CrawLTRgg kullanıcısının son içeriği

1. CrawLTRgg

Yardım Uygulama kurduktan sonra internet gitti

Merhabalar ben bir rehber gördüm orda DPI Tunnel adlı uygulamayı kurdum sonra nasıl çalıştığını anlamadım sildim fakat şimdi telefonum internete bağlanmıyor birsürü wifi denedim olmuyor. Bilgisayarda internet aktif ama telefonda değil ne yapabilirim lütfen yardım edin
  2. CrawLTRgg

Yardım Dönüştürücü şarj hızını düşürdü.

Merhabalar ben Turkcell'den hem kulaklık hem şarj kablosu girebilecek bir dönüştürücü aldım çalışıyor fakat şarj hızı aşırı düştü sebebi nedir? Takılıyken : Normal takılıyken :
  3. CrawLTRgg

Çözüldü Yanlışıkla bootloader kilitledim.

Arkadaşlar merhaba telefonun ilk sahibi ben değilim aldığımda bl kilidi açık ve twrp kurulu olarak aldım. Ben Mi Flash ile Endonezya romu atarken yanlışıkla clear all yerine bl yide kitledim böyle diyor napmalıyım bl kilidini açamıyorum şuan.
  4. CrawLTRgg

Yardım EU Rom kurduktan sonra TWRP atıyor.

Merhabalar Telefonum da şuan fastboot aracılığıyla global rom kurulu TWRP/Orangefox hepsini denedim. EU romu atamıyorum yardımcı olur musunuz? Yaptığım adımları anlatıyorum. Telefonum da SD Kart girişi olmadığı için bilgisayara bağladım. İlk önce Rom zip'ini telefona atıyorum. Ardından 3...
  5. CrawLTRgg

Çözüldü Rom Atamadım

Merhabalar EU romdaydım. DotOS kurmak istedim. TWRP'den 3 wipe yaptım ardından internal storage üzerinden dotosun zipini kurdum kurduktan sonra format data deyip yes yazdım ve reboot dedim. Şimdi ise telefon da dotos yazısı çıkıyor animasyon dönüp duruyor açılmıyor. TWRP'ye geldim ama bilgisayar...
  6. CrawLTRgg

Yardım Telefonumda bazı özellikler yok

Merhabalar Redmi Note 9 4/128 kullanıyorum. Yanımda Redmi Note 7 ve 8 var ve onlarda olan özellikler bende yok ne yapabilirim? Örnek verirsek Yeni kontrol merkezi yok. Uygulama sabitleme yok( menüden temizle diyince pinlenme durumu) Mobil veri hotspotta bağlı cihazları görme yok.
  7. CrawLTRgg

Soru 3000TLTelefon önerisi

Merhabalar elimde redmi note 9 var ve mediatek işlemcisi ve GPU'sundan çok şikayetçiyim çok ısınıyor ve PUBG'de düşük ayarlarda 40 FPS alıyorum. Bana yine xiaomi model telefon önerebilir misiniz elimdekini satıp yeni alacağım. Yeni alacağım telefona ROM atmayacağım ona göre...
  8. CrawLTRgg

Yardım Redmi Note 9 ısınıyor

Merhabalar orijinal rom kullanıyorum. PUBG Mobile oynarken telefon çok ısınıyor. Fakat özellikle Sarj kısmı değil de Kamera kısmı yani üst taraf çok ısınıyor. Garantisi mevcut Sizce götürmelimiyim?
  9. CrawLTRgg

Yardım Yeni kontrol merkezi yok

Merhabalar Redmi Note 9 4/128 Kullanıyorum YouTube'dan araştırdığım zaman redmi note 7/8 gibi cihazlarda var fakat bende yok sebebi nedir?
  10. CrawLTRgg

Soru Hangi GCam sürümünü kullanmam lazım

Bir tane Google Camera kurdum fakat aşırı kasıyor kamera hareket ederken yani takılmalar yaşıyorum hangi tür GCAM indirmem gerek? Özellikleri Fark etmez.
Üst Alt