CuddleDarling kullanıcısının son içeriği

1. CuddleDarling

Yardım Redmi Note 8 Birisi Aradığında Telefonu Açamıyorum.

merhaba hocam bugun tekrardan aynı sorunu denediğimiz programda ypamaya başladı. arayan kişiyi açamayınca telefonu yeniden başlatmak gerekiyor..
  2. CuddleDarling

attıgınız uyglamaya gün içinde deneyim cevap vereceğim teşekkürler
  3. CuddleDarling

mesela önerdiiniz bir apk varmı ? 1588939717 tahminlerime göre son gelen güncellemeden sonra oldu bu olay
  4. CuddleDarling

Arkadaşlar Merhaba . ortalama 1 aydır telefonumda bir problem var. mesela beni birisi arıyor açmak için yukarı kaydırdığımda açılır gibi oluyor tekrar arama yerin dönüyor ve telefon öyle kalıyor reset atmadanda düzelmiyor ekstradan ekran öyle kaldığında 10 saaatte kalsa telefon meşgül de...
  5. CuddleDarling

hocam yazılım derken pek anlamam o işlerdende
  6. CuddleDarling

varmı acaba bilen birisi. telefona format attım yine düzelmedi,.
  7. CuddleDarling

Arkadaşlar Merhaba . ortalama 1 aydır telefonumda bir problem var. mesela beni birisi arıyor açmak için yukarı kaydırdığımda açılır gibi oluyor tekrar arama yerin dönüyor ve telefon öyle kalıyor reset atmadanda düzelmiyor ekstradan ekran öyle kaldığında 10 saaatte kalsa telefon meşgül de...
  8. CuddleDarling

Yardım Redmi note 8 ekranda buhu sorunu

Arkadaşlar merhaba ortalama 1 aydır redmi note 8 kullanıyorum. Ekran koruyuculu kullanmaktayım sürekli ancak bugün ekran koruyucu cikarttigimda on kameranın ortalama 1Cm altında buhu gibi bişey fark ettim. Kontrol ettim ancak herhangi bir çizik yok ekranı hafif nemli bezle silince tüm ekran cam...
  9. CuddleDarling

Yardım Redmi note 8 instagramda kamera açılmama sorunu

Merhaba arkadaşlar 1 haftalık redmi note 8 kullanıyorum. Ancak Instagram'da görüntülü konuşma yaparken kamera sadece arka olarak çalışıyor ön kameraya alamiyorum nasıl çözebiliriz. Birde WhatsApp ve Instagram a story atmak istediğimde kamera kalitesi acaip dusuyo sorun nedir acaba?
  10. CuddleDarling

Sohbet İzmit Kocaeli

Değirmendere bende selamlar
  11. CuddleDarling

Yardım Note 8 kamera sorunu

Varmı acaba sorunu çözebilen. Dalgalanma kapalı ortamlarda birde araç içinde instaya story atarken mesela videoykrn oluuo ama gün ışığında bu sorun yok
  12. CuddleDarling

Yardım Redmi Note 8 Klavye Sorunu

Bu karıncalanma olayı bendede var whatsappta zaten kamera acaip kötü instagramdada görüntülü konuşmada ön kameraya dönmüyor cozemedim 1573891263 Bu karıncalanma olayı bendede var whatsappta zaten kamera acaip kötü instagramdada görüntülü konuşmada ön kameraya dönmüyor cozemedim
  13. CuddleDarling

Yardım Note 8 kamera sorunu

Arkadaşlar 2 gün önce resmi note 8 aldım. Bugün incelemelerimde ön kameradan arkaya geçiş yaparken tiz bir ses geliyor kameradan bu normalmi. Instagram da görüntülü görüşme esnasında ön kameraya geçiş yapamıyorum. Whataap durum için resim veya video çekerken acaip şekilde kalitesiz çekim...
Üst Alt