cumarbaz kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber Mi Max 2 VoLTE - WoWifi Etkinleştirme (Türk Telekom-Vodafone-Turkcell)

Dosyalar gitmiş hocam maalesef mega daki
  2. C

Yardım LinegaOs Fan Edition Konuşma Ahize ve Hoparlör Sorunu

İyi forumlar herkese. Mi max 2 cihazıma LinegaOs Fan Edition son sürümünü yükledim çok stabil ve çok memnunum. Fakat bir problem var telefon görüşmesi yaparken hoparlörü açtığımda karşı taraf biri cızırtı geldiğini söylüyor ve konuşulmayacak derecede olduğundan yakınıyor. Ahize ile konuşurken de...
  3. C

Yardım Linegaos 18.1 gapps lazım mi max 2 için

Unofficial olduğı için bir güvenlik açığı olabilirmi sizce? Gönül rahatlığıyla kullanabilirmiyiz? Geliştiricilerine güvenebilirmiyiz?
  4. C

Rom --V5 ÇIKTI--MIUI 12 Android 9 Eu Rom for MiMax2 TEAM BEAST v5.0-

Kuveyttürk mobil şube açılmıyor, işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası veriyor. Safetlynet aktif, magisk hide menüsünden de gizledim ama sorun çözülmedi. Bilgisi olan varmı acaba?
  5. C

Yardım Mi Max 2 | Kameraya Bağlanılamıyor.

Eu beta aynı sorun mevcut çözemedim henüz.
  6. C

Rom Mi Max 2 Xiaomi Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.8.29

Çekirdek modunda degil hocam, cam2api yi twrp den flashladım ondan gozukmuyor burda.
  7. C

Hocam, kamera durduruldu hatası veriyor hangi sürümü yüklersem yükleyeyim. Cam2api de flashladım.
  8. C

Başarılı bir şekilde eu rom kurulumunu gerçekleştirdim ve gerçekten çok memnunum, özellikle şarj konusunda mükemmel. :) Fakat ne kadar ugraşırsam uğraşayım stock romlarda çalıştırdığım gcam'i eu romda çalıştıramadım. Farklı bir yolmu izlemek lazım acaba?
  9. C

Teşekkürler bi eu rom deneyeyim. İlerde greshan da deneriz, mi max 2 ile uzun bir süre daha beraber olmayı düşunüyorum. :)
  10. C

Greshan başlj başina bir rommu oluyor hocam, yoksa stock rom gibimi, ne gibi farklar var acaba?
  11. C

Çok teşekkür ederim hocam. :)
  12. C

O zaman doğru versiyonu indirmişim hocam galiba, beta yazmıyor ama sürüm doğru gibi. Peki tavsiye edeceğiniz Custom rom eu rommudur, yoksa başka alternatiflermi? Birde son olarak ben tam yedek alıyorum mi clouddan, ana ekran düzeni uygulamalwr notlar vb., Eu romda mi hesabımdan bunları aynen...
  13. C

Hocam max 2 cihazîma sorunsuz kullanabilecegim şarj performansı iyi olan eu rom yuklemek isiyorum, hangi versiyonu tavsiye edersiniz acaba, şu anda bl kilidim açîk ve miui 11 yuklu, yukleme icin hangi rehberi takip etmeliyim?
Üst Alt