crazyxapox kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım 12T Şarj Bittikten Sonra Açılmama Sorunu

bütün tuş kombinasyonları ile denedim telefon şarj alıyor gözüküyor ama şarj almıyor anladığım kadarıyla recovery ekranına gelemiyorum pil tamamen boş olduğu için prizden akım ölçerle test ettim 0.12 civarlarında akım çekiyor şarj almıyor cihaz
  2. C

Yardım 12T Şarj Bittikten Sonra Açılmama Sorunu

Arkadaşlar selam telefonun şarjı bitti tamamen ve kapandı sonra telefonu şarja taktım yaklaşık 1 saattir şarjda cihaz ama sadece şarj alıyor simgesi çıkıyor ekranda telefon açılmıyor şarj aletim orjinal 120w şimdiye kadar çoktan dolmuş olması lazımdı şarjın ancak telefon şarja takılıyken şarj...
  3. C

Yardım Xiaomi 12T için Gcam Önerisi

Selam arkadaşlar 12T için gcam önerisi olan var mıdır genelde BSG kullanırım ancak kullandığım bütün gcam sürümleri donuklayarak çalışıyor stabilizasyon iyi değil donmayan bir gcam sürümü arıyorum
  4. C

Yardım Redmi note 9 mi flash cihazı görmüyor

redmi note 9 cihazıma mi flash ile eng rom yüklemek istiyorum mi flash cıhazı görmüyor yüklemediğim driver kalmadı qalcomm mtk minimal abd hepsini yükledim mi fash ın her sürümünü denedim ancak mi flash hala cihazı görmüyor sadece android yazıyordu mtk driverlarını yükledim android adb interface...
  5. C

Yardım Cepheus rom türkçe desteği var mı?

Yanıtlar için çok teşekkür ederim eu rom kurdum cihaza 👍
  6. C

eu rom listesinde mi 9 un oldugu satırda rom base olarak china yazıyor ama türkçe dil desteği var eu romla cepheus romun yapı numarası da aynı sadece çince ve ingilizce mi vardır acaba cepheus romda
  7. C

arkadaşlar bu romu fastbootla telefona atmak istiyorum ama türkçe desteği var mı emin olamadım bir türlü kullanan varsa yardımcı olabilir mi ? https://xiaomirom.com/en/rom/mi-9-cepheus-china-fastboot-recovery-rom/#download-mi-9-stable-fastboot-rom
  8. C

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.3.28 Global Beta Rom

tamamdır çok teşekkür ederim
  9. C

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.3.28 Global Beta Rom

Global stabilde güncelleme uygulamasından "güncelleme paketini seçin" seçeneği yok bende
  10. C

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Stabil romda Güncelleyici üzerinden "güncelleme paketini seçin" seçeneği kaldırılmış
  11. C

Yardım Miui 10 bildirim alanında kısayolların yerini değiştirme

Aynı sorun bende de var mi 5 de bildirim panelinde düzenle yeri yok
  12. C

Yardım Yazım denetimini kapatma

Hocam zaten google klavyeyi kullanmıyorum SwiftKeyi kullanıyorum yazım denetimini kapatmak istiyorum yani google klavyeyi devre dışı bırakmak istiyorum
  13. C

Yardım Yazım denetimini kapatma

Arkadaşlar yazım denetimini kapatmak istiyorum google klavyeyi devre dışı bırakarak ama gboard güncellemelerini kaldırdığında devre dışı bırak simgesi pasif halde oluyor devre dışı bırakamıyorum
  14. C

Yardım 4g bağlantı sorunu

Cevaplarınız için teşekkür ederim istanbula gidince tekrar deneyeceğim
  15. C

Yardım 4g bağlantı sorunu

800 mhz bandı nasıl oluyor daha düşük hızda daha uzak kapsama mesafesi mi sunuyor çünkü eğer öyleyse çok büyük ihtimalle o yüzdendir Antalya akseki de ikamet ediyorum ve kasaba gibi biryer o yüzden yüksek frekansda 4g sunacaklarını sanmıyorum
Üst Alt