Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba mi8 se telefonumda başlıkta yazdığı gibi ekran kapalıyken internet gidiyor pc de web whatsapp açık oluyor ekranı kapatırsam web de telefonunuzun internet bağlantısını kontrol edin yazıyor sonra ekranı açıyorum whatsapp a girip 5-10 saniye bekledikten sonra telefona internet...
Arkadaşlar merhaba mi 8 se için gcam önerisi olan var mı yeni aldım telefonu normalde root işlerinden anlamam aldığım arkadaş sağolsun rootlayıp bir gcam kurdu ama normal kameradan hiç farkı yok sanırım random ilk bulduğu sürümü kurdu iyi bir önerisi olan var mı ?
Arkadaşlar merhaba 2. el mi8 se aldım 1600 liraya telefon sıfır gibi hiçbir sorunu yok lakin şöyle bir sorunum var bypass olduğu için mi hesabımı giremiyorum bu yüzden kişileri kaydedemiyorum sim kartım 23 kişi destekliyormuş 23 kişi kaydedebildim sonrası için kaydet diyorum isimler yine...
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim yaklaşık 3 yıldır başlıktaki cihazı kullanıyorum çok fotoğraf çeken biriyim gcam olayını öğrendim yüklemeye çalıştım ama beceremedim sanırım root diye bir olay yapılması gerekiyormuş ben bunu nasıl halledebilirim ?