crop kullanıcısının son içeriği

1. crop

Yardım Rom duzenleme

Ücret karşılığı rom duzenliycek bir arkadaş varmı
  2. crop

Yardım Bildirim paneli

Bu bölüm nereden Türkçe yapılıyor bilen var mı bazı yerler Türkçe bazı yerler ingilizce
  3. crop

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

https://androstuffs.com/redmi-note-10-pro-max-iuimix-plus-vip-free-eu-v1/ En son favori rom iki aydır kullanıyorum 0 hata kurulum yaptıktan sonra ayarlama işi biraz zahmetli ama ondan sonra başka rom kurmayı düşünmezsiniz bence. Ayarlara girdiğinizde üstten üçüncü sıradaki Advanced Settings...
  4. crop

Yardım Xiaomi eu rom sorunu

Redmi not 10 pro 256gb cihazıma 14.08 ve 14.09 rom denedim iki romda bir gün sonra takılmalar oldu tuşlari kitliyorum tuş kitleme sesi gelmiyor açıyorum yine ses yok bir süre sonra iki ses birden gelmeye başlıyor internette takılmalar oluyor bu neyden kaynaklanır yardımcı olabilir misiniz miui...
  5. crop

Yardım Sweetin volte

Volte simgesi var ama telefon bilgisine baktim kafam karisti volte acik gibi ama kapali gibi de 😄 beni aydinlatabilirmisiniz
  6. crop

Uygulama miui mail

redmi not 10 pro 256 gb miui mail uygulaması yok. Kaç tane bulup denediysem çalışmadı yardımcı olabilirmisiniz
  7. crop

Yardım twrp donma

Redmi not 10 pro OrangeFox-sweet-beta@R11.1_2 twrp ekranında donuyor bunun bir çözümü varmı
  8. crop

Yardım Resmi not 10 pro sistem dosyaları

Sistem dosyalarını değiştirirken böyle hata alıyorum nasıl düzeltebilirim
  9. crop

Yardım redmi not 10 pro twrp donuyor

twrp yükledim ama twrp geçince donuyor hiçbişey çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz
  10. crop

Yardım uygulamada çıkan isimler

Redmi not 4x android 9 da örnek whatsapp uygulamasına basılı tuttuğumuzda görüştüğün kişilerin isimleri çıkıyor bunu kapatmanın bir yolu varmıdır
  11. crop

Yardım Redmi pro ekran

Redmi pro telefon ekran kırık degisim Tamir yapan arkadaş varmı acaba eski bir model ama yaptırmak istiyorum
  12. crop

Yardım Kilit ekranı açılışı

Kilit ekranında bildirimler dolduğunda ekranı açmak için yukarı kaydırdığımda hiçbir tepki vermiyor ilk önce bildirimi aşağı çekip daha sonra yukarı kaydırdığımda ekran açılıyor kaç tane miui 11 ve ya 12 sürüm port rom denediysem hepsinde aynı oluyor. Fakat miui 10 port romda böyle bir sorunla...
  13. crop

Yardım Vodafon volte

Turkcell'den Vodafone gectim ama sim kart ayarlarinda volte açma menüsü gözükmüyor volte açma kodunu giriyorum yine gözükmüyor müşteri hizmetleri volte aktif diyor ama volte simgesi çıkmıyor arama yaptığımda 4.5 g den h ye düşüyor işin özü hat volteye açık ama telefonda açılmıyor bunun çözümünü...
  14. crop

Yardım şarj animasyonu

Bir romdaki şarj animasyonunu başka bir roma nasıl ekleriz hangi dosyadır bilgisi olan varmı
  15. crop

Soru Ekran yansıtma

miuipro port romun ekran yansıtma dosyası hangisi bilen varsa yardımcı olurmusunuz
Üst Alt