Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 11 pro ile hoparlörde konuşurken karşı tarafa ses boğuk gidiyor. Kardeşimde de aynı telefon var onda da aynı. Donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum. Bir çözümü var mıdır?
Merhaba arkadaşlar, mi box kumanda lg de tvyi kapatıp açabiliyordum. Hatta açınca direkt box açılıyordu. Ancak samsung tv de yapmıyor. Hatta mi box bile kapanmıyor. Fakat kullanımda sorun yok kumanda çalışıyor. Samsung dan dolayı mı acaba? Herkeste aynı mı?
Şu an da eu stabilden direkt flashlayarak eu beta ya geçebilir miyim? Ve memnun kalmazsam tekrar eu stabile dönebilir miyim acaba?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu stable den bahsediyorum. Resmi olarak ne zaman çıkarsa derken ki kastınız global stabil resmi ise o zaten bitti.
Arkadaşlar Mi5 e stabil güncelleme ne zaman gelir acaba? Ne kadar aralıklarla geliyor. Şu an v10 dayım..
Arkadaşlar verdiğiniz linklere tıklayınca bu özelliğe erişim yok diyor Tapatalk üzerinde nedendir acaba?