Cuneyt013 kullanıcısının son içeriği

1. Cuneyt013

Rom Mi Note Pro Miui 8 Rom

slm ilk sayfadaki linkteki romu kurdum telefonum şuan mi simgesinde takılıp kalıyor açılmıyor. kurduğum romu fastboot ta twrp ile yüklemiştim. şuan fastbotla twrp ye de girmiyor. ne yapmam gerekiyor acil yardım.
  2. Cuneyt013

İpucu Mi3/Mi4 Dokunmatik Kalibrasyonu Yapma

menu tuşuna uzunca basınca aşağıdaki gibi siyah ekran geliyor. Bu ekranda PASS buttonuna tıklayınca aşağıdaki ekran geliyor bu ekrana da dokunarak renkleri tek tek gösteriyor. en sonunda da aşağıdaki ekran geliyor Bu ekranı da pass diyerek geçiyorum. ama sonuçta değişen birşey yok...
  3. Cuneyt013

İpucu Mi3/Mi4 Dokunmatik Kalibrasyonu Yapma

Slm, hocam benim mi note pro chazım yere düştü ekranını değiştirdim. Yukarıda yazılanları yaptım, yanlız siyah kareli ekranda iken "Dokunma Kalibrasyonu" ve sonraki "kalibrasyonu başlat" buttonları çıkmamaktadır. Bunun için ne yapmam gerekiyor.Tşkler.
  4. Cuneyt013

Ekran Sensörü Sorunu

Slm arkadaşlar. Mi Note Pro cihazım elimden yere düştü ve bir süre sonra da ekranı tamamen gitti. Yurt dışından ekran getirtip taktırdım. Şu an görüntüde hiçbir sorun yok ama ekran hassasiyeti bozulmuş durumda. Forumlardan araştırdığım kadarıyla şu şekilde bir işlem yaptım...
Üst Alt