curtaincall kullanıcısının son içeriği

1. C

Uygulama Touchpal Android 15 için APK

not: aklıma gelmişken bu 5 saatlik süre zarfında telefonu uçak moduna alın ayrıca ekran koruyucu otomatik kilit vs kapatın, telefonun uyumamasını sağlayın yoksa uygulama işlem yaparken kasıp işlem durabilir.
  2. C

Redmi note 12 pro kullanıyorum. Android 15 Kişisel sözlük yöntemi işlem olarak doğru ama istediğimi gerçekleştiremedim sebep : User Dictionary Manager (UDM) diye android programı var Bununla Android telefonun yerleşik kişisel sözlüğü [ayarlar\Sistem\Klavye\Kişisel Sözlük ten ulaşabilirsiniz...
  3. C

çözümü buldum, alternatif bir yol. işlem bitsin yazacağım telefon şu an işlemde. yaklaşık 3-4 saat sürebilir çünkü 3.386.314 kelimeden oluşan sözlük verisi yüklüyorum sadece sözcük değil ekleri de olabildiğince eklenmiş yani şöyle örneğin: akraba akrabama akrabalar ne ise bekleyişteyim 👍
  4. C

touchpall kullanıcı sözlüğü işe yarıyor ben ona kendi kullanıcı sözlüğümü entegre etmek istiyorum şöyle. şimdi mesela sözlükte yazdığımız kelimeler çıkmayınca biz ekliyoruz ya buna yazır kelime listesi ekleyeceğim fakat touchpall ın yaptığı yedek dosyasının sistemi değişik western.usr diye bir...
  5. C

internetten araştır et, olmadı yapay zekaya yalvardım bana android 15 uyumlu link bulabilir misin diye yoksa denk gelemeyecektim yapay zeka bu linki buldu bir de Türkçe dil ve site çıkınca oh valla Allah razı olsun hem Touchpall keyboard 2025 android15 apk dosyasını hem de apkpure sitesi...
Üst Alt