Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar telefon üzerinden resim üstüne resim bindirebileceğim bir program varmıdır acaba kolaj programı değil örnek resim aşağıdadır takip ettiğim gazeticiye aittir örnek başka bir resim bulamadım nette yardımcı olan olursa sevinirim
Kişi istedi diye canları sıkılınca yazılım yükseltmesi yapmıyorlar. Piyasada bi sürü a11 yazılım var sanki 11 gelince cihaz başka birşey mi yapacak gençsen eğer kusura bakma gençleri anlamak mümkün değil. Sen hiç telefon olmadığı için 1980 yıllarında öğlenin can yakıcı sıcağında 20 km yürüdünmü...
Sen al o telefonu oradan bence o servisin kapasitesi düşük bi servis nasıl olurda cihazı yapamaz yapamazsa yeterliliği yoktur. Başka bir cihazdan twrp alıp kendinde yükleyebrsin yada forumdan ücretli onarımlar başlığı altından yardım alabilirsin benim görüiüm bu ben olsam oradan alırım cihazı