Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belki konu hortlamış olacak ama eliteroms hyperos 2.0 kurun , özellikle hız ve şarj konusunda aşırı tatmin edici olacaktır.
https://sourceforge.net/projects/eliteroms/files/HyperOS-STABLE-UPDATES/HyperOS-v2.0
buradan socrates için olan son güncellemeyi bulup twrp ile temiz kurulum yap ...
Merhaba
K60 Pro (socrates) telefonumda şuan miuieu rom kurulu , cihazım bl açık twrp yüklü. HyperOs Kurmak istiyorum , HyperOs uyumlu twrp paylaşılmış onu kuracağı şimdi fakat rom için bir link verebilecek var mı ?
Teşekkürler
Uzun Süredir miroom kullanıcısıydım fakat bilindiği üzere artık miroom güncelleme yayınlamıyor. Memnun olduğunuz Ekran süresi iyi olan miui12 rom önerirmisiniz ?
20.8.13 EU beta kurdum fakat Bildirim paneli miui12 değil :) o yüzden başka rom bakıyorum
Youtube, Facebook, instagram, Wp , COD mobil , arada bir de Dota Underlords giriyorum böyle 7 saat 47 dk ekran süresi alıyorum, Miroom Android 10 yüklü şuan şarjım %45 ekran süresi 2 saat 17 dk :D ettik telefonu keşke atmasaydım rom :D
biraz eski gibi orada bahsedilen miroom şuan android 10 olarak var onu indirip kurdum boot ekranında kaldı telefon açılmadı şuan hala dönüyor :D
1572458165
Global sadece miui 9 var orada hocam yanlış görmediysem ?
şuan global 10.3.11 yüklü ve onda var fakat farklı bir rom kurmak istiyorum şarj süresini uzatmak açısından şuan 8 saat kadar ekran süresi alıyorum
1572457228
Bahsettiğiniz rom hakkında link veya bilgi verebilirmisiniz ?
Bugün saat 8 itibari ile bootloader kilidim açıldı , rom öneriniz var mı acaba , şöyle ki ekranı uyandırmadan direk parmak izi ile açılan bir rom olması daha cazip gelecektir.
İlginiz için teşekkürler.