CrazyRed kullanıcısının son içeriği

1. CrazyRed

Yardım Mi Note 3 Cihazıma TWRP Yükleyemiyorum

hocam başlangıç ekranında unlocked yazıyor geliştiri seçeneklerinden hata ayıklama modunu da zaten açmıştım ama yine olmuyor
  2. CrazyRed

en son sürüm 3.3.1-0 indirdim ama aynı hatayı yine veriyor
  3. CrazyRed

yok hocam olmuyor ya bana gerekli dosya linklerini verme şansınız var mı acaba belki yanlış ya da eksik indirmişimdir. 1560678302 aynen öyle hocam 1560679261 böyle bir hata acaba yanlış bir şey mi yaptım
  4. CrazyRed

Hocam adb tools üzerinden twrp.img yi tanıtınca hata veriyor adb dosyasının içine twrp yi attım adını da düzelttim ama olmuyor
  5. CrazyRed

Merhabalar, cihazıma root atmak istiyorum ama bir türlü twrp yi cihaza yükleyemedim. twrp.img dosyasını bir türlü cihaza tanıtamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Not : Daha 3 ay önce root atmıştım format gerektirdiği için root gitti.
  6. CrazyRed

Çözüldü Mi Note 3 Fastbootta Kaldı

hocam çok teşekkürler işe yaradı her şey detayına kadar anlatılmış.
  7. CrazyRed

hocam verdiğiniz rom klasörde boş gözüküyor hiçbir dosya yok 3 sefer denedim fakat olmadı
  8. CrazyRed

teşekkürler hocam şu an indirmeleri yapıyorum sonucu paylaşacağıma emin olabilirsiniz :)
  9. CrazyRed

ilginiz için teşekkürler hocam hemen deniyorum. Bundan sonra daha dikkatli olurum.
  10. CrazyRed

Merhabalar, sabahleyin Mİ NOTE 3 telefonumu kapatmıştım fakat akşam açtığımda beni FASTBOOT ekranı karşıladı. Fakat normal çıkış yoluyla denedim hep aynı ekrana atıyor beni en son bari şarjı tam bitireyim dedim. Bitirdim de fakat yine aynı yere atmaya devam etti üstüne artık bootloader ekranına...
Üst Alt