crzypwrx kullanıcısının son içeriği

1. C

Sohbet Hasan Bahar Hakkında(!)

Konuyu çarpıtma mesajlari kesip buraya atma tamamını ekran videosu çekip at. Cihaz almadan önce bana aynen şu cümleyi kurdun "Kayıtlı cihaz yok, açılmamış kutu var daha iyi dedin" cihaz başkasına istendiği için kutu açık geldi adam kabul etmedi biz de iade edip parasını aldık. Dürüst ve net ol...
  2. C

O iş engellemeden önceydi. Derdimin cihaz olmadığını söyledim, problemin ne olduğunu anlasan hâli hazırda şu şekilde saygısızca konuşmaya devam etmezdin. Şuan seninle burada halledeceğim bir meselem yok.
  3. C

Ve konu "Xiaomi Türkiye" Facebook grubunda ilk paylaşıldığında Hasan'ın fedaileri ortalığı iletiyordu burada Hasan Bahar neden engelli, neden konuşma hakkı verilmiyor diyerek. Şimdi kendi öz grubunda benim hakkımda açtığı gönderide tek bir tanıdığım olmamasına rağmen insanların doğruyu bulması...
  4. C

Hasan Bahar'ın bizi engellediği kendi grubu ÇİN PAZARI'NDA bir tanesini bile tanımadığım insanların yazdıkları
  5. C

Bundan sonrası için, amin. 1563314740 Ben gayet reel dünyadayım. IBAN at deyip engelleyen kimse kaçan o dur. Farklı bir dunyada mı yaşıyoruz acaba? 1563314907 Hasan BAHAR üslubu... Sadece şu gönderi bile kendini belli ediyor... Yazık...
  6. C

Bu konu kesinlikle burada kalmayacak, kendi çiftliğinde at koşturan Hasan Bahar gruptan ve porfilden engellediği gibi buradan da kaçmayı tercih etti. Biz de yarın tüm dokümanlarımızla sonuna kadar ve sonucu ne olursa olsun tüm yönleriyle bu konunun takipçisi olacağız. Forumluk olay kapanmıştır...
  7. C

Tarzı bu işte, yazık...
  8. C

Bu arada şerefim üzerine yemin ederim ki şuan bu gönderiye olumlu/olumsuz yorum yazan hiç kimseyi tanımıyorum.
  9. C

Tekrar yazıyorum derdim kesinlikle IMEI olmaktan çıkmış durumda üç kuruşluk şey umrumda zaten olamaz. Problemimiz satıcının kaale almayan baştan savan üslubu, karşısındakine saygısız davranışları ve engelleyerek kaçması eğer yaptığı bu davranıştan dolayı burada herkesin okuyacağı şekilde özür...
  10. C

Hangi mesajımda dolandırıcı dediğimi gördünüz ya da itham ettiğimi? Lütfen cevap olarak yazdıklarımı okuyun problemim ve bu konuyu paylaşma sebebim satıcının üslubu ve engellemesi. Ve ayrıca size engel atan birine cihazı iade ettiniz sonra bu adama hangi şekilde ulaşıp para iadenizi alacaksınız...
  11. C

Ben kimseye dolandırıcı demedim kelimesini dahi ağzıma almadım asla. Ve sürekli derdimin cihazla alakalı olmadığını üstteki yanıtlarda belirttim. Derdim satıcının ters üslubu ve engelleyip kaçması.
  12. C

IMEI meselesini zaten geçtik hocam bizim derdimiz satıcı vatandaşın üslubu ve engelleyip kaçmış olması. Bunu yerine net bir şekilde yapmıyorum, yapmayacağım dese bile kabuldü. 1563310982 Tekrar yazıyorum derdim kesinlikle IMEI olmaktan çıkmış durumda. Problemimiz satıcının baştan savan üslubu...
  13. C

Hasan BAHAR hala hakaret ve aynı üsluba devam ediyorsun devam et problem yok. 1-Sen günde 5 kişi ile online uğraşıyorsun ben 50 kişi ile, sen günde 5 kargo çıkarsın ben 50, o yüzden bana insanla uğraşmaktan sabırdan bahsetme Facebook: Tesbih Bedesteni bana ait gir bak ve esnaflığımı sor. 2-...
  14. C

Sayın Hasan BAHAR kendi grubunda yaptığı paylaşımla insanları buraya ve tüm gönderilerime cevap vermeye yönlendirip çoğunluk oluşturma gayretinde. Tüm yazışmalar bilfiil ekran videosu alınarak delil amaçlı kaydediliyor ve şunu tekrardan belirtmek istiyorum. """ DERDİM CİHAZ DEĞİL, DERDİM...
  15. C

Hasan Bahar Karakteri (?) Piyasada çoğunun da tanıyacağı bu sözüm ona esnaftan Mi9 SE cihaz satın almış bulunduk. Cihaz menüden fabrika ayarlarına dönünce IMEI silinmiş ve sorunlar başladı. Bu şahsiyete mesaj attık durumu bildirdik ve başladı ertelemeye yazılımcıya söyledim, yazılımcı dönecek...
Üst Alt