CteXIII kullanıcısının son içeriği

1. CteXIII

Sohbet Naçizane...

Bulusup sarılacaklarını zannetmiyorum ama burada ruhani olarak sarılabilirler en azından :)
  2. CteXIII

Sohbet Naçizane...

Yeni bir haftaya başlıyoruz sarılın barışın kimseye stres olmasın :)
  3. CteXIII

Rom Xiaomi.eu MIUI 12

Telefonun ( 5 aylık Mi9t) garantisi bitince EU rom'a bende gecmek isterim,merak ediyorum denildigi gibi guzelmi diye :)
  4. CteXIII

Soru MIUI 12

Bu senenin sonu gibi Global olarak yayımlanır tahminim
  5. CteXIII

Soru Hala alınır mı?

Mi9t suan orta sınıfın en iyi telefonudur ve pil olsun,islemci olsun,kamera olsun sizi hic uzmez. Eger butceyi biraz daha arttırısanız Mi9t Pro modeli daha guclu islemcili ve pili %10 daha fazla dayanıyor (telefon bosta kaldıgında yoksa kullanımına gore Mi9t dan daha dusuk pil suresi...
  6. CteXIII

Yardım Mi 9T Gcam Önerisi

Kulladıgınız Android surumune gore degisiklik gosteriyor. Download kısmından Suggested Version'a tıklarsanız orada surumlerine gore onerilen cesitlerini goreceksiniz. Ben Urnyx's adkı modcunun olanlarını kullandım hep memnun kaldım. Deneme yanılma seklinde teker teker deneyin isterseniz hangisi...
  7. CteXIII

Yardım Mi 9T Gcam Önerisi

Google Camera Ports Download bu sayfa sizi bayagı bilgilendirecektir.
  8. CteXIII

Çözüldü Mi 9t 128gb MIUI güncelleme sorunu

Benim ilk Xiaomi telefonum bu Mi9t ve gercekten cok memnunum. 5 aydan beri kullanıyorum ve cok alıstım,ozellikle telefonun ayarlar olsun notifikasyonlar olsun menusu cok detaylı ve sahane. Bende AOD den pek memnun degildim ama son gelen update ler ile AOD da gozukmeyen programların...
  9. CteXIII

Çözüldü Mi 9t 128gb MIUI güncelleme sorunu

Bu 11.0.5 ile animasyonlardaki takılmalar cozuldumu acaba?
  10. CteXIII

Sohbet Site gorunumu sorunu

Varsayılan karanlık tema yapınca duzeldi,aydınlık tema kullanmak istemiyorum ama illuminate dark tasarımında bir sorun var ilgilenirseniz sevinirim. Yardımlarınız icin tesekkur ederim.
  11. CteXIII

Sohbet Site gorunumu sorunu

Forum uzun zamandan beri boyle gozukuyor bende sebebi nedir acaba? Beyaz fonttun icindeki bazı konular hic okunmuyor.
  12. CteXIII

MIUI 11 miui 11 le şarj :( mi9t mahvoldu

2-3 gunden kastınız 48-72 saatmi acaba yoksa uyku harici kullandıgınız zamanlarmı?
  13. CteXIII

Yardım Mi9T Pro Güncelleme Almıyor

Bencede 11.0.4.0 a hic gecmeyin bende 11.0.1.0 da kalacagım
  14. CteXIII

İnceleme Mi 9T Android 10 Global Güncellemesi 11.0.4 Düzeltildi !!

Sirket stratejileri guzel zaten Mi9t-pro,note 8 ile en cok stan modelleri bu donem onun icin ilk bunlara vermeleri lazımdı zaten
Üst Alt