Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam extra olarak hiç bir şey yapmadım. Bir kaç gün kullanım sonrasında kendi kendisine düzeldi. Şuan hiç bir sorun yok. Büyük ihtimal sizinkide öyle olacaktır kendi kendisine artık nasıl oluyorsa düzelecektir. Donanımsal bir sorun yok cihazda yazılım kaynaklı ve sistem oturunca sorunsuz...
Arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık 10 gün oldu. Bastada dediğim gibi kamera da kasma sorunu vardı. Yazılım düşürme hariç her yolu denemiş ve sonuç elde edememiştim. Bende durumu yeni sürüm gelene kadar beklemeye karar vermiştim. Son iki gündür nasıl olduysa kamera kendini toparladı. Sanırım...
Sürüm düşürme işlemi yaparsanız haberim olsun hocam. Sonuç başarılı olursa kesinlikle sizin yardımınıza ihtiyacım olacak. Telefonda herşey güzel bir tek kamera durumu tat kaçırıyor.
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şuan da video çekmeden kamera uygulamasındayken görüntü geç geliyor ve donuyor. Kayda girince durum düzeliyor. Ama sanırım 30fps çekti için ara ara FPS düşüşleri görüyorum. Bana da güncelleme sonrası yazılımsal bir sorun var gibi geliyor kamerada. Sürümde düşüremedim bir türlü. Önceki...
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Telefonda dediğim gibi bir tek kamerada sorun vardı. Telefonu aldıktan sonra iki kere sürüm güncellemesi gelmişti. Son romu tekrar indirdim ve manuel olarak baştan kurulum yaptım. Şuan herşey yolunda ve sorunsuz. Redmi note 8 pro dan geçmiş biri olarak oldukça memnunum...
FPS yana sıkıntı yok. Kamera sürekli takılarak goruntu veriyor sorun orada. Aldığım yere gideceğim bu gün bakalım.
Hocam 30fps olması da sorun değil. Ama fotoğraf bölümünden kameraya geçiyorum kasıyor. Video kaydı başlıyorum görüntü donuyor sonra birden hareket ediyor. Sanki görüntü sabitleyici düzgün çalışmıyor ya da kamera app de sorun var gibi davranıyor. Kullanan ve başına böyle bir durum gelen var mı...
Arkadaşlar merhaba, dün yurt dışı redmi note 11 pro aldım. Herşey güzel ama kamera aşırı derecede kasıyor. Ve sadece 30fps kayıt imkanı sunuyor. Rom kaynaklı mı yoksa bir sorun mu var yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba hocam. Modem wifi de daha yüksek hız vermiyordur büyük ihtimalle. PC kablo üzerinden bağlı sanırım doğru mu?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhaba. Son 2 gündür mobil veri üzerinden WhatsApp'ta mesaj gönderip alamıyorum. Ama diğer tüm internet işlemlerini WhatsApp hariç yapabilmekteyim. İnternet hızımda da sorun yok. Herhangi bir mobil veri kısıtlaması da yok kontrol ettim. Uçak modu / telefon yeniden başlatma / bir süre...
Endonezya 12.5.5 romdayım. Yakında extrem bir işlem yapmadım (rom atma IMEI işlemi vs vs) gündelik kullanımda sorunsuz tavsiye ederim.
27 w hızlı şarj destekli. Orijinal olup olmadığını karekod okutarak bakabilirsiniz diye biliyorum.