crossing kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QFKMIXM İndirme Bağlantısı

sarj performasi ne durumda ustad? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Yardım Mi 9t pro kasma sorunu

ayni telefon ve ayni romu kullaniyorum herhangi bir kasma yaşamadım. tam ekran kullaniyorum ve son uygulamalar kisminda herhangi bir kasma ve ya donma olmuyor parmak izi de aktif. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.2.0.QFKMIXM

evet hocam bende simdi farkettim kameradan atiyor Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.2.0.QFKMIXM

gun içinde fotograf çekmedim ama suan diger fotograflara gecis var hocam Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrpua Kararlı MIUI11 V11.0.4.0.QFKEUXM

mesaj ve arama uygulamari hala Google değil mi Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrpua Kararlı MIUI11 V11.0.4.0.QFKEUXM

emeğinize sağlık, teşekkürler Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

arkadas sabah android q global v11.0.2.0 surum guncellemesi gelmisti. yapan var mi? şimdi yapacaktim geri cekilmis. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

Yardım Mi9T Pro Batarya Sorunu

Ortam ekrani da cok fazla sarj yiyor sıfır cihazda. Benimde boyleydi. Birkac sarj sonra kendine geldi. Ortam ekranini kapatip birakc kez sarj ettikten sonra tekrar deneyebilirsiniz. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

Soru Mi9t pro da arama kaydetme

Anladım hocam cok teşekkür ederim sağolun. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Teşekkür ederim bilgileriniz icin üstad. Yani eu beta da l1 bulunur netflixde sıkıntı yasamayiz anladığım kadariyla ? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Bu l1 ve l3 olayi nedir tam olarak hocam bir bilgin var mi ? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

Telefon k20 pro olarak görünüyor değil mi Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

27-29 arasi surumlerde isimler beraber kaydediyor diye biliyorum hocam. Digerleri bilinmeyen olarak kaydediyor. 28. Surumu kullanabilirsiniz Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

Acr nin eski surumlerini kullanbilirsiniz hocam Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

Soru Telefon açılmıyor

Mi store dan almis. Bl kapalidir.. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt