cskn_0960 kullanıcısının son içeriği

1. cskn_0960

Yardım 12.0.1 note 9 pro FPS sorunu

Note 9 pro kullanan arkadaşlar ping oynarken FPS 60 olması gerekiyor ama benim cihazımda bu 30 FPS den yukarı çıkmıyor ne yaptıysam bir türlü duzeltemedim bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir
  2. cskn_0960

Yardım Şebeke note 9 pro

Yardımlarından ötürü çok teşekkür ederim işimizi çok kısa sürede Uzak bağlantı ile gördünüz gözünüz kapalı guvenebilirsiniz
  3. cskn_0960

Yardım Şebeke note 9 pro

Bulunduğum şehirde bunu yapacak kimse yok ben yapabilirmiyim Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. cskn_0960

Yardım Şebeke note 9 pro

Evet usta şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi başka cihazlara kopyalanmış diyor Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. cskn_0960

Yardım Şebeke note 9 pro

Yurt dışı cihaz olduğu için IMEI atıldı e devletten kontrol etsemde boş yani Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. cskn_0960

Yardım Şebeke note 9 pro

Şimdi arkadaşlar daha önce paylaştım ama yanlış anlaşılmış herkes özelden aynı şeyi yazmış yurt dışı cihazıma IMEI atıldı evet tek sim kullanılıyor bu konu hakkında bir problem yok ama sorun şu o sim kartı çıkartıp yerine farklı bir sim kart takınca telefon cekmiyor ne yapmam lazm telefonu il...
  7. cskn_0960

Rom HTC SENSATiON MiUi TÜM DİLLER

Note 9 pro cihazım sadece 1 hatta şebeke çekiyor Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cskn_0960

Yardım Tek sim okuma

Tamam destek alalım sorun neyden kaynaklanıyor ki ücreti ne kadar özelden mesaj atabilirsiniz
  9. cskn_0960

Yardım Tek sim okuma

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler note 9pro yurt dışı cihazıma bugün farklı bir sim taktım şebeke çekmiyor farklı bir hat taktım yine aynı global versiyon güncellemeleri alıyor sim kilidi kapalı ne yapmam lazım
  10. cskn_0960

Yardım Simge klasör yazi

Ekranı küçülttügün için simgeler yer değiştirmiş ben herhangi bir sorun göremedim Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. cskn_0960

Yardım Xiaomi Mi 9 SE dokunmatik sorunu

Öncelikle merhaba bu sorununuz yeni oluştuysa ilk olarak ekranınızın temizliğine bakmanızı tavsiye ederim (rasgele bir yerlere giriyorsa tabiki )ama ikinci olarakta telefonun kasasında ekrana bombe veren bir şekil varmı buna bakın eğer arka cebinize koyup oturuyorsanız bu bombelerde maalesef...
  12. cskn_0960

Yardım Uygulamalar da, Uygulama geçişlerinde takılmalar ve kasmalar

Hayır silinmez Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. cskn_0960

Yardım Uygulamalar da, Uygulama geçişlerinde takılmalar ve kasmalar

Öncelikle geçmiş olsun korkulacak birşey yok format atın sorununuz duzelecek [emoji106] Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cskn_0960

Yardım Note 9 Pro MIUI 12 güncelleme sonrası şebeke sorunu

anladım bununla ilgili forumda araştırma yapmak en güzeli yardımınız için teşekkür ederim
  15. cskn_0960

Yardım Note 9 Pro MIUI 12 güncelleme sonrası şebeke sorunu

Acaba format atsam düzelir mi bilginiz varmı
Üst Alt