Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocan ben şu sayfadakini denedim güncelleme için, bi bakın isterseniz.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-q-redmi-k20-mi-9t-twrp-3-3-1-1031-tek-tus-yukleme-araci.60039/
Bende forumda 1 saattir bu sorunun cevabını arıyorum, anladığım son durum twrp üzerinden romu yeniden yüklemek görünüyor. Diğer türlü twrp yüklü olduğu için 77 küsürluk olan güncellemeyi kuramıyormuş. 2.2 gb lik olanı indirip twrp den güncellemek ama kesin net bir bilgi bulamadım, telde elimde...
Kesin net bir tarih yok ama forumlarda 2 farklı görüş var.
1. 4-12 Kasımda beta sürümler beta kullanıcılar için yayınlanacak arkasından global sürümler için dağıtım başlayacak.
2. Global sürüm olduğu için android 10 ile miu 11 berabere gelecekmiş sözde o yüzden vermemişler. Betadan sonran ona...
Gurupta dün verdikleri tarihler
MIUI 11 Phase 2 starting soon
(4-12 November)
Mi 9
Redmi K20 Pro/ Redmi 9T Pro
Mi 9 Lite
Mi MIX 2
Mi MIX
Mi 6
Mi Note 3
Mi Note 2
Mi Max 2
Mi Play
Redmi 6 Pro
Redmi 6
Redmi 6A
Redmi Note 5 Pro
Redmi Note 5
Redmi S2/Y2
Redmi Note 5A Prime / Y1
Redmi Note 5A /...
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir. Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır. Bayramımız Kutlu olsun !
Selamlar, telefonumu yeni aldım, belli yollarla imei işlemi yapıldı. Yapan kişi dediği ilk şey fabrika ayarlarına dönme dönersen imei silinir. Twrp yüklüymüş oradan bir yöntem tarif etti ancak böle yaparsan gitmez dedi. Acemi kullanıcıdan bir yorum :)