CRTL kullanıcısının son içeriği

1. CRTL

Çözüldü Mi8SE Nereden Alayım ?

Hepinize teşekkür ederim Semers iletişimden alacağım. Konu kapanabilir :)
  2. CRTL

Oo hemşerimi de buldum :) o zaman semers ten alayım. kaç günde geldi birde hangi kargo acaba 1554194380 sahibinden üzerindeki iletişim numarasından mı ulaştınız acaba
  3. CRTL

Merhaba; 1 hafta içinde Xiaomi Mi8SE Telefon almaya karar verdim ama nereden alacagıma henüz karar veremedim. sahibinden de TURAN GSM diye bir yer buldum ama oradan alırsam önce havale sonra kargo şeklinde yapabilrim çünkü İstanbulda değil Uşaktayım. burada uygun fiyata satan da yok. Turan GSM...
  4. CRTL

Ana Başlık Google Kamera ile Oyun Alanını aktif etme

Bende bunu arıyordum çok yararlı konu teşekkürler :)
  5. CRTL

Soru Mi 8SE Pubg

snapdragon 660 710 dan kötü diye biliyorum. 835>710>660 yanlışım varsa düzeltin.
  6. CRTL

Soru Mi 8SE Pubg

yüksekde hd olarak açıyor ben akıcı ayarlardan bahsetmiştim aşırı yüksek veya aşırı da açıyor mu diye :) telefonu alınca deneyecgim bgtool :)
  7. CRTL

Soru Mi 8SE Pubg

Anladım. Peki GFX tool kullanmadan akıcı ayarlarda Aşırı kare hızını destekliyor mu yoksa en fazla aşırı yüksek mi oluyor. 1553165310 o kadar bütcem yok maalesef
  8. CRTL

Soru Mi 8SE Pubg

Merhaba şu an Redmi 5 Plus kullanıyorum mi 8SE alacagım. Pubg de şu anki telefonum akıcı ayarlarda en fazla yüksek kare hızını destekliyor. Mi8se kullanan arkadaşlar oyun hangi grafik ve kare hızlarını destekliyor acaba ? özellikle akıcı da aşırı kare hızını destekliyor mu acaba ? şimdiden...
  9. CRTL

Rom Redmi 5 Plus EU Rom

twrp üzerineden güncelleme yaparken herhangi bir wipe yapmama gerek varmı yoksa güncellenmiş halini zip olarak indirip direk install mı yapacağım ? teşekkürler ilginiz için.
  10. CRTL

İnceleme Global Kararlı vs Global Beta vs Eu Rom

Hepsini denemiş biri olarak özellikle pil konusunda kesinlikle Eu Rom.
  11. CRTL

Rom Redmi 5 Plus EU Rom

Sizde de Eu Rom'da OTA üzerinden güncelleme yapamama sorunu var mı ?
  12. CRTL

Yardım Android Şifresi

hocam benim redmi 5 plus cihazımda da dahili depolama ve şifre sorunu vardı twrp den format data yapınca düzeldi
  13. CRTL

Rom Redmi 5 plus rom

Bootloader Kilidi Açıldıktan sonra kalan işlemler çok basit bootloader in de tek kötü yanı 720 saat bekleme süresi. 1552310518 Ben eu rom kullanıyorum kesinlikle yüklemek bootloader kilidi açmak falan zor bir iş değil ve özellikle batarya ve performans konusunda arasında bariz fark var.
  14. CRTL

Çözüldü Redmi 5 Plus Acil Yardım

teşekkür ederim telefonu şarja taktım 10-15 dk sonra açıldı.
Üst Alt