Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telegram kanalına üyeyim orada geliştiriciler vasıtasıyla buldum. Zaten mevcut firmware bile kaç yıllık firmware olduğundan yine onun üzerine kuracaksınız. Deneyim konusuna gelirsek Mobil veri kesilmesi ve kendiliğinden reset atması gibi sorunlar yaşadığım için geri 11 Plus sürüme döndüm daha...
Plus Rom gösterge için önce ayarlara sonra sisteme daha sonra durum çubuğunu açtıktan sonra pil yüzdesi beliriyor. Orada üç seçenek var şu an seçili gizli seçeneği, simgenin içinde seçeneği ve yanında seçeneği onu isteğine göre değiştirebilirsiniz.
Jonas Cardozo'dan test amaçlı Pixel Eleven Plus sürümünü aldım. Deneyimlemek isteyenler alttan indirebilir.
https://download.pixelexperience.org/get/Y2habUR1aHlDVHg5TVhzbzNsTkZaRlhhTzRYZ1A4UDAvdnJob3VsOVFYbEFBZlNrZXlOSGUzaXRKTmxqcG5ndDdiZTZmYUd2VDlyeW1VU0xhazJyQ0E9PQ==
Üç gün önce son olarak Lineage OS 18.1 Android 11 ROM tabanına Flamegapps Full servis sağlayıcı ve Pixel Experience R ana ekran başlatıcı kurdum. Şimdilik her şey iyi gidiyor.
Kendimi bu alanda tekim sanıyordum. Mi5s için bu zamana kadar çıkmış Custom ROM dahil her ROM'u denedim. Artık ROM çıkmıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Zorunluluktan daha önceki kullandıklarımdan birini kullanıyorum. Ayrıca iş sadece ROM kurmakla bitmiyor. Yok launcher kamera playstore app vault...
Bu ROM'un 10 Plus olanını daha geçen hafta Miroom üstüne dört wipe + format atıp kurdum. Ne bir firmware istedi ne başka bir şey hiçbir sorun yaşamadım.