crop kullanıcısının son içeriği

1. crop

Mod Cemiuiler / HyperCeiler | Özelleştirme Modu

Cemiuiler kurduktan sonra modlu uygulamalar yukledigimde play store de bu uygulamaları guncelliyor bunu nereden kapatabilirim ayrıca telegram bildirimleri gelmiyor uygulamaya girdikten sonra çıkıyor bildirimler bununla ilgili bir ayar varmidir
  2. crop

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Benim başka bir sorunum var daha önce aero wp kullanmıyodum iptal olunca orjinale döndüm fakat şöyle bir durum var kişileri seçmek için + düğmesine bastığımda dosya biçimi desteklenmiyor diyor ikinci defa bastığımda kişiler açılıyor ve kameraya geçip resim çekerken çekiyor gözüküyor ama çekmiyor...
  3. crop

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

hocam ben konuyu açtığımda eklediğim romu kullanıyorum çok da memnunum aslında özelleştirmenin bol olduğu romları seviyorum rebornu merak etmiştim onda da özelleştirme bol bildiğim kadarıyla
  4. crop

hocam teşekkür ederim. Reborn güncel rom linki var mı
  5. crop

Romun videosu var mı acaba
  6. crop

Hayır kullanmadım ama bir kaç video izlemiştim. Miuimix de aradığım herşey var bu saatten sonra hangi rom çıkarsa çıksın benim için rom arayışı bitmiştir.
  7. crop

Çok uzun zamandır kullanıyorum takılma falan hiç olmadı. Ben gayet memnunum denemeden bilemezsin tabi ki
  8. crop

Kendi karneli ile 1720468070 Miuimix
  9. crop

bende bekliyorum haberleşiriz
  10. crop

ben aylardır bu romu kullanıyorum çok memnunum sorunsuz en iyi rom bence. Biraz kurcalamak lazım tabi ki özelleştirmeler de çok iyi bence
  11. crop

Ayarlar Advanced Settings advanced settings statusbar status bar aşağıda statusbar clock diye devam ediyor hepsine 1 kez tıklarsan normal boyutuna dönüyor ayrıca tıklayıp menünün içine girdiğinde istediğin gibi ayarlamalar da yapabilirsin
  12. crop

Bir yerde hata var bence Ben bir sürü rom denedim hiç sorun yaşamadım eu rom dene istersen teli PC ye bağla kurulumu yap acilicak mi bakalım dene istersen Bazı cihazlarda modem dosyası istiyormus senin cihaz da öyle olabilir ben hiç kullanmadim o yüzden bilmiyorum forum da araştır bakalim
  13. crop

Romu kurduktan sonra twrp den çıkmadan önce format data yapıp sonra tekrar twrp ile aç ve tekrar format data yapıp yeniden baslati seç açılacaktır bunları yapiyormusun
  14. crop

Şu an onu kullaniyorum ama dediğim gibi kurduktan sonra biraz ayarlama yapman lazım
  15. crop

Twrp ile telefondaki klasörlere tek tek bak bir yere atıyordu ama hatırlamıyorum format data yap yeniden başlatırken twrp ile açı seç Bu da olmazsa eu rom indir PC ye bağla eu rom kur açılır telefon ondan sonra tekrar denersin
Üst Alt