Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 9 pro kullanan arkadaşlar ping oynarken FPS 60 olması gerekiyor ama benim cihazımda bu 30 FPS den yukarı çıkmıyor ne yaptıysam bir türlü duzeltemedim bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir
Şimdi arkadaşlar daha önce paylaştım ama yanlış anlaşılmış herkes özelden aynı şeyi yazmış yurt dışı cihazıma IMEI atıldı evet tek sim kullanılıyor bu konu hakkında bir problem yok ama sorun şu o sim kartı çıkartıp yerine farklı bir sim kart takınca telefon cekmiyor ne yapmam lazm telefonu il...
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler note 9pro yurt dışı cihazıma bugün farklı bir sim taktım şebeke çekmiyor farklı bir hat taktım yine aynı global versiyon güncellemeleri alıyor sim kilidi kapalı ne yapmam lazım
Öncelikle merhaba bu sorununuz yeni oluştuysa ilk olarak ekranınızın temizliğine bakmanızı tavsiye ederim (rasgele bir yerlere giriyorsa tabiki )ama ikinci olarakta telefonun kasasında ekrana bombe veren bir şekil varmı buna bakın eğer arka cebinize koyup oturuyorsanız bu bombelerde maalesef...