curtana73 kullanıcısının son içeriği

1. C

Sohbet Qbes OS kullanan arkadşlar var ise bir ricam olacak

Laptop donanım destek listesine baktım (Hardware compatibility list (HCL) ) ancak Asus N551J modeli için destek yok sanırım.
  2. C

Acaba rc1, rc2 rc3 gibi versiyonlar daha mı sorunsuzdur?
  3. C

USB interneti de WiFi paylaşımını da görmedi Hem USB hem de WiFi paylaşımı denedim, görmüyor. Bilgisayarımın modeli ASUS N551J laptop, bundan mı kaynaklanıyor anlamadım.
  4. C

Yine kablo ile 4.1.2 versiyonu kurdum, yine o hata görüntülendi son ayarlar yapılırken: stderr "Start failed: internal error: Unable to reset PCI device 0000:05:00.1 :internal error: Active 0000:05:00.0 devices on bus reset, see /var/log/libvirt/libxl-driver.log for details" Şimdi kurulumu USB...
  5. C

Hayır ama birazdan bir bakayım, olmadı telefondan USB tethering yaparım.
  6. C

Ev interneti var, kablo ile bağlı. Ben version 4.2 yükledim. 1755277306 Bu işlemleri yapabilcek bash script olsa da işimi görür, root kullanıcısı da tanımlı.
  7. C

Türkçe kaynak olsydı ne iyi olurdu ama yine de teşekkür ederim.
  8. C

Merhaba arkadaşlar, Dünyanın en güvenli sistemi olarak bilinen Qubes OS linux kurdum bilgisayara (tabi şimdilik windows da var), ancak internet bağlantısı olmadığı için linux template'lerini yükleyemedim. İnternette de çok tükçe kaynak yok. Sisten qubes olarak bilinen sanal makinelerde...
  9. C

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Merhaba arkadaşlar, Şu an Pocophone F1 cihazımda 12 adet rom yüklü (multirom desteği var), 6 özel 6 MIUI rom, özel romlardan LineageX romunu sevdim, sade, google uygulamaları yok (bu romda kullanmıyorum), MIUI romlardan şu an en iyisi SKS 12.0.3 versiyonlu rom. Arayüzü kullanışlı, şeffaf...
  10. C

Yardım Paycell root gizleme sorunu!

Magisk root kullanıyorsan cihazın desteklerse kernelsu veya APatch root tavsiye ederim. Kernelsu modül bakımından daha zengin iken, APatch root istediğin uygulama bazında root seçme imkanı verir, shell rootu kapatırsın, sadece istediğin uygulamalarda root gösterebiliyorsun.
  11. C

Soru İkincil romlardan birinde WiFi bağlanmıyor

Ben de birinde her şeyi yaparım ama güvenlik bakımından yapmıyorum, yoksa her romda işlerimi yaparım, WiFi ile olmasa bile mobil internetle yaparım. Ayrıca 12'si birarada benim romlar sadece yeniden başlatmam yeterli. Tek rom bozulsa ne yapacaksın, işin yoksa tekrar yükle. Multirom super bir...
  12. C

Android 17 rom çıkarsa (Android 7 hürmetine) kullanmayı düşünüyorum bakalım ama aynı tadı vermeyecektir, eminim. Hack konusuna gelirsek, bende hala hacklememiş 11 rom olacaktır, sende tek rom var :) :)
  13. C

Şüphem yok ama bir hacker saldırısı olduğunu düşün, ben daha avantajlıyım. En azından tüm hesaplarımı ele geçiremez.
  14. C

Ben de tam olarak öyle yapıyorum, 12 romda her birinde farklı işlemler yapıyorum. Mesela bankacılık işlemi yaptığım romda başka işlemler yapmıyorum (internet siteleri, video v.s.) . İnternette gezindiğim romda da banka ve e-devlet gibi işlerimi yapmıyorum. Her romun bir kullanım alanı var...
  15. C

Benim ne hoşuma gitmiyor söyleyeyim mi? Android versionu arttıkça abartılan güvenlik kısıtlamaları. Android 14'te romdaki kendi dosyalarına bile erişemediğin durumlar var (romun kendi dosyaları). Güvenlik diye insanı canından bezdiriyorlar, ama güvenliği en çok ihlal eden uygulama google play...
Üst Alt