Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oo hemşerimi de buldum :)
o zaman semers ten alayım. kaç günde geldi birde hangi kargo acaba
1554194380
sahibinden üzerindeki iletişim numarasından mı ulaştınız acaba
Merhaba;
1 hafta içinde Xiaomi Mi8SE Telefon almaya karar verdim ama nereden alacagıma henüz karar veremedim. sahibinden de TURAN GSM diye bir yer buldum ama oradan alırsam önce havale sonra kargo şeklinde yapabilrim çünkü İstanbulda değil Uşaktayım. burada uygun fiyata satan da yok.
Turan GSM...
Anladım. Peki GFX tool kullanmadan akıcı ayarlarda Aşırı kare hızını destekliyor mu yoksa en fazla aşırı yüksek mi oluyor.
1553165310
o kadar bütcem yok maalesef
Merhaba şu an Redmi 5 Plus kullanıyorum mi 8SE alacagım. Pubg de şu anki telefonum akıcı ayarlarda en fazla yüksek kare hızını destekliyor. Mi8se kullanan arkadaşlar oyun hangi grafik ve kare hızlarını destekliyor acaba ? özellikle akıcı da aşırı kare hızını destekliyor mu acaba ? şimdiden...
twrp üzerineden güncelleme yaparken herhangi bir wipe yapmama gerek varmı yoksa güncellenmiş halini zip olarak indirip direk install mı yapacağım ? teşekkürler ilginiz için.
Bootloader Kilidi Açıldıktan sonra kalan işlemler çok basit bootloader in de tek kötü yanı 720 saat bekleme süresi.
1552310518
Ben eu rom kullanıyorum kesinlikle yüklemek bootloader kilidi açmak falan zor bir iş değil ve özellikle batarya ve performans konusunda arasında bariz fark var.