Crespo467 kullanıcısının son içeriği

1. Crespo467

Recovery Mi 9T/K20 [TWRP] 3.1.1-2 FIXED from 4PDA [UNOFFICIAL]

Hocan ben şu sayfadakini denedim güncelleme için, bi bakın isterseniz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-q-redmi-k20-mi-9t-twrp-3-3-1-1031-tek-tus-yukleme-araci.60039/
  2. Crespo467

Rom REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı

Bende forumda 1 saattir bu sorunun cevabını arıyorum, anladığım son durum twrp üzerinden romu yeniden yüklemek görünüyor. Diğer türlü twrp yüklü olduğu için 77 küsürluk olan güncellemeyi kuramıyormuş. 2.2 gb lik olanı indirip twrp den güncellemek ama kesin net bir bilgi bulamadım, telde elimde...
  3. Crespo467

Rom K20 & MI 9T Global Kararlı MIUI V10.3.11.0 PFJMIXM İndirme bağlantısı

Kesin net bir tarih yok ama forumlarda 2 farklı görüş var. 1. 4-12 Kasımda beta sürümler beta kullanıcılar için yayınlanacak arkasından global sürümler için dağıtım başlayacak. 2. Global sürüm olduğu için android 10 ile miu 11 berabere gelecekmiş sözde o yüzden vermemişler. Betadan sonran ona...
  4. Crespo467

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Gurupta dün verdikleri tarihler MIUI 11 Phase 2 starting soon (4-12 November) Mi 9 Redmi K20 Pro/ Redmi 9T Pro Mi 9 Lite Mi MIX 2 Mi MIX Mi 6 Mi Note 3 Mi Note 2 Mi Max 2 Mi Play Redmi 6 Pro Redmi 6 Redmi 6A Redmi Note 5 Pro Redmi Note 5 Redmi S2/Y2 Redmi Note 5A Prime / Y1 Redmi Note 5A /...
  5. Crespo467

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir. Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır. Bayramımız Kutlu olsun !
  6. Crespo467

Soru Fabrika Ayarlarını Sıfırlarsam İmei Gider Mi?

Selamlar, telefonumu yeni aldım, belli yollarla imei işlemi yapıldı. Yapan kişi dediği ilk şey fabrika ayarlarına dönme dönersen imei silinir. Twrp yüklüymüş oradan bir yöntem tarif etti ancak böle yaparsan gitmez dedi. Acemi kullanıcıdan bir yorum :)
  7. Crespo467

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın, hayırlı sabahlar.
  8. Crespo467

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkürler :)
  9. Crespo467

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende ilk madalyamı alabilir miyim :)
Üst Alt