Curiume kullanıcısının son içeriği

1. C

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese merhaba, uzun bir süre sonra buluşuyoruz.
  2. C

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın, güzel ve güzel bir çarşamba dilerim
  3. C

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

100 Puan
  4. C

Sohbet Sohbet köşesi

inlove~~ Teşekkür ederim öğretmenim
  5. C

Sohbet Sohbet köşesi

Mutlu günaydın Salı, tanrı sizi korusun. Mutlu sabahlar, güzel bir Salı dilerim. Mutlu sabahlar, harika bir salı günü dileğiyle. ...angel~~
  6. C

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın, iyi günler, iyi salılar
  7. C

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese iyi wasntme~~
  8. C

Çözüldü SMS doğrulama

çok teşekkür ederim ama kullanıcılar türkiye'den olmasa bile sms doğrulamasını nasıl sevdiler? 1600696526 Efendim, bana özel bir mesaj gönderebilir misiniz, orada görüşmek istiyorum.
  9. C

Çözüldü SMS doğrulama

Herkese merhaba, bu konuda burada bulunanlar. Konu yanıtları olarak, gerektiğinde yöneticilerle veya başkalarıyla iletişim kurabilmek için bir sms doğrulamasına ihtiyacım var. Ayrıca telefon doğrulaması gerektirdiğini de biliyorum. Ben izmir, Türkiye'denim ama babamın ölüm yıldönümünü ziyaret...
  10. C

Sohbet Sohbet köşesi

Pazartesi Sabahı Mesajları ve Mutlu Pazartesi Dilekleri. Her gün mutluluk, sevgi, güç ve daha fazla enerji için çabalıyoruz ama Pazartesi sabahı yaşam yarışımız biraz daha yavaşlıyor. ... Sevgili, haftanın yalvarışında yakınlarınızın yüzüne sevimli bir gülümseme getirmenin zamanı ve kesinlikle...
  11. C

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın, iyi pazartesi, iyi günler
  12. C

Sohbet Sohbet köşesi

İyi bir haber aldığım için çok mutluyum. Evde kalın ve dışarı çıkmayın, aksi takdirde gerçekten gerekli, ÖĞRETMEN. Sağlıklı ve formda kalın.
  13. C

Sohbet Sohbet köşesi

** Pazar
Üst Alt