Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba .
ortalama 1 aydır telefonumda bir problem var. mesela beni birisi arıyor açmak için yukarı kaydırdığımda açılır gibi oluyor tekrar arama yerin dönüyor ve telefon öyle kalıyor reset atmadanda düzelmiyor ekstradan ekran öyle kaldığında 10 saaatte kalsa telefon meşgül de...
Arkadaşlar Merhaba .
ortalama 1 aydır telefonumda bir problem var. mesela beni birisi arıyor açmak için yukarı kaydırdığımda açılır gibi oluyor tekrar arama yerin dönüyor ve telefon öyle kalıyor reset atmadanda düzelmiyor ekstradan ekran öyle kaldığında 10 saaatte kalsa telefon meşgül de...
Arkadaşlar merhaba ortalama 1 aydır redmi note 8 kullanıyorum. Ekran koruyuculu kullanmaktayım sürekli ancak bugün ekran koruyucu cikarttigimda on kameranın ortalama 1Cm altında buhu gibi bişey fark ettim. Kontrol ettim ancak herhangi bir çizik yok ekranı hafif nemli bezle silince tüm ekran cam...
Merhaba arkadaşlar 1 haftalık redmi note 8 kullanıyorum. Ancak Instagram'da görüntülü konuşma yaparken kamera sadece arka olarak çalışıyor ön kameraya alamiyorum nasıl çözebiliriz. Birde WhatsApp ve Instagram a story atmak istediğimde kamera kalitesi acaip dusuyo sorun nedir acaba?
Varmı acaba sorunu çözebilen. Dalgalanma kapalı ortamlarda birde araç içinde instaya story atarken mesela videoykrn oluuo ama gün ışığında bu sorun yok
Bu karıncalanma olayı bendede var whatsappta zaten kamera acaip kötü instagramdada görüntülü konuşmada ön kameraya dönmüyor cozemedim
1573891263
Bu karıncalanma olayı bendede var whatsappta zaten kamera acaip kötü instagramdada görüntülü konuşmada ön kameraya dönmüyor cozemedim
Arkadaşlar 2 gün önce resmi note 8 aldım. Bugün incelemelerimde ön kameradan arkaya geçiş yaparken tiz bir ses geliyor kameradan bu normalmi.
Instagram da görüntülü görüşme esnasında ön kameraya geçiş yapamıyorum.
Whataap durum için resim veya video çekerken acaip şekilde kalitesiz çekim...