cruelnerd kullanıcısının son içeriği

1. cruelnerd

Yardım Mi9 En İyi Rom Bilgili Arkadaşlar

Merhabalar Arkadaşlar, android, rom, twrp gibi şeyleri sadece bu forumda duydum, gerçekten android'in bilgisayar üzerinden yapılan işlerine hakim değilim ve daha önce yapmadım. Telefonumun kilidi halen kırılmadı alındığı gibi orjinal. Cihazım mi9 miui 12 'ye geçtim. Ancak uygulamalar arası...
  2. cruelnerd

Yardım Mi9 zil sesi calmiyor

Selamlar dostlar zil sesini arttirmama ragmen telefonum disardan gelen aramalarda calmiyor l. Bir de zil sesi ayar rengi digerleri gibi mavi degil gri durumda fotoğraf atiyorum , destek olursaniz müteşekkir olurum. İyi aksamlar cihazim mi9mi
  3. cruelnerd

Yardım Bu ayar sizde nasıl

Selamlar arkadaslar geliştirici seçenekleri kısmında CPU başına ara belllek cache ayarı var 8 16 32 ve 65 MB secenekleri var sizde hangisi seçili ve bu seçenekler ne anlama geliyor ısınmaya etkisi performansa etkisi nasıldır ??
  4. cruelnerd

Yardım CPU başına ara bellek nedir kaç olmalı ?

Selamlar arkadaslar geliştirici seçenekleri kısmında CPU başına ara belllek cache ayarı var 8 16 32 ve 65 MB secenekleri var sizde hangisi seçili ve bu seçenekler ne anlama geliyor ısınmaya etkisi performansa etkisi nasıldır ??
  5. cruelnerd

Sohbet Yaşadığım Mağduriyet

Garanti konusunda emin misiniz hocam tek cekincem o arkadaş emeğine sağlık uygulayacağım da garanti endişe veriyor
  6. cruelnerd

Xiaomi Türkiye Garantili sitesine girdiğimde de GENPA ya ait bir yeri gösteriyor hocam . BL garantiyi GENPA kapsamında nasıl etkiliyor tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok müteşekkir olurum..
  7. cruelnerd

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu konularda çok çok yeniyim dediğiniz romun herhangi bir linki var mıdır acaba
  8. cruelnerd

Sohbet İşte gerçek Xiaomi amiral gemisi

Katılıyorum Mİ9 da tonlarca sıkıntı çeken biri olarak , Mi9T Pro yu kacirdigim için pismanim
  9. cruelnerd

Vallahi böyle bir yol varsa çok müteşekkir olurum . En azından garantiye gitmeden o yolu da denemiş olurum..
  10. cruelnerd

Herkesin cihazında ortada EU yerine MI yaziyor benim de kafam burada , bir de hocam babamlarla beraberim bu işlere biraz fazla karisiyorlar büyük bir kısmını ödedikleri için klasik Anadolu insanı güvenli yerden alalım dediler , sesimi cikaramadim. Parasını ben verseydin durum farklı olurdu emin...
  11. cruelnerd

Anladim hocam çok teşekkürler yorumunuz için. Türkiye'de yüz ben belki fazla abarttım ama.servisler çok kötü. Pazartesi bir Vatan'a gideyim cihazi götüreyim şuan şehir disindayim 1573929305 Telefonu bir kez sıfırladım hocam sorun devam etmekte.. 1573929443 Bir dahaki sefere tövbe hocam ...
  12. cruelnerd

Hocam garantiden dönen cihazların , fotoğraflarini attılar bazı arkadaşlar babam ile birlikte gördük. Bir de cihazdaki hata ilk günden itibaren fabrikasyon olarak sanırım devam ediyor. Bilmiyorum hocam valla
  13. cruelnerd

Bu konuda ben bilgisizlik sanirim durun SS atayım 1573926349
  14. cruelnerd

Evet hocam Vatan'dan aldım bugün arayıp teyitte ettim Xiaomi Türkiye Garantili olduğunu kaçak yollarla almadım . Eu derken , Global EEA
  15. cruelnerd

Diğer konuyu sileceğim dostum
Üst Alt