creative14441235 kullanıcısının son içeriği

1. creative14441235

Çözüldü Redmi note 11 pro

Arkadaşlar merhaba, dün yurt dışı redmi note 11 pro aldım. Herşey güzel ama kamera aşırı derecede kasıyor. Ve sadece 30fps kayıt imkanı sunuyor. Rom kaynaklı mı yoksa bir sorun mu var yardımcı olabilir misiniz? 2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. creative14441235

Yardım WhatsApp mobil veri mesaj sorunu

Herkese merhaba. Son 2 gündür mobil veri üzerinden WhatsApp'ta mesaj gönderip alamıyorum. Ama diğer tüm internet işlemlerini WhatsApp hariç yapabilmekteyim. İnternet hızımda da sorun yok. Herhangi bir mobil veri kısıtlaması da yok kontrol ettim. Uçak modu / telefon yeniden başlatma / bir süre...
  3. creative14441235

Soru Miui 12 ENG rom

Arkadaşlar merhaba. Foruma işler sebebiyle biraz uzak kaldım. Üstün körü baktım ama tam olarak soruma benzer bir konu bulamadım. Şuan miui 11 Endonezya rom kullanmaktayım. Ve bir kaç ay sonra eng rom kurup bir kaç işlem yapmam gerekecek. Sorum şu ki miui 12 için gelen güncellemeyi yapsam, bir...
  4. creative14441235

Diğer Redmi Note 8 Pro batarya kullanım süresi

Arkadaşlar merhaba. Android 10 güncellemesiyle birlikte Endonezya roma geçiş yaptım. Gerek stabilite gerekse batarya performansı olarak çok memnun kaldım. Ve ekran süremi burada paylaşmak istedim. Farklı rom ve ya aynı romda olan arkadaşlar da aynı şekilde paylaşırsa fikir alış verişi...
  5. creative14441235

Yardım Sd kartta dosya sorunları.l

Arkadaşlar iyi günler. 1 hafta önce yeni aldığım 256gb sd kartı telefonuma taktım ve normal şekilde kullanmaya başladım. (Bundan önce 8gb vardı) İçine müzik fotoğraf doldurmaya başladım onda da sıkıntı yok. Ama aradan bir kaç gün geçtikten sonra galeriden resimlere ulaşırken fotoğraflar beyaz...
  6. creative14441235

Gcam MIUI 11 için gcam ve camera2api lazım.

Arkadaş iyi akşamlar. Twpr ve magisk ile root işlemini yaptım. Şimdi gcam yüklemek istiyorum. Camera2api ve gcam lazım. Aktif kullanan birileri yardımcı olabilir mi? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. creative14441235

Yardım MIUI 11 sonrası tema sorunu

Arkadaşlar benzer bir konuyu farklı bir sayfada daha açmıştım ama burası daha doğru yer sanırım. MIUI 11 güncellemesinden sonra temalarda kilit ekranı ve ana menü simgeleri dışında hiç bir değişim yapamıyorum. Farklı tema yüklesem de sadece bu iki kısım değişiyor. Aynı sorunu yaşayan çözümünü...
  8. creative14441235

Yardım Tema uygulama sorunu

Arkadaş MIUI 11 güncellemesini yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönüp temiz kurulum yaptım. Ama hangi temayı değiştirsem de kilit ekranı ve ana menü simgeleri hariç hiç bir değişim olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. creative14441235

Soru Redmi 5 plus almak istiyorum

Benim telefonum redmi note 4x. Sd625 var üzerinde. Pubg de düşük ayarlarda hiç kasma olmadan oynayabiliyorum. Redmi 5 plus da da çok farklı olacağını sanmam. Ama grafikleri arttırıp oynarım ben dersen kesinle daha güçlü bir modele yönelmelisin. Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  10. creative14441235

Yardım Pili uzun giden iyi bir telefon

Redmi note 5 yanlış hatırlamıyorsam redmi note 4 serisiyle aynı SD işlemciyi kullanıyor. Onun dışında çözünürlük daha yuksek ve ekran biraz daha büyük. Ben şuan redmi note 4 ile 9-10 saat arası ekran süresi alıyorum. Yani note 4 pro da tahminimce 8 saat civarı olur. Kamerasını kullanan...
  11. creative14441235

Yardım Redmi Note 4

Öncelikle SD işlemcili olanı almanı öneririm. MTK olanlarda şarj süresi 2 saat kadar daha kısa diye biliyorum. Pazartesi aileme 3. Redmi note 4 ü aldım. Kesinlikle kronik bir sorun görmedim. Şimdiden hayırlı olsun Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. creative14441235

Çözüldü Kernel

Bir de onu deneyelim hocam :) Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. creative14441235

Çözüldü Kernel

Bir şekilde stock kernele dönmem lazım hocam uğraşmaya devam Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. creative14441235

Çözüldü Kernel

Hocam aynı romun zip dosyasını indirip boot.img yi çektim. Twpr ile flashladım açılmadı Android'de kaldı. Mecbur custom Kernel geri yükledim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. creative14441235

Çözüldü Kernel

Global 9.2.1.0 sürümü yüklü cihazda. Zip olarak indirip boot dosyasını twpr ile flashladım. Wifi gelmiyor o zaman da. Sıfırlama yapmadım hocam Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt