile telefonlarda bulunan önyükleme yazılımıdır. bunu açtığınız zaman cihazınız garanti kapsamına çıkar, en büyük dezavantajı budur. Bununla birlikte, cihazınızın bootloader kilidi...
  3. C

İpucu Hayaldi gerçek oldu (dsu loader)

Güzel bir paylaşım, teşekkürler. Android 12 üstü rom kullanmak istersem (yeni Xiaomi alırsam) ben denerim.
  4. C

Çözüldü Orijinal IMEI Hangi Durumlarda Silinir?

Orjinal IMEI cihaza ait rom yükleme, güncellemelerde ve sıfırlama(fabrika ayarlarına döndürme) ile silinmez. Ancak yanlış rom (başka cihaza ait rom) yüklerseniz bu cihazınızın bozulmasına (birck) veya IMEI silinmesine de sebep olabilir. Böyle bir hata yapmamak için cihazın kod adı ile rom aramak...
  5. C

Yardım poco x3 pro pc gormuyor

njlos53 haklı, bazı cihazlar orjinal Xiaomi kablosu ister.
  6. C

Yardım Rom yüklemeye çalışıyorum fakat hata alıyorum

Hata nedir yazmamışsın ama muhtemelen adb & flashboot dosyalarını bulamıyordur, en kolayı, .bat dosyasının bulunduğu dizine adb.exe, fastboot.exe ve bütünun .dll dosyalarını kopyalamaktır. Elinde yoksa platform-tools.zip dosyasını indir, bir klasöre çıkart, içinden söylediğim dosyaları...
  7. C

Yardım poco x3 pro pc gormuyor

Öncelikle driverları kontrol etmelisiniz, genelde MiFlash Pro yazılımının içindeki driverlar işe yarar. Sorun driver değil ise bazı cihazlarda bulunan şarj soketi arızasıdır, Mi 8 cihazında başıma gelmişti, şarj ediyor ama data anlamında hiç bir işlem yapamıyordum. İkinci durumda 2 seçenek var...
  8. C

Soru MİT'te çalışan birisi Telefon Şifresini Kaldırabilir mi?

Bootloader kilidi açıksa çok kolay, root, twrp yüklendikten sonra /data/system/ dizininde bulunan locksettings.db ve benzer isindeki farklı uzantıya sahip dosyalar silinerek ekran kilidi kırılabiliyor. Bu işlemi yapan ücretli cihaz (doungle) de var bildiğim kadarıyla ama fiyatı konusunda fikrim yok.
  9. C

Yardım Magisk yüklü ama rootu gizlemiyor

Magisk gizleme modülleri var, sitesinden indirebilirsiniz. Bu işe yaramazsa, APatch ile root mantıklı olabilir, uygulama bazında root yetkisi verilebiliyor.
  10. C

Yardım Magisk kurunca miui yazısında kalıyor

KernelSU ve APatch yöntemleri ile root yapmayı deneyebilirsin ama cihazın destekliyorsa. Belki bunun sebebi güncellemelerdir, yaptıysan.
  11. C

Yardım mi 10t pro android 10

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki android versiyorunu yükseldikçe telefondaki kullanıcı kısıtlamaları artmaktadır. Mesela kendi telefonumdan örnek vereyim: Pocophone F1 telefonum var ve üzerinde 6 MIUI, 6 da custom rom yüklü (multirom desteği var). Custom romardan 4 tanesi android 10, 1 tane...
  12. C

Yardım Rn12pro5g root ve bootloop

her cihaz için resmi twrp yok maalesef. İngilizce bilgin yeterli ise şu konudan da yedekleme işlemi yapabilirsin: How to use SP Flash tool to backup Mediatek firmware
  13. C

Redmi Note 12 Pro/Plus 5G (ruby) TWRP – Xiaomi Tools buna baktın mı?
  14. C

Şu konuya bir göz at, burada var gibi Recovery TWRP and OrangeFox for Redmi Note 12 Pro 5G (RUBY)
  15. C

twrp cihazınla uyumlu değil gibi, orjinal recovery.img dosyasını flşlayabilirmisin?
Üst Alt