Crashdown kullanıcısının son içeriği

1. Crashdown

Soru Mi mix 2'ye android 9 geldi mi yada gelecek mi?

Hocam biraz konu dışı ama tek birşeye takıldım cihaz modeliniz neden asus? moustache~~
  2. Crashdown

Soru Type-C Kulaklık

Başka bir Xiaomi cihazda deneyebilirseniz deneyin, çalışırsa uyumsuzluk vardır Casper la, Çalışmazsa bozuk olması büyük ihtimal.
  3. Crashdown

Soru Instagram'dan donma

Klasik uyumsuzluk problemi hocam.Instagramın kendi güncellemesi ile düzeliyor... Not:Bende iki yama öncesi DM kısmında ve anasayfa yenilerken arada oluyordu.
  4. Crashdown

Rom Mi Mix 2 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Üst panel ve bazı yerlerdeki font çok kalın geldi.Temada beyaz tonlar ön planda.İndireceklere duyrulur.
  5. Crashdown

Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Benim D802 afaki bir durumdu.Böyle durumlarda yükleme yarıda kesilirse sıkıntı çıkıyor;yüklerken şarj yüzdesi kritiğin üstünde olmalı.Onun dışında beklemeye gelince birkaç siteye göz attım bir haftaya alacak tüm cihazlara gelmesi bekleniyor.Biraz beklemekte sıkıntı...
  6. Crashdown

Gelmesi ne kadar sürer hocam ?.Zamanında G2 güncellerken kablo hatası sanırım sıkıntı yaşamıştım,brickten döndü.Yani çok fazla geçikmezse bekleyeyim
  7. Crashdown

An itibariyle telefonda güncelleme bölümünde gözükmüyor.Sisteme daha düşülmemiş galiba
  8. Crashdown

Güncelleme Mi Mix 2 için V9.5.6.0.ODEMIFA Miui 9 Global Kararlı Rom

Hocam güzel hoş dedin de.Herkesin kullanıcı ayarları.Uygulama izinleri.Ve Uygulamaları aynı değilken.Uyarılar da değişebilir.Uyarıyı çözmek gerekir bi önce.Donanımsal sorun olduğunu sanmıyorum.
  9. Crashdown

Soru mi 6 bırakıp mi mix 2 almaya değermi?

Hocam hangi seri.Mi6+400 e sıfır mix 2 biraz garip geldi.Cihazınız kaç GB?
  10. Crashdown

Yardım Mi Mix 2 Ekran Parlaklığı

Hocam daha önce de tamamen aynı muhabbet geçti.Yeni seride ekran panel markası farketmezsizin düzgün tonaj ve parlaklık var.Yani firma kendine çeki düzen vermiş sanırım.Eski serilerdekilerine göre yorum yapmayalım.Önceden revizeden emin değildim.Şimdi forumdan arkadaşlar da sağolsun...
  11. Crashdown

Yardım ayıplı mal.

Olabilir hocam.Distribütör olayını internetteki haber sitelerinden okumuştum.İthalatçi garsntide distribütörün bir sorumluluğu olmadığını ise bilmiyordum yalan yok.Kronik arıza diye ilgilenirler diye düşünmüştüm.Kalan kısımda ise sizinle aynı fikirdeyim.Kafamı karıştıran haberin linkini size attım.
  12. Crashdown

Yardım ayıplı mal.

Hocam sırayla.İlk İthalatçı firma(Aldığınız yer).O eğer ilgilenmez ve size distribütör ile uğraşmanızı söylerse Hepsiburada ya bir mesaj atın şansınızı deneyin.Hepsiburada da size distribütör garantisi ile sorunu çözmenizi isterse Delta ya gidersiniz.Normalde garantiyle sorunu anında çözmeleri...
  13. Crashdown

Yardım ayıplı mal.

Hocam öncelikle telefonu aldığınız ithalatçı firmaya mesaj atıyorsunuz durumun izahını yapıyorsunuz.Muhtelemen işi yokuşa sürüp sizi garantiyi sağlayan Distribütör firmaya yönlendirmeye çalışırlar.Sakin kalıp ısrar edin gerekirse Hepsiburada Desteğe de mesaj atabilirsiniz.Lakin 6ay uzun bir...
  14. Crashdown

Soru mi 6 bırakıp mi mix 2 almaya değermi?

Hocam bu işte bu gariplik var.Parlaklık epey yeterli bende.Hatta fazla parlak gelip göz yorduğu için %70-75 civarlarında kullanıyorum.(Gün Işığı hariç).Önceden G2 kullanıcısıydım onda da 80-90 civarında kullanırdım yani kıyaslamam gerekirse.Bir Mix 2 daha görsem de karşılaştırsam dedirttiriyor.
  15. Crashdown

Yardım WhatsApp PP değiştirme hatası.

Fikir için teşekkürler hocam.Uygulamayı görmüştüm de.Zaten pek önemli değildi benim için şu sıralar pp.Bende çok yakında güncelleme gelir dedim.3.parti uygulamalar can sıkıyor.
Üst Alt