Crazynomad kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım k60 pro global rom

Bu telefonun global sürümü yani Xiaomi 13T Pro yaygınlaştığında global çakması ROM'larda K60 Pro ile uyumlu olur gibi.
  2. C

Rom [RESMİ][11.0]Pixel Experience Rom[Normal][Plus] [AOSP][Beta]Capricorn Mi5s[11.03.21]

Telegram kanalına üyeyim orada geliştiriciler vasıtasıyla buldum. Zaten mevcut firmware bile kaç yıllık firmware olduğundan yine onun üzerine kuracaksınız. Deneyim konusuna gelirsek Mobil veri kesilmesi ve kendiliğinden reset atması gibi sorunlar yaşadığım için geri 11 Plus sürüme döndüm daha...
  3. C

Rom [RESMİ][11.0]Pixel Experience Rom[Normal][Plus] [AOSP][Beta]Capricorn Mi5s[11.03.21]

Android 12 için Alpha sürümü çıktı denemek isteyenler alttan indirebilir. https://drive.google.com/file/d/1sQ9NYItRuh4Ice3P05B1cSLrZGQrdE9B/view
  4. C

Soru Pixel Experience vs Pixel Experience Plus

Plus Rom gösterge için önce ayarlara sonra sisteme daha sonra durum çubuğunu açtıktan sonra pil yüzdesi beliriyor. Orada üç seçenek var şu an seçili gizli seçeneği, simgenin içinde seçeneği ve yanında seçeneği onu isteğine göre değiştirebilirsiniz.
  5. C

Jonas Cardozo'dan test amaçlı Pixel Eleven Plus sürümünü aldım. Deneyimlemek isteyenler alttan indirebilir. https://download.pixelexperience.org/get/Y2habUR1aHlDVHg5TVhzbzNsTkZaRlhhTzRYZ1A4UDAvdnJob3VsOVFYbEFBZlNrZXlOSGUzaXRKTmxqcG5ndDdiZTZmYUd2VDlyeW1VU0xhazJyQ0E9PQ==
  6. C

Yardım Firmware nasıl yüklenir?

Kurmaya çalıştığın ROM'un 11 Beta sürümünü TWRP'den firmware yüklemeden doğrudan kurdum. Sıkıntısız çalışıyor.
  7. C

Rom Mi5s Rom

Lineage Os yanında Gapps kurmazsan google uygulamaları kurulmaz.
  8. C

Soru Mi5s Rom

Üç gün önce son olarak Lineage OS 18.1 Android 11 ROM tabanına Flamegapps Full servis sağlayıcı ve Pixel Experience R ana ekran başlatıcı kurdum. Şimdilik her şey iyi gidiyor.
  9. C

Linkler uçmuş alttan indirebilirsiniz. https://get.pixelexperience.org/bVhwL1NQN3ZERWVNTytNUkVSQ3F4Ym13bzB6Q1ZiSnRueVo2SVppVlRvWjkrS0s0NDV4WVlvTlV3V09yK1dRaUtTRzBOUmsyTmpuQlkxQURXOWlvdEE9PQ==/PixelExperience_capricorn-11.0-20201129-0638-BETA-OFFICIAL.zip
  10. C

Rom [RESMİ][10.0]Pixel Experience Rom[Normal-Plus][AOSP][Stable]Capricorn Mi5s[23.12.20][Final]

Pil hiç değişmedi ortalama 2.5-3 saat gidiyor.
  11. C

Rom [RESMİ][10.0]Pixel Experience Rom[Normal-Plus][AOSP][Stable]Capricorn Mi5s[23.12.20][Final]

O mesajı da ben attım |( En iyisi beklemek sanırım.
  12. C

Unofficial LineageOS 18.0 Android 11 çıkar çıkmaz kurdum. Telefon durduk yere restart yapıyor neyse ki yedeklemiştim Pixel Plus'a geri döndüm.
  13. C

Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Kendimi bu alanda tekim sanıyordum. Mi5s için bu zamana kadar çıkmış Custom ROM dahil her ROM'u denedim. Artık ROM çıkmıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Zorunluluktan daha önceki kullandıklarımdan birini kullanıyorum. Ayrıca iş sadece ROM kurmakla bitmiyor. Yok launcher kamera playstore app vault...
  14. C

Haber MIUI 12 uygunluk testi uygulaması çıktı.

Globalde hala 10 sürümü kullanılan Mi 5S destekliyor görünüyor.
  15. C

Bu ROM'un 10 Plus olanını daha geçen hafta Miroom üstüne dört wipe + format atıp kurdum. Ne bir firmware istedi ne başka bir şey hiçbir sorun yaşamadım.
Üst Alt