Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm ilk sayfadaki linkteki romu kurdum telefonum şuan mi simgesinde takılıp kalıyor açılmıyor. kurduğum romu fastboot ta twrp ile yüklemiştim. şuan fastbotla twrp ye de girmiyor. ne yapmam gerekiyor acil yardım.
menu tuşuna uzunca basınca aşağıdaki gibi siyah ekran geliyor.
Bu ekranda PASS buttonuna tıklayınca aşağıdaki ekran geliyor
bu ekrana da dokunarak renkleri tek tek gösteriyor. en sonunda da aşağıdaki ekran geliyor
Bu ekranı da pass diyerek geçiyorum. ama sonuçta değişen birşey yok...
Slm, hocam benim mi note pro chazım yere düştü ekranını değiştirdim. Yukarıda yazılanları yaptım, yanlız siyah kareli ekranda iken "Dokunma Kalibrasyonu" ve sonraki "kalibrasyonu başlat" buttonları çıkmamaktadır. Bunun için ne yapmam gerekiyor.Tşkler.
Slm arkadaşlar. Mi Note Pro cihazım elimden yere düştü ve bir süre sonra da ekranı tamamen gitti. Yurt dışından ekran getirtip taktırdım. Şu an görüntüde hiçbir sorun yok ama ekran hassasiyeti bozulmuş durumda. Forumlardan araştırdığım kadarıyla şu şekilde bir işlem yaptım...