crixus kullanıcısının son içeriği

1. crixus

Yardım Poco x3 dokunmatik sapıtması

Yaklaşık 20 gündür filan Hindistan Kararlı V12.5.2.0 sürümündeyim bu süre zarfında karşılaşmadım tekrar bu durumla dilerseniz sizde deneyip gözlemlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz
  2. crixus

Farklı bir roma geçiş yapmaya karar verdim sorun kronik mi yoksa yazılım ile alakalı bir durum mu anlayabiliriz belki bu şekilde
  3. crixus

Poco x3 hindistan versiyonu olan telefonu kullanıyorum miui mix 12.0.1.0 son versiyon yüklü günde bir iki defa ekran sapıtması yaşıyorum ekranı kapatıp açınca geçiyor sadece. Bir çözüm var mı acaba bunun için
  4. crixus

Rom Poco X3 - MiuiMiX ROM [Güncel]

Hocam gorevi nedir tam olarak bu dosyanın
  5. crixus

Yardım orange fox yüklü telefona nasıl format atılır

cihaz sıfırlanmış gibi açıldı kurulum yaptım ama eski dosyalarım duruyor hala içinde
  6. crixus

hocam teşekkür ederim fakat kalıntı dosyalar duruyor hala ben cihaz sıfırmış gibi olsun istedim
  7. crixus

hocam burda rom kurmak için anlatmış nasıl kullanıldığını ben sadece format atmak istiyorum yine aynılarını mı seçmeliyim
  8. crixus

Arkadaşlar cihazı sıfırlamak istiyorum ama fabrika ayarlarına dönderdiğim de cihaz açıldıktan sonra beni orange fox menüsü karşılıyor sadece format atmak istiyorum wipe kısmından neleri seçmem gerektiğini bilmiyorum yardım eder misiniz
  9. crixus

Yardım Ram kullanımını nasıl görebilirim

Arkadaşlar geliştirici seçenekler içinde çalışan hizmetler kısmını bulamadım cihazda ram kullanımını nasıl görebilirim hangi uygulama ne kadar ram kullanıyor bilmek istiyorum
Üst Alt