crzam123 kullanıcısının son içeriği

1. crzam123

Yardım K60 Pro HyperOS 2 ve Direnç Sorunu

geç gördüm kusura bakmayın , twrp ile EliteRoms Denediniz mi ?
  2. crzam123

Yardım K60 Pro HyperOS 2 ve Direnç Sorunu

belki konu hortlamış olacak ama eliteroms hyperos 2.0 kurun , özellikle hız ve şarj konusunda aşırı tatmin edici olacaktır. https://sourceforge.net/projects/eliteroms/files/HyperOS-STABLE-UPDATES/HyperOS-v2.0 buradan socrates için olan son güncellemeyi bulup twrp ile temiz kurulum yap ...
  3. crzam123

Yardım HyperOs kurulumu

Merhaba K60 Pro (socrates) telefonumda şuan miuieu rom kurulu , cihazım bl açık twrp yüklü. HyperOs Kurmak istiyorum , HyperOs uyumlu twrp paylaşılmış onu kuracağı şimdi fakat rom için bir link verebilecek var mı ? Teşekkürler
  4. crzam123

Yardım Redmi Note 9 pro açılmadan kapanıyor

Arkadaşlar sorunumu yazarak anlatamayacağı mı düşündüğümden youtube a yükleyip link paylaşmak istedim Hiç bir şekilde telefon açılmıyor ;
  5. crzam123

Yardım 9T Rom Önerisi miui12

Uzun Süredir miroom kullanıcısıydım fakat bilindiği üzere artık miroom güncelleme yayınlamıyor. Memnun olduğunuz Ekran süresi iyi olan miui12 rom önerirmisiniz ? 20.8.13 EU beta kurdum fakat Bildirim paneli miui12 değil :) o yüzden başka rom bakıyorum
  6. crzam123

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mİ 9T cihazım var bende madalya istiyorum :)
  7. crzam123

Yardım Mi 9T Rom önerisi

bende ilk rom kurulduktan sorna bir kaç defa dediğiniz gibi yaptı ama şuan kendi kendine düzeldi bir problem yok :D
  8. crzam123

Yardım Mi 9T Rom önerisi

Hocam kamera bug ı derken ? ne gibi bir bug bende herhangi bir sorun yok ? MIUI 11 MiRoom 9.10.24 yüklü
  9. crzam123

Yardım Mi 9T Rom önerisi

Youtube, Facebook, instagram, Wp , COD mobil , arada bir de Dota Underlords giriyorum böyle 7 saat 47 dk ekran süresi alıyorum, Miroom Android 10 yüklü şuan şarjım %45 ekran süresi 2 saat 17 dk :D ettik telefonu keşke atmasaydım rom :D
  10. crzam123

Yardım Mi 9T Rom önerisi

biraz eski gibi orada bahsedilen miroom şuan android 10 olarak var onu indirip kurdum boot ekranında kaldı telefon açılmadı şuan hala dönüyor :D 1572458165 Global sadece miui 9 var orada hocam yanlış görmediysem ?
  11. crzam123

Yardım Mi 9T Rom önerisi

şuan global 10.3.11 yüklü ve onda var fakat farklı bir rom kurmak istiyorum şarj süresini uzatmak açısından şuan 8 saat kadar ekran süresi alıyorum 1572457228 Bahsettiğiniz rom hakkında link veya bilgi verebilirmisiniz ?
  12. crzam123

Yardım Mi 9T Rom önerisi

Bugün saat 8 itibari ile bootloader kilidim açıldı , rom öneriniz var mı acaba , şöyle ki ekranı uyandırmadan direk parmak izi ile açılan bir rom olması daha cazip gelecektir. İlginiz için teşekkürler.
  13. crzam123

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

<329 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun <3
  14. crzam123

Soru V11.0.3.0.PFJCNXM Fastboot Romunu yükleyebilirmiyim

Bana da 7 gün verdi 168 saat dedi , saçma ya o kadar süre ne diye bekliyoruz
  15. crzam123

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Hala geçerlimi ?
Üst Alt