craft3545 kullanıcısının son içeriği

1. craft3545

Mod Akıllı Ağ İçin - Smart Network Modülü

Yada pardon konu burada Rom - MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
  2. craft3545

Özelden mesaj attım bak bakalım senin cihaz varsa indirir kurarsın
  3. craft3545

Çözüldü Resim üzerine resim ekleme programı

Teşekkür ederim adminler konuyu kilitleyeblir yada silebilir
  4. craft3545

Çözüldü Resim üzerine resim ekleme programı

Arkadaşlar hayırlı akşamlar telefon üzerinden resim üstüne resim bindirebileceğim bir program varmıdır acaba kolaj programı değil örnek resim aşağıdadır takip ettiğim gazeticiye aittir örnek başka bir resim bulamadım nette yardımcı olan olursa sevinirim
  5. craft3545

Gözünü sevdiğimin mi romu en çok aradığım özellik bu romda çıktı
  6. craft3545

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

miroomda arama kaydı varmı yoksa Google in kendi çevirici ve kişilerinimi kullanıyor
  7. craft3545

Yardım Android R uyarısı

iyi günler
  8. craft3545

Yardım Android R uyarısı

menü+ayarlar+uygulamalar+uygulamaları yönet+dosya yöneticisi sonra güncellemeleri kaldır yap
  9. craft3545

Yardım Android R uyarısı

sorunun cevabı zaten üstte dosya yönetici sini güncellemelerini kaldır cihazın ilk üretildiği versiyona gelecek program o zaman dene
  10. craft3545

Yardım Android R uyarısı

modlu bir android sürümü kullanıyorsunuz bence. Çözümü şu şekilde deneyin
  11. craft3545

Yardım Note 8 Bu Wlan Ağının internet erişimi yok hatası

servis sağlayıcınla bi görüş bence
  12. craft3545

Android 11 gelmedi hala bekle dur bu ne kardeşim

Kişi istedi diye canları sıkılınca yazılım yükseltmesi yapmıyorlar. Piyasada bi sürü a11 yazılım var sanki 11 gelince cihaz başka birşey mi yapacak gençsen eğer kusura bakma gençleri anlamak mümkün değil. Sen hiç telefon olmadığı için 1980 yıllarında öğlenin can yakıcı sıcağında 20 km yürüdünmü...
  13. craft3545

Yardım Servise Götürdüğüm Telefonum .

Çok olsa başka cihazdan alacağınız yedekte Mac ve Bluetooth birde imei adresleri aynı olur onuda sim kart takmadan değiştirirsiniz.
  14. craft3545

Yardım Servise Götürdüğüm Telefonum .

Sen al o telefonu oradan bence o servisin kapasitesi düşük bi servis nasıl olurda cihazı yapamaz yapamazsa yeterliliği yoktur. Başka bir cihazdan twrp alıp kendinde yükleyebrsin yada forumdan ücretli onarımlar başlığı altından yardım alabilirsin benim görüiüm bu ben olsam oradan alırım cihazı
Üst Alt