creed90 kullanıcısının son içeriği

1. creed90

Yardım Redmi Note 11 Pro Görüntülü Konuşmada Donma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 11 pro ile WhatsApp, duo vb. Görüntülü sohbet uygulamaları ile konuşurken telefon donuyor. Bir çözümü var mıdır?
  2. creed90

Yardım Redmi Note 11 Pro Ses Boğuk Gidiyor

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 11 pro ile hoparlörde konuşurken karşı tarafa ses boğuk gidiyor. Kardeşimde de aynı telefon var onda da aynı. Donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum. Bir çözümü var mıdır?
  3. creed90

Çözüldü Samsung TV de Mi Box Kumanda Aç Kapa Yapmıyor

Merhaba arkadaşlar, mi box kumanda lg de tvyi kapatıp açabiliyordum. Hatta açınca direkt box açılıyordu. Ancak samsung tv de yapmıyor. Hatta mi box bile kapanmıyor. Fakat kullanımda sorun yok kumanda çalışıyor. Samsung dan dolayı mı acaba? Herkeste aynı mı?
  4. creed90

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

hangi program hocam bu nereden bulabiliriz?
  5. creed90

İnceleme BLOKADA Reklam Engelleyici[ROOTSUZ][APK]

Yeni sürümde kara listeye beyaz listeye nasıl host eklicez ekleyemedim bir türlü?
  6. creed90

Uygulamaya giriş yaptığımda aktif değil diyor yalnız. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. creed90

Blolada aktif değil uyarısı alıyorum hocam. Yapmam gereken bir şey mi var acaba?
  8. creed90

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Evet çıkıyor. Ama sürekli değil, ilk takıldığında 5 sn kadar. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. creed90

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Teşekkürler. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. creed90

Şu an da eu stabilden direkt flashlayarak eu beta ya geçebilir miyim? Ve memnun kalmazsam tekrar eu stabile dönebilir miyim acaba? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. creed90

Anladım teşekkürler. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. creed90

Eu stable den bahsediyorum. Resmi olarak ne zaman çıkarsa derken ki kastınız global stabil resmi ise o zaten bitti. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. creed90

Arkadaşlar Mi5 e stabil güncelleme ne zaman gelir acaba? Ne kadar aralıklarla geliyor. Şu an v10 dayım.. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. creed90

Ben dinliyorum hocam sıkıntı yok. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. creed90

Arkadaşlar verdiğiniz linklere tıklayınca bu özelliğe erişim yok diyor Tapatalk üzerinde nedendir acaba? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt