Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://androstuffs.com/redmi-note-10-pro-max-iuimix-plus-vip-free-eu-v1/
En son favori rom iki aydır kullanıyorum 0 hata kurulum yaptıktan sonra ayarlama işi biraz zahmetli ama ondan sonra başka rom kurmayı düşünmezsiniz bence. Ayarlara girdiğinizde üstten üçüncü sıradaki Advanced Settings...
Redmi not 10 pro 256gb cihazıma 14.08 ve 14.09 rom denedim iki romda bir gün sonra takılmalar oldu tuşlari kitliyorum tuş kitleme sesi gelmiyor açıyorum yine ses yok bir süre sonra iki ses birden gelmeye başlıyor internette takılmalar oluyor bu neyden kaynaklanır yardımcı olabilir misiniz miui...
Kilit ekranında bildirimler dolduğunda ekranı açmak için yukarı kaydırdığımda hiçbir tepki vermiyor ilk önce bildirimi aşağı çekip daha sonra yukarı kaydırdığımda ekran açılıyor kaç tane miui 11 ve ya 12 sürüm port rom denediysem hepsinde aynı oluyor. Fakat miui 10 port romda böyle bir sorunla...
Turkcell'den Vodafone gectim ama sim kart ayarlarinda volte açma menüsü gözükmüyor volte açma kodunu giriyorum yine gözükmüyor müşteri hizmetleri volte aktif diyor ama volte simgesi çıkmıyor arama yaptığımda 4.5 g den h ye düşüyor işin özü hat volteye açık ama telefonda açılmıyor bunun çözümünü...